2009 Ekim Anneleri

yani bilmiyorum ama ööle kanama gibi olmuyo baharcım o nişan..dewamı gelmeyebilir..hiç ööle dewamlı geldiini duymadım

evet canım makat tarafından olur bulaşmış olabilir die dedim ...yerimseniben
nişan sümüksü ve kanlı oluomuşş.....:1rolleyes:

offf tırsmaya başladım ben ya... ama karnım bile hala yukarda duruyo... allahtan niloş hareket ediyo yoksa ona bişey oldu diye çok korkardım...

baharr dourmaa..erken daha..iişallah nişan diildir..ay çatlarıs biz şimcik sen doktora gidip te dönene kadarrrr

bence böyle durumlarda telefonda acil dense belki hemen alirlar. Kanamam oldu acil gelmem lazim deseydin daha erken randevu vermezlermiydi? 1.30 biraz gec geldi bana.

Neyse ki bugüne randevun varmış. Benim doktorum vajinadan ne zaman kan gelirse mutlaka geleceksin demişti. Aman bu nişandır, suyum da gelsin öyle gideyim, demeyin yani kızlar. Sonuçta normal doğum yapacakları nişansa eve yolluyorlar ki açılmanın ilk aşamalarını evde geçirsin diye, ama yine de ilk etapta herşey yolunda mı (mesela gelen gerçekten nişan mı yoksa başka kaynaklı bir kanama mı) emin olmak için kanamadan sonra doktora bir görünmek gerek. Hadi bakalım bahaircim, hayırlısıysa 4. bebik senden geliyor galiba

ablamda devami gelmemisti

bahar senin herşeyin hazırmı...çantanı hazırladınmı yani..nolur nolmaz cnm hazırlamadıysan hallet hemen..

offf tırsmaya başladım ben ya... ama karnım bile hala yukarda duruyo... allahtan niloş hareket ediyo yoksa ona bişey oldu diye çok korkardım...

canım korkma hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde.. ha bugün ha yarın ne farkeder. önemli olan sağlık.

Selam kızlar gÜnaydın..
Doktor teyzemıze gıdıcez bugÜn saat 2 de randevumuz var bakalım neler neler sÖylıcek ..

kızlar bu giden doktorumu aradım. durumu anlattım çok hafif regli ağrısını andırır gibi ağrım var dedim ama çok hafif belli belirsiz. o da doğum başlıyo olabilir dedi. bakalım 1.5 da başka doktorla randevum olduğunu söyledim bi gidin bakalım ultrasonda belli olur. sonra tekrar bana dönün dedi..

Arkadaşlar selam ,ben yeni katılabiliyorum aranıza şu an 35+3 haftalık hamileyim sizlerle fikir alış verişi yapmak çok iyi gelecek bel ağrılarım çok fazla ve tam göbeğimin altında 1 aydır müthiş bir ağrı var yürürken ve genelda sabah yataktan kalkarken çok acı çekiyorum.doktor çatıların açılıyo diyo ama ağrı dayanılmaz oluyo hele dönerken birde son zamanlarda bebek hep aynı pozisyonu alıyo tam gögsümün altı semsert oluyo gerilyor sanırım ama canım yanıyo vede çalıştığım için çok zorlanıyorum sizlerde bu tür şikayetler varmı

bahairrr gecmis olsun canim bana pek nisan gibi gelmedi bebek yukarida diyorsun agrim yok diyorsun sumuksu oluyormus galiba oyle mi??

tırsmammın nedeni henüz erken olması. 37. haftaya bi girseydik daha çok küçük cuma günü doktora gittiğimizde 2.391 di...

Günaydın kıslarr ay 3.bebekimizde gelmiş ben çok heyecanlanıyorum her gelen bebeği duyduğumda Allah inşallah hepimize kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip eder

tırsan hamişş arkadaşı smileyii

cnm hayırlısı bakalım ama..ööle gibi sanki..iişalah diildir

hadi hayırlısı cnm rabbim yar ve yardımcınız olsun
dediğim gibi sen yinede çantanı almayı unutma arabanın bagajında dursun..belki açılmaların başlamıştır. eşine telaş olmasın snr eve gitmekyerimseniben

tamamiyle ayni durumlar bende de var hatta bende gecenlerde bel agrilarimdan suphe ettim(adet sancisi gibi oluyor)acile gittim ama cok sukur birsey cikmadi ...bebek dogum kanalina inmeye calistigi icin oluyormus..
Allah kolaylik versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…