yaw kızlar benim doktorum yok görevini bıraktı biliyosunuz ben de bugün başka bi doktora gitmek için 1.5 a randevu almıştım. gidecem işte hem sorarım da.
lalcim hemoroidim olsa kanama arka tarafta olmazmı? ve yanma falan olur. arada çıkıyo ama hamileliğimin 3. ayından sonra genelde lifli gıdalar yuediğim için ortadan kaybolmuştu...
bide mesela az önce gene gittim tuvalete baktım bişey yok. nişan olsa devamı gelemzmiydi?
hepinize hayırlı güzel doğumlar inşallah sağlıcakla kucaklarsınız meleklerinizi
yaw kızlar benim doktorum yok görevini bıraktı biliyosunuz ben de bugün başka bi doktora gitmek için 1.5 a randevu almıştım. gidecem işte hem sorarım da.
lalcim hemoroidim olsa kanama arka tarafta olmazmı? ve yanma falan olur. arada çıkıyo ama hamileliğimin 3. ayından sonra genelde lifli gıdalar yuediğim için ortadan kaybolmuştu...
bide mesela az önce gene gittim tuvalete baktım bişey yok. nişan olsa devamı gelemzmiydi?
offf tırsmaya başladım ben ya... ama karnım bile hala yukarda duruyo... allahtan niloş hareket ediyo yoksa ona bişey oldu diye çok korkardım...
tırsan hamişş arkadaşı smileyiikızlar bu giden doktorumu aradım. durumu anlattım çok hafif regli ağrısını andırır gibi ağrım var dedim ama çok hafif belli belirsiz. o da doğum başlıyo olabilir dedi. bakalım 1.5 da başka doktorla randevum olduğunu söyledim bi gidin bakalım ultrasonda belli olur. sonra tekrar bana dönün dedi..
kızlar bu giden doktorumu aradım. durumu anlattım çok hafif regli ağrısını andırır gibi ağrım var dedim ama çok hafif belli belirsiz. o da doğum başlıyo olabilir dedi. bakalım 1.5 da başka doktorla randevum olduğunu söyledim bi gidin bakalım ultrasonda belli olur. sonra tekrar bana dönün dedi..
Arkadaşlar selam ,ben yeni katılabiliyorum aranıza şu an 35+3 haftalık hamileyim sizlerle fikir alış verişi yapmak çok iyi gelecek bel ağrılarım çok fazla ve tam göbeğimin altında 1 aydır müthiş bir ağrı var yürürken ve genelda sabah yataktan kalkarken çok acı çekiyorum.doktor çatıların açılıyo diyo ama ağrı dayanılmaz oluyo hele dönerken birde son zamanlarda bebek hep aynı pozisyonu alıyo tam gögsümün altı semsert oluyo gerilyor sanırım ama canım yanıyo vede çalıştığım için çok zorlanıyorum sizlerde bu tür şikayetler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?