2009 Ekim Anneleri

kıslar benim karnımda sağ tarafta aşırı toplanma oluyo bu kasılmamı oluyor yada kasılma nasıl oluyor ben anlayamıyorum günde 30 defa toplanıyor belki çok endişeliyimmm

yasemin bendede oluyor ama gunde 10 15 kere falan oluyor.. normla sanırım.ama bır doktora gıt yada sor bence

dün doktorum bu toplanma ve kasılmaalr olması gerekn şeyler bizim için önemli olan bu kasılmanın 10 dakikada bir olması dedi

bulcuk gördüm şekerlerinizi çok güzel iyi günlerde dağıt canım opuyorumnanaktan

yasemin benim oğluş hep sağda toplanıyor bazen abartı fark ediyor diğer tarafla... ama bence de eğer sana farklı geliyorsa doktoruna sor canım a.s

herkese merhaba kaydirigubbakcemile2
dun minnosun sekerlerini yapalim dedik esimle.badem sekerinin cogunu biz goturmusuz yaparken :bbo:

kıslar çok yoruldum bugün 12 saattir çalışıyorum çıkıcam birazdan hepinizi çok öpüyorummm opuyorumnanaktan meleklerinize ii bakın opuyorumnanaktan

yasemincim googleden arayabilirsiniz gebelikde kasilma yaz bak ne kadar okuyacak bilgiler cikiyo canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…