2009 Ekim Anneleri

canım dikkat et kendine...yorma kendini...hayırlısıyla bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşllahhhh:Saruboceqpuyorumnanaktan

yorulmadanda olmuyorki canım..inşallah hayırlısıyla vaktiyle gelir..

o nasıl iş yani anlamadım hem o kadar para veriyon hemde nöbete denk getirecekmiş öylemi...kesin suni sancı verecek o zaman sana..bizim arkadaşa öyle yaptılar ağrısı vardı gece gitti dr nöbetçiyim gel seni doğurtalım bu gece dedi..kıza bastılar sancıyı..zoraki doğurttular yanii...

hoşgeldin canım..yuvarlanıp duruyoz işte...

ay kuşuumm azkaldııı desenee..

ay hayırdır iişallah doğum enerjisimidir nedir :))

kız içim kıpır kıpır iş yapmak için ama vücudum benden sana hayır yok yat aşşağı diyo..şimdi belim ağrıyo...gerçi yaptığım aman aman bişey yok ama ne bileyim işte...şimdi kanepeleri eşime yıkatıcam makinayla...hazır kabul etmişken hemen yaptırayım...bu fırsat bidaha ele geçmez...:dance::dance:

bnm de kardesımı annem wc de doğuruyomus :))) doktor wc ye gıderken dıkkat et demıs hastanede kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun kızlar hepimiz için:Saruboceq:

ben demiştim şekerim banada prof söyledi..zaten bende nst ye girdiğimde bir kere öyle toparlandı hemen sancılar 60 ı buldu...o doğum kasılmalarıymış..10 dk bir düzenli olursa bebiş geliyor demekmiş...

hemen hemen hepimiz aynı günlerde doğurcazz
topikde arka arkaya mutluluklar olucak zemuszemus

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bende hayret ettim gercekten saka gibi :))))))) ama nasil olduda onu öyle eve geri yollamislar hala aklim almiyor .. ger gel kapinin önünde dogur hemde hop diye

kocasına bravooo nasıl kesmiş öyle bağıı
benimki geri tepmeye çalışırdı bebeği :))))

işin kötü tarafı suni sancı cok kötüymüş normal sancı gibi deiğilmiş....

kocasına bravooo nasıl kesmiş öyle bağıı
benimki geri tepmeye çalışırdı bebeği :))))

adama cesaret gelmis demekki hemen gomlegini parcalamis adam belki daha önceden deneyimi yada görmüslügü vardir , benimkide ne yapacagini bilemez karicim karicim askim diye aval aval bakar hehehehe eli ayagi tutmaz saniyorum

işin kötü tarafı suni sancı cok kötüymüş normal sancı gibi deiğilmiş....

evet suni sanci daha kötüymüs canim herkes öyle diyor

aaay doğuralım artık kısslar yaaa delikafadulden kavuşalım meleklerimize artık, hamilelik iyi güzel de bitsin artık ama diiimiii -tatlicadiarzu-

aaay doğuralım artık kısslar yaaa delikafadulden kavuşalım meleklerimize artık, hamilelik iyi güzel de bitsin artık ama diiimiii -tatlicadiarzu-

:)))))))))) geri bu günlerimizi aramayalim hehehehe

hamilelik insana sabri ögretiyor sanki insanin bebege alismasini adapte olmasini sagliyor :asigim:

aranızda bir ben istemiyorum doğurmayı..kızlar durun ya azcuuk..hele bir 38 i bitirsin yavrucaklar..onların gelişimi ve sağlığı için önemli bişey bu..tabi kendileri erkenci davranırsa o başka..ben beklemeye razıyım yeterki geç gelsin...

adı üstünde normal olmayan bişeyyy akannehir
yok yok biz kendimizi heyecanlandıra heyecanladıra yarına hepimiz doormuş oluruz kaydirigubbakcemile3
inşallahhhhdelikafaduldendelikafadulden

evet ya....gelsin artık bebişler...zaman da geçmio sanki artıkkkkkk:1rolleyes:

anacım bence de ööyle ne kadar dursalar o kadar iyi ama geçmiyor artık son günler :sinifsinif:

delikafadulden delikafadulden
:1shok: :1shok: akannehir akannehir

canım 38. haftayı doldurup gelmesini istiomm bende zaten biliom öncede gelmes....ama zamanın hemen geçmesini istiommmmmmmmmmm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…