belki de gizemcim..ama en çok neye deli oluyorum biliyomusun..karşılaştığım konuştuğum herkesin bilmiş bilmiş bu günlerin tadını çıkar iyi uyu diyip gülmesine..nan uyuyabilio olsak uyurus delimiyiz dimi alla alla..:)
belki de gizemcim..ama en çok neye deli oluyorum biliyomusun..karşılaştığım konuştuğum herkesin bilmiş bilmiş bu günlerin tadını çıkar iyi uyu diyip gülmesine..nan uyuyabilio olsak uyurus delimiyiz dimi alla alla..:)
e maşallahh sibelcim sana ozaman..benim de uykusuzluk diil de canım acıyo ondan uyuyamıyorum..yoksa nası da uykum wardı gece yatağa giderkenzuzu cum benim çok fazla uyku problemim yok.çalıştığımdan herhalde.gece uyuyabiliyorum arada uyanıyorum ama.oda olacak o kadar diyorum.
:lepi: ayyynennn katiliyorum. ben bu yüzden herkesle eskisi gibi görüsmüyroum bile. havalarini atmaya calisip sinir bozuyorlar diye canim. ama sona yaklastik kim tutar bizi alkisalkisalkis delikafadulden delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 haklısın zuzum uyuyabilsek uyucaz ama nerde boşver ancak biz bizi anlarız şeker
günaydın sibelcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?