ya bende epidurula normal düşünmeye başladım ama öyle bişey hissetmeden nasıl ıkıncam onu düşünüyorumm
merhabalar kızlar..sanırım ben yakında doğuma giderim çünkü bir hız evdeki bütün işleri bitirmeye bakıyorum..bugün çantalarımıda tamamladım bir kaç ufak eksiğim kaldı o kadar...inşallah 2 hafta daha dayanabilirim...
bı gecelık bı sabahlık,bı kalın bı ınce pijama koydum bn .hırka yada şal aşabılırsın. terlık corap,sütyen ,ped,hasta bedı de almak gerekıyomus ...aklıma geln bunlar sımdılık
ya ben de bişey soracam doktor bana dediki senin muhtemel dogum 11 ekim ama büyük ihtimal bebek 5 -6 gibi gelir benim nöbetime dekgeytiririz seni ben dogurturum dedi..ben de saskınlıkla nasıl olacak diye sormadım acaba suni sancı falan mı verecek bana ogün gel deyip.:bbo:
ya ben de bişey soracam doktor bana dediki senin muhtemel dogum 11 ekim ama büyük ihtimal bebek 5 -6 gibi gelir benim nöbetime dekgeytiririz seni ben dogurturum dedi..ben de saskınlıkla nasıl olacak diye sormadım acaba suni sancı falan mı verecek bana ogün gel deyip.:bbo:
iii geceler fıstıklarrrzemuszemus
evet zuzum toplanma ve sancılar başladı ama düzensizz...bebişim bir tarafa toplanıo ve sancı oluooo..yerimsenibenbugünde 3 kez oldu ama düzenli değildelikafadulden
merhabalar kızlar..sanırım ben yakında doğuma giderim çünkü bir hız evdeki bütün işleri bitirmeye bakıyorum..bugün çantalarımıda tamamladım bir kaç ufak eksiğim kaldı o kadar...inşallah 2 hafta daha dayanabilirim...
canım en son 11 ekim ama daha önce kesin gelio....38 haftadan itibaren doğuyor bebişler genellikle...:asigim:
yalnız nöbetine gelmesse ne olacakmış...girmeyecekmi doğumunakafamçokkarıştı
evet canımmmm bayramdan sonraki hafta gelicek büyük ihtimalle inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:
ay kuşuumm azkaldııı desenee..
hayır girmeyecek o anda hastanede kim nöbetciyse o girecek ama sezeryan olursa o gelecekmiş...bana dediği o hafta benim nöbetime dek getiririz hadi onun nöbetinde benim sancım falan olmazsa :uhm::uhm: sanırım suni sanciyi dayayıp dogurtacak :1shok::1shok: ben bunu bi sorayım yaa iice kafama takıldı şimdi...
nazcım hadi hayırlısı bakalım:))))
bana da önce 24 ekım demıstı. gecen hafta da 10 ekımden sonra bekle dedi ???kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?