2009 Ekim Anneleri

lalimm günaydın kuzum..sen geçiodun aklımdan demincek..hani dedin ya düzenli diil ama sancılarım war diye..çok heycan yaptım sanırsam senin için:)))

zuzummmm:asigim:
canım benim evet bebekim düzenli değil ama sancılarım var ama normalmmiş....dr.konuştum...yerimseniben.23de gidicem kontrole o yüzden dr. aradım ve sordum ..zemuszemusoğluşum pılısını pırtısını toplamaya başladı sanırım.....:asigim:

eladan haberi olan varmı ben göremiom kaç gündür...denkmi gelmiom acabaa:bbo:

toplasın kuzum içeriyi dağınık bırakmasın kaydirigubbakcemile3
dün girmedim pek..cmts de..gelir sanırsam birasdannn...

canım çevredekileri takıp boşuna strese girme....yerimseniben
bence bebişinin kilosu gayet iiii...benim 35+2 de 2500 gr.dı..dr.gayet ii demiştii....:asigim:
canım ben 23 de gidicem bi terslik olmassaaayerimseniben

barby günaydın....opuyorumnanaktan
canım hoşcakallllllllll:gitme:

günaydın güzel hanımlarrrr,,

çok geçmişe gidemeden okudum biraz da,

karnınızın indiğini aynadan çok rahat anlayabilirsiniz,normlde kaburgalara yakın duruyor,ama indiğinde düşücek gibi oluyor,,
o çok bilmişşler hiç bitmiyor ki,doğmadan önce doğsun görürsün,doğunca bi emeklesin görürsün,emekleyince ayaklansın görürsün,ben bunları söyleyenleri konuşurken ortada bırakıveriyorum,dönüp arkamı gidiyorum,kendi kendilerine konuşuyorlar,sonra susuyorlar,bu ne yaaa:mymeka:

lall canım kasılmaları ihmal etme,göbek deliği üstünden tepe yapıp sancı kasıklarına inerek büyük tuvaletini kaçırıcakmışsın gibi oluyorsa hemen saate bak,sancın tekrar 15-20 dakikada geliyorsa bir görün doktora canımm..

sibelcim
bu doktorlar neden hep doğum zamanlarında izinde oluyorlar acaba,benimkide yani geldi,bugün son randevumuza gidicez,10 gündür yoktu,doğurucam diye ödüm kopuyordu,inşallah zamanında gelir yavrun canımm

ha bu arada kilo için endişe etmişsin sibelcim önemli olan 34-35.haftalar arası ciğer gelişimi,yoksa 39.haftada doğmuş 3500 gr geçmiş çocuğun tosun gibi üniteye ihtiyaç duyduğunu gördüm hastanede kaldığımız zamanda,önemli olan solunum ve ciğer gelişimi ile bu haftalarda kuvvetlenen beslenme ve emme refleksi,
gerisini boşver..

kızlar günaydın bişey sorcam bu izne ayrıldıktan sonra raporla s.s.k'ya gittinizmi yoksa işyerimi bildirim yaptı s.s.k'ya sizin izne çıkışınızı

eğer iş yerinden tamamen ayrıldıysan kendin gidiyorsun,eğer süreli izne ayrılmışsan sadece işyerin bildirim yapıyor diye biliyorum canım..
yine de iş yerinden teyid ettir bunu derim..

günaydın canım.....yok canım ihmal edermiim...dün 4 kez oldu bugün daha bişey yok şuan düzensiz ...dr.da sordum normal dedi....birde zaten son gittiğimde 20 sinden sonra hazırlıklı ol aşağı inmeye başlamış demişti dr.um....:1rolleyes:ama şuaki düzensiz kasılmalar......yerimseniben

ya kızlar günaydın. yaklaşık yarım saaat önce tuvalete gittim idrarımı yaptım yıkadıktan sonra kuruladığım kağıda bi baktım pembemsi bi kan var, yanlış gördüm yada bi yerden tuvalet kağıdına bişey bulaştı diye düşündüm. sonrasında tekrar aldım peçeteyle sildim tekrar kan vardı yaniş daha çok leke ggibi. ama biraz korktum tabi.. aranızda bu durumu yaşayan yada bunla ilgili fikri olan varmı? nişan olamaz dimi çok azdı çünkü ve bidaha da bikaç kere silmeme rağmen gelemdi hem benim ne ağrım var ne de sancım???????

evet canım haklısın.hayırlısıyla sağlıklı olsunda mühim değil.
dediğin gibi doktorlarda sanki hep bizim ihtiyacımız olduğu zaman izne ayrılıyolar.

baharcımopuyorumnanaktan hemeroidin varmı belki o yüzdendir..ama için rahat değilse dr.la ara görüş benceeee........

canım günaydın hiç beklemeden doktorunu ara o seni yönlendirir.... belkide nişanın gelmiştir nişan geldiği zaman 1-2 gün içinde doğum başlarmış hiç bekleme derim geçmiş olsun canım..bizide bilgilendir olurmu?

offff offf .........bir yandanda cadı kısımla matematik çalışıos...1.sınıflar bugün açıldı haftaya perşembede bizimkiler başlıo ve okul sezonunu açıyoruz.......okula giden çocuğu olupta bebişi olacak hamişlerin allah yardımcısı olsun......

bahair canım kesinlikle doktorunu ara,
sancı yada açılmayı her zaman farkedemeyebilirsin,ama kanama önemli bir belirti,artmasını beklemeden doktorunu ara canımm

dr ni ara hemen.

:1shok:
baharr ihmal etme..hemen git doktora nolur noolmaz

yaw kızlar benim doktorum yok görevini bıraktı biliyosunuz ben de bugün başka bi doktora gitmek için 1.5 a randevu almıştım. gidecem işte hem sorarım da.
lalcim hemoroidim olsa kanama arka tarafta olmazmı? ve yanma falan olur. arada çıkıyo ama hamileliğimin 3. ayından sonra genelde lifli gıdalar yuediğim için ortadan kaybolmuştu...

bide mesela az önce gene gittim tuvalete baktım bişey yok. nişan olsa devamı gelemzmiydi?

slm kızlar günaydın bahaircim hemen dr danış çünkü aynı bendede öyle oldu sancısız leke geldi oğlumu 1 gün snr doğum yaptım benimde sancım falan yoktu yani leke gelince sancı olacak diye bişey yok bence hemen r aramalısın zaten oda sana hemen gel diyecektir yanına çantanı almayı unutma arkadaşım ben kont gittim bebeğimi alıp geldim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…