:)))))))))) geri bu günlerimizi aramayalim hehehehe
hamilelik insana sabri ögretiyor sanki insanin bebege alismasini adapte olmasini sagliyor :asigim:
ben demiştim şekerim banada prof söyledi..zaten bende nst ye girdiğimde bir kere öyle toparlandı hemen sancılar 60 ı buldu...o doğum kasılmalarıymış..10 dk bir düzenli olursa bebiş geliyor demekmiş...
adı üstünde normal olmayan bişeyyy akannehir
yok yok biz kendimizi heyecanlandıra heyecanladıra yarına hepimiz doormuş oluruz kaydirigubbakcemile3
normal sancı da ara ara sancı geliyormus suni de sürekliymiş cekilmez demişlerdi....:1no2::1no2:adama cesaret gelmis demekki hemen gomlegini parcalamis adam belki daha önceden deneyimi yada görmüslügü vardir , benimkide ne yapacagini bilemez karicim karicim askim diye aval aval bakar hehehehe eli ayagi tutmaz saniyorum
evet suni sanci daha kötüymüs canim herkes öyle diyor
ilkaycım ben almak istemem yanıma ama sen bilirsin..benim herif cok telaslı beni skainlestirmek yerine daha fena yapar bi de benioşekilde görsün istemiyorum
iyi geceler kısslar opuyorumnanaktan
ilkaycım ben devlette yapacağım ama kendi doktorum girecek... ama özelde yaptırsaydık eşim giremem demişti zaten :bbo: benimki tırsıyor doğumdan sanki o yapcak kaydirigubbakcemile3
eğer imkanın varsa ve eşinde istiyorsa bence girsin canım tekrar aynı şeyi yaşamayacağız çünküa.s
geldim kizlar :)
aklima gelmisken sorayim dedim doguma esinizde girecekmi ?? benim esim girmek istiyor mutlaka cünkü ilkinde girememisti gec kalmisti :) simdi bunda sürekli yanimda oldugu icin girmek istiyor bende bir yandan istiyorum bir yandan da herkes esini olmasin sonra adam etkisi altinda kalir bazi erkekler eslerine sonra yaklasamiyormus falan diye o an gözlerinin önüne geliyormus , veya dogumda sok oluyorlarmis gibi bir sürü seyler söylüyorlar bende kararsiz kaliyorum ne yapsam alsam mi yanima disardami bekletsem ???
oooo bütün tombişler burdaymış alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?