iyi akşamlar herkese !
valla ben eşimin doğuma girmesini kesinlikle istemiyorum, ilk doğumuma da girmedi. bir kere ben o anda onu düşünmekten, acaba nasıl, etkilendi mi, kötü mü oldu, diye doğuma konsantre olamam, ikincisi doğum anını zaten ben de görmiycem ki o niye görüp de hayat boyu etkisi altında kalsın. bence hiç gereği yok, kapıda beklesin bebek doğunca girsin hemen, bebeğin ilk kucağa verildiği anda yanımızda olsun.
hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktan
hosgeldin pempemmmmmmmmmmmm
ilkay en can alıcı soruyu sormuşsun kendi fikrim normal doğumda eşimin yanımda olmasını istemezdim sezeryan olursa isterdim ( epidural tabi ) eğer eşin kendine güveniyorsa girsin canım erkeklerin öyle dedikleri gibi olumsuz etkileneceğini sanmıyorum ben
ben iyiyim sükür idare ediyoruz :) sen nasilsin neler yapiyorsun canim
ilkay benim kocikte baştan beri bende gireceğim doğuma diyordu am sanırsam sona yaklaşınca tırstı ben seni kapıda beklerim diyor kaydirigubbakcemile3
bende ilk baştan beri girsin istiyordum ama şimdi kesinlikle istemiyorum zaten o kapıda beklerken yeterince heyecan yapıcak.... fisfisfis
ilkaycım bence normal doğuma girmesin..sorun tam üstüne geldi valla..az önce nette sezeryan videosu ararken normal doğum çıktı karşıma eşim bakıp ıyy kapat ya dedi...bence tiksinme olabilir ben bile bakarken kötü oldum..ama ben epidural sezeryan olucam eşimi istedim yanımda ama malesef hastane hijyen açısından almıyormuş..tabi herşey size kalmış..eşim tiksinmez diyorsan girsin...
şimdi izledim epidural sezeryan bir tane 10 dk sürüyo ama ben korktum dayanabilirmiyim diye..
ilkaycım bak bu adreste her türlü doğum var...
sezeryan videoları sezeryan videosu sezeryan video izle sezeryan video indir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?