2009 Ekim Anneleri

merhaba kızlar iyi pazarlar nasılsınız.ben budün çok yoruldum.evimizi temizledik eşimle.temizlik yapmayalı uzun zaman oldu.çok kirlenmişiz valla.hem bayram hem doğum temizliği oldu.çok yoruldum ama çok hareket ettim.
bu arada keremimden haber varmı.doğurdumu yoksa.

ayyy 2 gun sonra bebisim tickerde son kareye gecicek cok heyecanliii :))))))))

hayırlı olsun canım.günler o kadar çabuk geçiyorki yakında kucaklarımıza alacağız kuzularımızı.
biz bugün 37.haftayı bitirdik.38.haftaya geçtik.topu topu 3 hafta kaldı.artık her an bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecek bizimki

senin cok az kalmis canim yaa her an gelebilir hatta tetikte ol..senin tickerin nerde bakim??:jeyyar:

yok canim dogurmamis....

masallah kuzuna canim kilosu gayet iyi.....nst ye doktor kendimi bagladi yoksa senmi istedin??
sağol canımmm
doktor kendisi bağladı nst ye bundan sonra hep kontrol edicez dedi
masallah bulcuk neredeyse 3 kg olmus daha 36.haftadasin sanirim bebegin 40.haftada 4 kg yi bulur dimi?
sağol canım senin bebişinede maşallahh
ayy olsun olsun yaa tosuncuk olsun hepimizin bebişleri inşallah zemuszemus

biz geldik kıslarr bütün gün saçma sapan evde oturduk ondan çok gerginiz oğlumla canımız sıkkın

selam kızlar gıremedim bıkac gundur ben yokken 5 anne melegıne kavusmus.ne güzel sürpriz... saglıkla büyüüsn melekler

selam kızlar gıremedim bıkac gundur ben yokken 5 anne melegıne kavusmus.ne güzel sürpriz... saglıkla büyüüsn melekler

5 anne mi:1shok:kim onlar yav..benim bildiğim 3 kişi

2 tane zeynep bebeğimiz 1 tane nura bebeğimiz oldu:teytey:

başka var mı:1ninca:

dogum listemiz....
3 arkdasimiz dogum yapti diger 3 kiside sezeryanla dogum yapacaklar dogum tarihi belli ve en yakin olanlar ..tabi birileri surpriz yapmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…