benim de dogumda valla ya eylül annelerine baktımda 39 - 40 haftasına girmiş ler var hala dogurmamıs..ayy ben o kadar beklemek istmiyorum yaaa
slm kızlar nasılsınız?a.s.
selam iyi akşamlar kızlar..
selam iyi akşamlar kızlar..
sen yıne 36 dasın bn 34 deyım :))) daha nasıl beklıcem bılmıyom yatsan yatamıyom otursan oturamıyom. bide bugunlerde adet sancısı gibi sancım oluyo normalmi acaba?
ben de öle canım yatsan yatamıyorum kalksam kalkamıyorum günler cabuk gecsin diye dua ediyorum 2 gündür de midem cok fena mafoldumben
sancılar artık normal sanırım alıstırma sancısı dediler eger 10 dakka da bir düzenli gelirse hemen hastaneye kooooooşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3
evet zuzum toplanma ve sancılar başladı ama düzensizz...bebişim bir tarafa toplanıo ve sancı oluooo..yerimsenibenbugünde 3 kez oldu ama düzenli değildelikafaduldenlaliimm nası yani yaaaa..heycan yaptırma banaa delikafadulden
yerimsenibenkaydirigubbakcemile3şeker canavarları sisi.opuyorumnanaktan..herkese merhaba kaydirigubbakcemile2
dun minnosun sekerlerini yapalim dedik esimle.badem sekerinin cogunu biz goturmusuz yaparken :bbo:
canım benim...ne insafsız ya patronların...eve git dinlen güzelce tatlımmmmopuyorumnanaktankıslar çok yoruldum bugün 12 saattir çalışıyorum çıkıcam birazdan hepinizi çok öpüyorummm opuyorumnanaktan meleklerinize ii bakın opuyorumnanaktan
benim de dogumda valla ya eylül annelerine baktımda 39 - 40 haftasına girmiş ler var hala dogurmamıs..ayy ben o kadar beklemek istmiyorum yaaa
kızlar bebişimin çantası hazırladımda kendi çantamda eksikler var siz hazırladınız mı=
kaç pijama takımı koymka gerekir. gecelik sabahlık hangisini koyucam ya daha emzirme sütyenleri alıcam. gögüs pedi falan terlik başka ne gerkir acaba
kızlar bebişimin çantası hazırladımda kendi çantamda eksikler var siz hazırladınız mı=
kaç pijama takımı koymka gerekir. gecelik sabahlık hangisini koyucam ya daha emzirme sütyenleri alıcam. gögüs pedi falan terlik başka ne gerkir acaba
ok :) valla sankı heran doğurcam gıbı gelmeye basladı. bi de rüyalar.bi sezeryan oluyom bı normal :))) ay ne olcaksa olsun dıyorum valla hergün. bugun tv de doğum hıkayelerı dıye bı program ızledım kadın normal doğum yaptı suni sancı verdıler kadın cok rahattı ya yuzunde sadece azcık bı acı vardı.bn sankı yırtcam kendımı cığlıktan bana hep öle gelıyo :))) ınş. anlamadan doğururuz :Saruboceq:
ii aksamlar elif opuyorumnanaktan
biz iyiyiz kızımla sen nasılsın cnm
a.s. hoşgeldin şekerim
ii akşamlar cnmm...nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?