canım dikkat et kendine...yorma kendini...hayırlısıyla bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşllahhhh:Saruboceqpuyorumnanaktan
ya ben de bişey soracam doktor bana dediki senin muhtemel dogum 11 ekim ama büyük ihtimal bebek 5 -6 gibi gelir benim nöbetime dekgeytiririz seni ben dogurturum dedi..ben de saskınlıkla nasıl olacak diye sormadım acaba suni sancı falan mı verecek bana ogün gel deyip.:bbo:
merhaba kizlar bedne geldim masallah kalabalik görünüyor burasi ....
annemlere gittik orda kiz kardeslerimde vardi hatta birlikte yürüyüse ciktik ama ben fazla yürüyemedim geri döndük :)))))
siz neler yapiyorsunuz ?
ay kuşuumm azkaldııı desenee..
ay hayırdır iişallah doğum enerjisimidir nedir :))
hosbuldum llalimmmmm tesekürler canimopuyorumnanaktan
bugun kiz kardesim anlatiyordu gecen gun gece saat 2 de ziline basmislar esi kalkmis ust katta oturan kadin kapilarinin önünde dogum yapmis :)))))) zilede kocasi basmis makas istemek icin , olay tam olarak söyle gerceklesmis kadinin sancisi olmus hastaneye gitmisler hastanede daha dogurmaz diye yollamis kadinla eside asansör yerine merdivenle cikmaya kalkmis tam kardesimin evinin önüne gelince kadin aniden sanci tutmus ve bebek aninda cikmis kocasi gömlegini yirtip alttan tutmus bizimkilerin ziline basmis o panikle göbek bagini kesmek icin , adam cok cesaretliymis kardesimin agzi acik kalmis kocasiyla yari uykulu hemen ambulans cagirmislar ama kapisinin önü gecenin o saatinde temizlemek kardesime kalmis hic uyuyamamislar o gece saskinliktan , bana diyor dikkat et inan löp diye dogumda oluyor diye bende baya etkilendim ne yalan söyleyim yürürken hop iniyormus asagiya ben ne yapacagimi bilemem kaydirigubbakcemile3
kıslar toplanıyor dediniz de benim pasamda 2 gündür geceleri ortaya gelip toplanıyor poposu mu artık ne anlamadım canımı da acıtıyor..gecenelrde birisi öle toplanıyorsa dogun yakındır demişti acaba ölemi ki....????
amaan herseyden bişey cıkarıyorum işte benimkisi yamalı gönlüme ŞEYLİ teselli..
hosbuldum llalimmmmm tesekürler canimopuyorumnanaktan
bugun kiz kardesim anlatiyordu gecen gun gece saat 2 de ziline basmislar esi kalkmis ust katta oturan kadin kapilarinin önünde dogum yapmis :)))))) zilede kocasi basmis makas istemek icin , olay tam olarak söyle gerceklesmis kadinin sancisi olmus hastaneye gitmisler hastanede daha dogurmaz diye yollamis kadinla eside asansör yerine merdivenle cikmaya kalkmis tam kardesimin evinin önüne gelince kadin aniden sanci tutmus ve bebek aninda cikmis kocasi gömlegini yirtip alttan tutmus bizimkilerin ziline basmis o panikle göbek bagini kesmek icin , adam cok cesaretliymis kardesimin agzi acik kalmis kocasiyla yari uykulu hemen ambulans cagirmislar ama kapisinin önü gecenin o saatinde temizlemek kardesime kalmis hic uyuyamamislar o gece saskinliktan , bana diyor dikkat et inan löp diye dogumda oluyor diye bende baya etkilendim ne yalan söyleyim yürürken hop iniyormus asagiya ben ne yapacagimi bilemem kaydirigubbakcemile3
kocasına bravooo nasıl kesmiş öyle bağıı
benimki geri tepmeye çalışırdı bebeği :))))
işin kötü tarafı suni sancı cok kötüymüş normal sancı gibi deiğilmiş....
kocasına bravooo nasıl kesmiş öyle bağıı
benimki geri tepmeye çalışırdı bebeği :))))
işin kötü tarafı suni sancı cok kötüymüş normal sancı gibi deiğilmiş....
adı üstünde normal olmayan bişeyyy akannehir
yok yok biz kendimizi heyecanlandıra heyecanladıra yarına hepimiz doormuş oluruz kaydirigubbakcemile3
aaay doğuralım artık kısslar yaaa delikafadulden kavuşalım meleklerimize artık, hamilelik iyi güzel de bitsin artık ama diiimiii -tatlicadiarzu-
inşallahhhhdelikafaduldendelikafaduldenadı üstünde normal olmayan bişeyyy akannehir
yok yok biz kendimizi heyecanlandıra heyecanladıra yarına hepimiz doormuş oluruz kaydirigubbakcemile3
aaay doğuralım artık kısslar yaaa delikafadulden kavuşalım meleklerimize artık, hamilelik iyi güzel de bitsin artık ama diiimiii -tatlicadiarzu-
aranızda bir ben istemiyorum doğurmayı..kızlar durun ya azcuuk..hele bir 38 i bitirsin yavrucaklar..onların gelişimi ve sağlığı için önemli bişey bu..tabi kendileri erkenci davranırsa o başka..ben beklemeye razıyım yeterki geç gelsin...
delikafadulden delikafaduldenhayırlısıyla sağlıkla doğurur ve bebişlerimizi kucaklarız inşallah canım.....:Saruboceq:
banada 20 eylülden sonra hazırlıklı ol dedi dr....aşağı inmeye başlamış demiştii....düşündükce heyecan basıoo....yerimsenibenopuyorumnanaktan
:1shok: :1shok: akannehir akannehirhosbuldum llalimmmmm tesekürler canimopuyorumnanaktan
aranızda bir ben istemiyorum doğurmayı..kızlar durun ya azcuuk..hele bir 38 i bitirsin yavrucaklar..onların gelişimi ve sağlığı için önemli bişey bu..tabi kendileri erkenci davranırsa o başka..ben beklemeye razıyım yeterki geç gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?