slm kızlarr nasılsınızzzz varmııı yenii doğan bebişimizzz
valla sen sormasan aklima birsuru gelirdi ama simdi senin nasil bir ruh halin oldugunu tam olarak bilmedigim icin aklima bisey gelmiyor..ne oldu canim??herkeste bir sinir bir stres var bugunlerde...
ya banyoya gir bi banyo yap dinlenmek icin. Ya dedigin gibi müzik ac dinle. Bosver herseyi kafana takma, sonuc olarak bebegin stresse gircek onada izin verme bence.
Kim ne derse desin, bosverrrrrrrrrrrr laelaelaelaelae
onemli bir konu degil canim anlatsam cok uzun surer...
ayyy 2 gun sonra bebisim tickerde son kareye gecicek cok heyecanliii :))))))))
hayırlı olsun canım.günler o kadar çabuk geçiyorki yakında kucaklarımıza alacağız kuzularımızı.
biz bugün 37.haftayı bitirdik.38.haftaya geçtik.topu topu 3 hafta kaldı.artık her an bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecek bizimki
merhaba kızlar iyi pazarlar nasılsınız.ben budün çok yoruldum.evimizi temizledik eşimle.temizlik yapmayalı uzun zaman oldu.çok kirlenmişiz valla.hem bayram hem doğum temizliği oldu.çok yoruldum ama çok hareket ettim.
bu arada keremimden haber varmı.doğurdumu yoksa.
senin cok az kalmis canim yaa her an gelebilir hatta tetikte ol..senin tickerin nerde bakim??:jeyyar:
sağol canımmmmasallah kuzuna canim kilosu gayet iyi.....nst ye doktor kendimi bagladi yoksa senmi istedin??
sağol canım senin bebişinede maşallahhmasallah bulcuk neredeyse 3 kg olmus daha 36.haftadasin sanirim bebegin 40.haftada 4 kg yi bulur dimi?
selam kızlar gıremedim bıkac gundur ben yokken 5 anne melegıne kavusmus.ne güzel sürpriz... saglıkla büyüüsn melekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?