2009 Ekim Anneleri

baharcım doktordan hayırlı haberlerle gel inşallah :Saruboceq:

bişeye üzüldüysen ondandır dicem..
ben 30 mayısta sinir krizi geçirince öle manyak bi sıvı gelmişti işemedğime eminim bizde su sanıp paniklemiştik sıvı dediysem baya şor şor yerlere fln bile aktı ,hayırlısı olsun hakkımızda..

çatı muayenesi olan var mı ben çok korkuyorum sezeryan istiyorum dedim doktora yinede yapmam gerek muayene diyo ne gerek var ki birde 8 ekimde doktora gittim o zaman 34+4 haftalıktım bebek 2586 gr dı sizce normal mi bana az geldi ne bileyim ben 3,5 kilo doğar diye düşünüyodum doğumum 3 ekim 3 haftada sizce 1 kilo alırmı dersiniz
sizlerin bebişleri kaç kilo doktorlarınız ne diyo

maaşallah diyelim kıskanmayalım canım:)))))) zuzucum sen benden hafta olarak öndesin belki ondan benim bişeyim başlamamış olabilir...
tü tü maşallahhh:)))) olabilir ewet cnm
zuzumm ajkımm sağolllopuyorumnanaktan
ayhhh bende panic yaptım şimdidelikafadulden demekki sancısız ağrısızda bişeler gelebiliyo:bbo:

opuyorumnanaktan

ewet olabiliyomuş cicimmm..daha doğrusu olup olmadıını bahar doktordan gelincek öğrences:))

Selam kızlar gÜnaydın..
Doktor teyzemİze gİdİcez bugÜn saat 2 de randevumuz var bakalım neler neler sÖylİcek ..

slm canım...ii haberlerle gelirsin inşallah elifcimmmopuyorumnanaktan

canım bizi haberdar ett...merak ederiz çünküm...ama bence doğum başlangıcı değilllopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım aramıza....bahsettiğin herşeyi bizlerde hemen hemen yaşadık...hatta bi ara benim bel ağrılarım çekilmez hal almıştı..geçti çok şükür......çok geçmiş olsunopuyorumnanaktan

Selamlar sonunda geldim..merak eden arkadaşlar çok tşkler...telefonlarla ulaşanlarrr valla nasıl sevındım benı merak ettiniz sağolun kuzularım

keremim hoşgeldin
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Herkese iyi haftalarzemuszemus

elam ajkım nerelerdesin....merak ettim snei prensesin nasılll:asigim:
lalim hoşgeldin... doğurmadığımı umut ediyorum:)))) 6603 de yazdım :))))))))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:
keremim geldinmi kız bende şimdi uyandım geldim :)
nassın?

günaydın bebekimmmmmmopuyorumnanaktan

normal kilosu dert etme hiçç..benim de ööleydi hemen hemen o hafta..haftada en az 200 gr alıyo ki bu 400e filan da çıkıyo..çatı muayenesi olmadık daha ama artık başlar belkim yawaş yawaş

Ayyy bak şunun ettiği lafa!!! Niye dua edelim canım, doğum başlamasın diye, Allah hayırlısıyla kurtarsın diyelim biz, daha iyi değil mi a.s Sağlıklı ve hayırlı bir bebişin olsun inşallah, sen zamanına ne karışıyorsun, çocukcağız gelicem diyor madem, bırak gelsin

kızlar benim kısımda doğum suyumun gelmesiyle başlamıştı ve hiç sancım olmamıştı.......ve kızımda böyle erkenden sancı toplanma kasılma gibi şeyler yaşamamıştım...
bildiğim kadarıyla nişandada sancı olmuyor.....yerimseniben

ewet cnm olmuomuş sancı nişanda..heleki erken dönemde olunca rutin yalancı sancılar bile başlamamış oluyo..bakınız bahar..tebi nişansa onunkisi..ama başka bi ihtimal de gelmio insanın aklına..bebekle ilgili bişiy olmasın da warsın nişan olsun..münük nili annesi büyütür hemencik sütüynen

ben kaçıyorum kızlar oğlum acıktım diye bağırıyooo:asigim:
gidip yavrumu doğğurayım bahairden haberleri alırız merak ederim özele mesaj atın bahair doğurdu diye ok?sositososito

valla kızlar açıkçası ben de doğumun başladığına inanmıyorum.. yada doğum konusundaki bu rahatlkığım benim bünyeme bile ağır geliyoı ve kaldırmak istemiyooo...
felisim doğru söylüyosun ne zmana hayırlıysa o zaman olsun tabi de. ne bileyim erken gibvi geldi bana.
kızlar haberdar ederim merak etmeyin....
ben bişeyler yiyeyim... daha kahvaltı etmedim

zaten canım bebişin küçük doğması problem değil bence...hele bi gelsinler biz onları tosuncuk yaparızzz:asigim:

üzülme cnm çok erken diill..musyas ta aynı haftada doum yaptı bak şimcik koyun koyunalar...ii düüşünelim ii olsunn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…