- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
günaydin blueflower nasi giidiyo bebislen günlerin. bizde 1 saat sonra doktorumuza gitcez teyzeleri bakalim durumlar ne
bluemm günaydın çiçeemm..herkes aynı dertten muzdarip:))) Allah'ımm kitleleri arkamdan sürüklüyorummm... zemuszemus söylenmemişlere tercüman oluyorumm kaydirigubbakcemile3
Selam sibelsvs. seninde az kalmis. 38 haftadayiz. benimki son günlerde fikir fikir karnimdan firliycakmis gibi yeri iyce daraldi heralde her hareketi simdi hissedilebiliyo. senin de öyle mi sekerim
barbycim kocamn olmuştur artık kuzun..belkim de gelme hazırlıklarına başlamıştır hı ne dersin..artık kontroller daha heycanlı olmaya başladı:)))
günaydın kıslarr opuyorumnanaktan
zuzum bende sana sonuna kadar katılıyorum kaydirigubbakcemile5
sibelcim hayırlı haberlerle gel inşallah
gizemcim barby_zennure opuyorumnanaktan
amin canım merak etmeyin hemde çok hayırlı haberlerle gelicem.
evet canım.benimkide öyle karnımdan fırlayacak sanki.heran kesesini patlatacak diye korkuyorum.eşim hayret ediyo dışardan o kadar belirgin tekmeler görünüyo anlatamam.
canım sende birazdan gidecekmişsin doktora bizde öğleden sonra gideceğiz akşama görüşelim bakalım ne kadar olmuş bizim şekerler.
günler güzel ama çooook zor geçiyor canım :ecrin_bebek:
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :Saruboceq:
napalim hayatim basa gelen cekiliyor sabretmek zorundayiz biz sadece. ama az kaldi bak öyle teselli et kendini canikom :teselli:
olur seker. benim kocis de aynen hayret etti gecen gün herseyi artik belli oluyor diye. benimki bazen yan tarafima öyle bi itikliyorki bagriyorum acitiyo resmen yaaaa.karnimizin bu seklini baskaliri görse ne tuhaflarina gider cünkü göbek resmen saga sola sallaniyo
evet bizimkide aynen öyle kendi kendine hareket ediyo göbiş.benimki genelde hep sağ tarafta oynuyo.sağ tarafa tekme atıyo.ben gece soluma yatamıyorum.kalbim sıkışıyo sol tarafıma yatınca hep sağ tafafta yatıyorum.ondanmı acaba hep sağdan geliyo hareketler genelde.
evet bizimkide aynen öyle kendi kendine hareket ediyo göbiş.benimki genelde hep sağ tarafta oynuyo.sağ tarafa tekme atıyo.ben gece soluma yatamıyorum.kalbim sıkışıyo sol tarafıma yatınca hep sağ tafafta yatıyorum.ondanmı acaba hep sağdan geliyo hareketler genelde.
belki de gizemcim..ama en çok neye deli oluyorum biliyomusun..karşılaştığım konuştuğum herkesin bilmiş bilmiş bu günlerin tadını çıkar iyi uyu diyip gülmesine..nan uyuyabilio olsak uyurus delimiyiz dimi alla alla..:)
amin canım hepimiz inşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza.bugün öğleden sonra doktora gideceğiz bakalım kaç kilo olduk.
günaydin blueflower nasi giidiyo bebislen günlerin. bizde 1 saat sonra doktorumuza gitcez teyzeleri bakalim durumlar ne
bu arada senin göbis asagi indimi biraz farkettinmi canim
canım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah...kojaman olmuştur bebişin şimdiiiiyerimsenibenopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?