lalimm günaydın kuzum..sen geçiodun aklımdan demincek..hani dedin ya düzenli diil ama sancılarım war diye..çok heycan yaptım sanırsam senin için:)))
zuzummmm:asigim:
canım benim evet bebekim düzenli değil ama sancılarım var ama normalmmiş....dr.konuştum...yerimseniben.23de gidicem kontrole o yüzden dr. aradım ve sordum ..zemuszemusoğluşum pılısını pırtısını toplamaya başladı sanırım.....:asigim:
eladan haberi olan varmı ben göremiom kaç gündür...denkmi gelmiom acabaa:bbo:
inşallah canım 3 kg olduğunu duymak istiyorum artık.zaten sinir oluyorum göbeğimi gören herkes ikizmi diye soruyo.herkese hayır tekil demekten bıktım.ama oğlum göründüğü kadarda iri değil.34+5 deyken 2700 gr dı.çok büyük değil dimi bu ağırlık.ultrason kağıdına baktığımda 5 gün büyük görünüyodu oda normal dir herhalde.
siz ne zaman gidiyosunuz doktora.
benim doktor bide ayın16-23 arası izinli o ypkken doğurmaktanda korkuyorum of ya.insan herşeye stres yapıyo.yada herşey stres yapmaya zorluyo.inşallah bayramdan sonra doktor gelince doğururum.
günaydın güzel hanımlarrrr,,
lall canım kasılmaları ihmal etme,göbek deliği üstünden tepe yapıp sancı kasıklarına inerek büyük tuvaletini kaçırıcakmışsın gibi oluyorsa hemen saate bak,sancın tekrar 15-20 dakikada geliyorsa bir görün doktora canımm..
ha bu arada kilo için endişe etmişsin sibelcim önemli olan 34-35.haftalar arası ciğer gelişimi,yoksa 39.haftada doğmuş 3500 gr geçmiş çocuğun tosun gibi üniteye ihtiyaç duyduğunu gördüm hastanede kaldığımız zamanda,önemli olan solunum ve ciğer gelişimi ile bu haftalarda kuvvetlenen beslenme ve emme refleksi,
gerisini boşver..
ya kızlar günaydın. yaklaşık yarım saaat önce tuvalete gittim idrarımı yaptım yıkadıktan sonra kuruladığım kağıda bi baktım pembemsi bi kan var, yanlış gördüm yada bi yerden tuvalet kağıdına bişey bulaştı diye düşündüm. sonrasında tekrar aldım peçeteyle sildim tekrar kan vardı yaniş daha çok leke ggibi. ama biraz korktum tabi.. aranızda bu durumu yaşayan yada bunla ilgili fikri olan varmı? nişan olamaz dimi çok azdı çünkü ve bidaha da bikaç kere silmeme rağmen gelemdi hem benim ne ağrım var ne de sancım???????
ya kızlar günaydın. yaklaşık yarım saaat önce tuvalete gittim idrarımı yaptım yıkadıktan sonra kuruladığım kağıda bi baktım pembemsi bi kan var, yanlış gördüm yada bi yerden tuvalet kağıdına bişey bulaştı diye düşündüm. sonrasında tekrar aldım peçeteyle sildim tekrar kan vardı yaniş daha çok leke ggibi. ama biraz korktum tabi.. aranızda bu durumu yaşayan yada bunla ilgili fikri olan varmı? nişan olamaz dimi çok azdı çünkü ve bidaha da bikaç kere silmeme rağmen gelemdi hem benim ne ağrım var ne de sancım???????
:1shok:ya kızlar günaydın. yaklaşık yarım saaat önce tuvalete gittim idrarımı yaptım yıkadıktan sonra kuruladığım kağıda bi baktım pembemsi bi kan var, yanlış gördüm yada bi yerden tuvalet kağıdına bişey bulaştı diye düşündüm. sonrasında tekrar aldım peçeteyle sildim tekrar kan vardı yaniş daha çok leke ggibi. ama biraz korktum tabi.. aranızda bu durumu yaşayan yada bunla ilgili fikri olan varmı? nişan olamaz dimi çok azdı çünkü ve bidaha da bikaç kere silmeme rağmen gelemdi hem benim ne ağrım var ne de sancım???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?