2009 Ekim Anneleri

ben normal dogum yapacagim üstelik , bende galiba adama bakmaktan konsatre olamam gibi :1no2:

ilkay en can alıcı soruyu sormuşsun kendi fikrim normal doğumda eşimin yanımda olmasını istemezdim sezeryan olursa isterdim ( epidural tabi ) eğer eşin kendine güveniyorsa girsin canım erkeklerin öyle dedikleri gibi olumsuz etkileneceğini sanmıyorum ben

valla kendi güveniyormu yoksa merak mi bilmiyorum bana destek olmak istedigini söylüyorda o an korkarmi etkilenirmi ne yapar hic fikrimde yok yerimseniben

ilkay benim kocikte baştan beri bende gireceğim doğuma diyordu am sanırsam sona yaklaşınca tırstı ben seni kapıda beklerim diyor kaydirigubbakcemile3

bende ilk baştan beri girsin istiyordum ama şimdi kesinlikle istemiyorum zaten o kapıda beklerken yeterince heyecan yapıcak.... fisfisfis

ilkaycım bence normal doğuma girmesin..sorun tam üstüne geldi valla..az önce nette sezeryan videosu ararken normal doğum çıktı karşıma eşim bakıp ıyy kapat ya dedi...bence tiksinme olabilir ben bile bakarken kötü oldum..ama ben epidural sezeryan olucam eşimi istedim yanımda ama malesef hastane hijyen açısından almıyormuş..tabi herşey size kalmış..eşim tiksinmez diyorsan girsin...

bende ilk baştan beri girsin istiyordum ama şimdi kesinlikle istemiyorum zaten o kapıda beklerken yeterince heyecan yapıcak.... fisfisfis

sanirim asagi yukari herkes ayni fikirde , benimki tiksinmez sanirim öyle bir belirti yok gibi en iyisi yinede ben almayim esimi yanima ne olur ne olmaz sonra adam bana tuaf tuaf bakar uzaklasir falan almayim onu en iyisi girerse bagiririm kavga edeyim böylece cekinir girmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…