İyİm İyİm sonuÇ olarak yıkılmadım ayaktayım :)))) su deĞİldİ sanırım....
:kedi:geçen akşam sahur için kalktım wcye girdim durmak bilmiyo akıp gidiyoo bitmek bilmiyo meğer o kadar sıkışmışım ki sanki 1 aydır wc ye girmemişim gibi :kedi::kedi:
tü tü maşallahhh:)))) olabilir ewet cnmmaaşallah diyelim kıskanmayalım canım:)))))) zuzucum sen benden hafta olarak öndesin belki ondan benim bişeyim başlamamış olabilir...
zuzumm ajkımm sağolllopuyorumnanaktan
ayhhh bende panic yaptım şimdidelikafadulden demekki sancısız ağrısızda bişeler gelebiliyo:bbo:
SANIRIM SİDİKLİOLDUK ÇIKTIK
:dance::dance:
Selam kızlar gÜnaydın..
Doktor teyzemİze gİdİcez bugÜn saat 2 de randevumuz var bakalım neler neler sÖylİcek ..
kızlar bu giden doktorumu aradım. durumu anlattım çok hafif regli ağrısını andırır gibi ağrım var dedim ama çok hafif belli belirsiz. o da doğum başlıyo olabilir dedi. bakalım 1.5 da başka doktorla randevum olduğunu söyledim bi gidin bakalım ultrasonda belli olur. sonra tekrar bana dönün dedi..
Arkadaşlar selam ,ben yeni katılabiliyorum aranıza şu an 35+3 haftalık hamileyim sizlerle fikir alış verişi yapmak çok iyi gelecek bel ağrılarım çok fazla ve tam göbeğimin altında 1 aydır müthiş bir ağrı var yürürken ve genelda sabah yataktan kalkarken çok acı çekiyorum.doktor çatıların açılıyo diyo ama ağrı dayanılmaz oluyo hele dönerken birde son zamanlarda bebek hep aynı pozisyonu alıyo tam gögsümün altı semsert oluyo gerilyor sanırım ama canım yanıyo vede çalıştığım için çok zorlanıyorum sizlerde bu tür şikayetler varmı
Selamlar sonunda geldim..merak eden arkadaşlar çok tşkler...telefonlarla ulaşanlarrr valla nasıl sevındım benı merak ettiniz sağolun kuzularım
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Herkese iyi haftalarzemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:lalim hoşgeldin... doğurmadığımı umut ediyorum:)))) 6603 de yazdım :))))))))
keremim geldinmi kız bende şimdi uyandım geldim :)
nassın?
çatı muayenesi olan var mı ben çok korkuyorum sezeryan istiyorum dedim doktora yinede yapmam gerek muayene diyo ne gerek var ki birde 8 ekimde doktora gittim o zaman 34+4 haftalıktım bebek 2586 gr dı sizce normal mi bana az geldi ne bileyim ben 3,5 kilo doğar diye düşünüyodum doğumum 3 ekim 3 haftada sizce 1 kilo alırmı dersiniz
sizlerin bebişleri kaç kilo doktorlarınız ne diyo
canım cuma günü de kontrolüm vardı o gün temizlemiştim zaten.... göremediğim için ben de kesmiştim bi kaç yerimi... o kaçınılmaz zaten:)
öğlen gidecem bebişin eşyalrıda benim eşyam da hazır... zaten ev doktorun muayenehanesine 10 dk... offf bu doktora da bugün ilk defa gidecektim ne doktor belli ne hastane belli.... çok erken ya. dua edin kızlar doğum başlamış olmasın. yada allahtan hayırlsı olsun bilmiyorummmm
İyİm İyİm sonuÇ olarak yıkılmadım ayaktayım :)))) su deĞİldİ sanırım....
kızlar benim kısımda doğum suyumun gelmesiyle başlamıştı ve hiç sancım olmamıştı.......ve kızımda böyle erkenden sancı toplanma kasılma gibi şeyler yaşamamıştım...
bildiğim kadarıyla nişandada sancı olmuyor.....yerimseniben
selamlar kızlar nasılsınıza.s.a.s.
selamlar kızlar nasılsınıza.s.a.s.
ewet cnm olmuomuş sancı nişanda..heleki erken dönemde olunca rutin yalancı sancılar bile başlamamış oluyo..bakınız bahar..tebi nişansa onunkisi..ama başka bi ihtimal de gelmio insanın aklına..bebekle ilgili bişiy olmasın da warsın nişan olsun..münük nili annesi büyütür hemencik sütüynen
valla kızlar açıkçası ben de doğumun başladığına inanmıyorum.. yada doğum konusundaki bu rahatlkığım benim bünyeme bile ağır geliyoı ve kaldırmak istemiyooo...
felisim doğru söylüyosun ne zmana hayırlıysa o zaman olsun tabi de. ne bileyim erken gibvi geldi bana.
kızlar haberdar ederim merak etmeyin....
ben bişeyler yiyeyim... daha kahvaltı etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?