2009 Ekim Anneleri

günaydın kıslarr herkescikler nerdeler ben sabahın bi köründen beri ayaktayım offf yaa hala oysaki uykum var ve uyuyamıyorumm

günaydınnn..o bize uykucu diyenleerrr uyuyoyorus ama 50 kere uyanıp kasıp bidaha dalıyoruz...
ya dönerken cnm çok acıyo yatakta..bıçak batıyo karnıma..sinir sıkışması oluyomuş sanırsam..bu gece çok fena geçti yine..

günaydın zuzummmmmmm opuyorumnanaktan

al bendende o kadar zuzum yaaa dün gece 50 kere kalkıp balkona çıktım nefes almak içinn offff uykumu unuttuk yaa çok oldu deliksiz uyumayı şöle kafayı koysam iki gün uyanmasam ii olcek galiba

bence şimdiden bebeklere alışıyoruz doğduklarında uykusuzluk problemi çekmeyelim diye

belki de gizemcim..ama en çok neye deli oluyorum biliyomusun..karşılaştığım konuştuğum herkesin bilmiş bilmiş bu günlerin tadını çıkar iyi uyu diyip gülmesine..nan uyuyabilio olsak uyurus delimiyiz dimi alla alla..:)

kaydirigubbakcemile3 haklısın zuzum uyuyabilsek uyucaz ama nerde boşver ancak biz bizi anlarız şeker

günaydın sibelcim

günaydın gizemcim nasılsınız bugün.biz bugün 38.haftamıza başladık artık.kocaman olduk.

amin canım hepimiz inşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza.bugün öğleden sonra doktora gideceğiz bakalım kaç kilo olduk.

zuzu cum benim çok fazla uyku problemim yok.çalıştığımdan herhalde.gece uyuyabiliyorum arada uyanıyorum ama.oda olacak o kadar diyorum.

:lepi: ayyynennn katiliyorum. ben bu yüzden herkesle eskisi gibi görüsmüyroum bile. havalarini atmaya calisip sinir bozuyorlar diye canim. ama sona yaklastik kim tutar bizi alkisalkisalkis delikafadulden delikafadulden

kızlar bişey sorcam.benim doğuma tam 3 hafta kaldı.8 haftanın 5 haftasını çalıştım.bu haftada çalışmak istiyorum.5 haftadan fazlasını doğum sonrasına aktarabiliyormuyuz.bu konuda bilgisi olan varmı. öğleden sonra doktora gidicez ama merak ediyorum.internettten yeterli bilgiye ulaşamadım.

Selam sibelsvs. seninde az kalmis. 38 haftadayiz. benimki son günlerde fikir fikir karnimdan firliycakmis gibi yeri iyce daraldi heralde her hareketi simdi hissedilebiliyo. senin de öyle mi sekerim

zuzu cum benim çok fazla uyku problemim yok.çalıştığımdan herhalde.gece uyuyabiliyorum arada uyanıyorum ama.oda olacak o kadar diyorum.
e maşallahh sibelcim sana ozaman..benim de uykusuzluk diil de canım acıyo ondan uyuyamıyorum..yoksa nası da uykum wardı gece yatağa giderken
:lepi: ayyynennn katiliyorum. ben bu yüzden herkesle eskisi gibi görüsmüyroum bile. havalarini atmaya calisip sinir bozuyorlar diye canim. ama sona yaklastik kim tutar bizi alkisalkisalkis delikafadulden delikafadulden

:lepi:
kaydirigubbakcemile3 haklısın zuzum uyuyabilsek uyucaz ama nerde boşver ancak biz bizi anlarız şeker

günaydın sibelcim

kaydirigubbakcemile5

günaydın kıslarr opuyorumnanaktan

zuzum bende sana sonuna kadar katılıyorum kaydirigubbakcemile5
sibelcim hayırlı haberlerle gel inşallah
gizemcim barby_zennure opuyorumnanaktan

bluemm günaydın çiçeemm..herkes aynı dertten muzdarip:))) Allah'ımm kitleleri arkamdan sürüklüyorummm... zemuszemus söylenmemişlere tercüman oluyorumm kaydirigubbakcemile3

barbycim kocamn olmuştur artık kuzun..belkim de gelme hazırlıklarına başlamıştır hı ne dersin..artık kontroller daha heycanlı olmaya başladı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…