hayırdır?? bebekle ilgili bişiy diil dimi???
yahu benim tickere göre yarın doğuracağım.....
selam kızlar....bu aralar keyfim yok....
kızlar ben herşeyi geç yapan bi anne adayı olarak dün cicikleri yıkamaya başladım
4 makineye anca sığdı ciciklerim :S
bugünde ütü faslı var ama biteceğini hiiç sanmıyorum sizinkiler ne durumdaydı?
yok canım bebek gayet iyi cuma gittik kontrole 3210 gr olmuş paşa oğlum....ne bileyim benim keyfim yok..
hakkaten ya senin ticker nie ööle...40 haftalık diil?? buna mı canın sıkıldı yani:)
yok canım bebek gayet iyi cuma gittik kontrole 3210 gr olmuş paşa oğlum....ne bileyim benim keyfim yok..
maşallahh canım oğluşa..hamilelik şeysidir..kalk accık süslen iki kırıt keyfin yerine gelir:)) yada göbek at birascık:)) olmasmı:)
selam kızlar....bu aralar keyfim yok....
sırnaşık şey yooo...orda oluyo anlaşılann naniknanik
maşallah canım oğluşuna....sıkma canım canını....Şeniz
yok canııııım sıkılmadım ona......genel bir sıkkınlık neden bilmiyorum..senden naber tatlım
aybikecim allah kolaylık versin. gerçi asması ütülemesinden daha zor... belki biliyosundur ama gene de paylaşayım. kıyafetlere direk ütüğ değmemesi gerekiyomuş tülbentle ütülemek gerekiyomuş. bebekler için zararlıymış haberin ıolsun. ben ütüledikten sonra duydum. tekrardan yıkayıp ütülemek zor geldiği için yapmadım...
ii canımm..çok gesdim haftasonu..heryerim ağrıyo..paytak paytak geziyorum ewde yeni sünnetli çocuklar gibi :))) hıı bideee mail bekliyorus bis senden halaaa:))))
kaydirigubbakcemile5:dance::dance::dance::sm_cool:
cok mu anlasildi :kedi: ben olesine sormustum ama laelaelaelaelae
kızlar ben herşeyi geç yapan bi anne adayı olarak dün cicikleri yıkamaya başladım
4 makineye anca sığdı ciciklerim :S
bugünde ütü faslı var ama biteceğini hiiç sanmıyorum sizinkiler ne durumdaydı?
senden naber lalim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?