2009 Ekim Anneleri

aybikecim allah kolaylık versin. gerçi asması ütülemesinden daha zor... belki biliyosundur ama gene de paylaşayım. kıyafetlere direk ütüğ değmemesi gerekiyomuş tülbentle ütülemek gerekiyomuş. bebekler için zararlıymış haberin ıolsun. ben ütüledikten sonra duydum. tekrardan yıkayıp ütülemek zor geldiği için yapmadım...

yok canım bebek gayet iyi cuma gittik kontrole 3210 gr olmuş paşa oğlum....ne bileyim benim keyfim yok..

maşallahh canım oğluşa..hamilelik şeysidir..kalk accık süslen iki kırıt keyfin yerine gelir:)) yada göbek at birascık:)) olmasmı:)

ay bugün çenenize yetişilmio he..eskisi gibi oldu topic...maşallah maşallahhh:))))

bende 3 makine yokdaım dolu dolu ütüle ütüle canım çıktı yengemde ütüledi bir yerleştirdim hiçbirşey yok :))

yok canııııım sıkılmadım ona......genel bir sıkkınlık neden bilmiyorum..senden naber tatlım

ii canımm..çok gesdim haftasonu..heryerim ağrıyo..paytak paytak geziyorum ewde yeni sünnetli çocuklar gibi :))) hıı bideee mail bekliyorus bis senden halaaa:))))

doğumlar yaklaştıkça konuşulacak konular çoğaldı e birazda bizim çeneler düştü herhalde ondan

ne alakaymış kiakannehir takılma böle şeylere baharımmmmopuyorumnanaktan
yaw varya köylerde millet bi donla çocuk büyütüo bırak ütülemeyi o donu kaç gün giydikleride ....alam ya...relax fıstıklar relaxxxxzemuszemus

anacım 4 makinalık ne aldın bu kadar.ne kadar çok şey almışsın.biz 2 makinayla işi bitirdik.
bi söz var bilirmisi.bebeklerin yediği helal giydiği haram derler.
sen çok şey almışsın galiba.

ayyy oku oku bitmedi yaaaaa baharcım hayırlı haberlerle gel canım doğurursanda haber ver bizeee merk ederisss bisde inş. bi sorun yoktur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…