2009 Ekim Anneleri

günaydın arzucum opuyorumnanaktan

baby zennurecim hayırlı haberlerle çık gel canım merakta bırakma bizi tatlım

Selam sibelsvs. seninde az kalmis. 38 haftadayiz. benimki son günlerde fikir fikir karnimdan firliycakmis gibi yeri iyce daraldi heralde her hareketi simdi hissedilebiliyo. senin de öyle mi sekerim

evet canım.benimkide öyle karnımdan fırlayacak sanki.heran kesesini patlatacak diye korkuyorum.eşim hayret ediyo dışardan o kadar belirgin tekmeler görünüyo anlatamam.
canım sende birazdan gidecekmişsin doktora bizde öğleden sonra gideceğiz akşama görüşelim bakalım ne kadar olmuş bizim şekerler.

barbycim kocamn olmuştur artık kuzun..belkim de gelme hazırlıklarına başlamıştır hı ne dersin..artık kontroller daha heycanlı olmaya başladı:)))

evet yaaa karnimda zaten artik bi farkli hissedilebiliyo. sorucam bakalim doktora tahminen dogum ne zaman olur diye. kilosunu filan ögrenirim tombisimin. Bakalim tombalak mi olucak olusum delikafadulden

olur seker. benim kocis de aynen hayret etti gecen gün herseyi artik belli oluyor diye. benimki bazen yan tarafima öyle bi itikliyorki bagriyorum acitiyo resmen yaaaa.karnimizin bu seklini baskaliri görse ne tuhaflarina gider cünkü göbek resmen saga sola sallaniyo

evet bizimkide aynen öyle kendi kendine hareket ediyo göbiş.benimki genelde hep sağ tarafta oynuyo.sağ tarafa tekme atıyo.ben gece soluma yatamıyorum.kalbim sıkışıyo sol tarafıma yatınca hep sağ tafafta yatıyorum.ondanmı acaba hep sağdan geliyo hareketler genelde.

evet ondandir herhalde ama önemli olan zaten sirt üstü yatmamak. saga sola önemi yok. su cocuklari dogurana kadar dokuzdogurduk kaydirigubbakcemile3

bu arada senin göbis asagi indimi biraz farkettinmi canim

günaydın fıstıklarr bisss geldik oğluşumla herkese sorunsuz bol bol tepikli bi hafta olmasını diliyorum heeeeh benim oğlum sabahın ilk tekmelerini atmaya başladıopuyorumnanaktan herkesler iyidir umarımmm kaydirigubbakcemile3

günaydın fıstıklarrrrrrrrropuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

amin canım hepimiz inşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza.bugün öğleden sonra doktora gideceğiz bakalım kaç kilo olduk.

canım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah...kojaman olmuştur bebişin şimdiiiiyerimsenibenopuyorumnanaktan

günaydin blueflower nasi giidiyo bebislen günlerin. bizde 1 saat sonra doktorumuza gitcez teyzeleri bakalim durumlar ne

canım iyi haberlerini beklios....habersiz bırakmayın kıslar bizi.....opuyorumnanaktan

bu arada senin göbis asagi indimi biraz farkettinmi canim

canım ben anlayamıyorum indimi inmedimi.nasıl anlayacaz.ayaktayken göbeğini görmen gerekiyo diyolar dı geçen gün.sanırım ben daha tam göremiyorum.ama indi gibide geliyo biraz.anlayamıyorum ki.cumartesi günü kendime pijama almak için çarşıya gittim. pijamacıda bir kadın vardı.hani böyle yaşlı kurtlar olur ya illa herşeyi bilirler. sen heran bekle artık kızım dedi bana.o an içimcen sıcak bişeyler aktı valla.sanırım henüz hazır değilim.belki hazırım ama böyle pat diye söyleyince tuhaf oldum.

lalimm günaydın kuzum..sen geçiodun aklımdan demincek..hani dedin ya düzenli diil ama sancılarım war diye..çok heycan yaptım sanırsam senin için:)))

canım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah...kojaman olmuştur bebişin şimdiiiiyerimsenibenopuyorumnanaktan

inşallah canım 3 kg olduğunu duymak istiyorum artık.zaten sinir oluyorum göbeğimi gören herkes ikizmi diye soruyo.herkese hayır tekil demekten bıktım.ama oğlum göründüğü kadarda iri değil.34+5 deyken 2700 gr dı.çok büyük değil dimi bu ağırlık.ultrason kağıdına baktığımda 5 gün büyük görünüyodu oda normal dir herhalde.

siz ne zaman gidiyosunuz doktora.
benim doktor bide ayın16-23 arası izinli o ypkken doğurmaktanda korkuyorum of ya.insan herşeye stres yapıyo.yada herşey stres yapmaya zorluyo.inşallah bayramdan sonra doktor gelince doğururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…