2009 Ekim Anneleri

canım hayırdır nie keyfin yok hastamısın..........:1hug:

Kalemiti canım geçmiş olsun dikkat et kendinee:1hug:

ŞenizŞeniz dikkat ediyorum canımm az yorulsam belime agrı giriyor canımm

llallcım adet donemlerin nasıl geciyordu normalde senin dogumla bir alakası varmı acaba

he yaaa benim kiziminda sadece 1 tane donu war zaten kaydirigubbakcemile3

of ya benimkide 7 kl luk mafoldumben
bide nasıl az geliolar gözüme herşeyi eksik gibi
bikaç penye battaniye ve yelek edinsem fena olmaz halaa..
evet asmakta zoru hele o eldivenleri yokmu mini mini..
ütünün zararı olucağını hiç sanmıyorum hatta dezenfekte etme özelliğine sahip suyunu musluktan koymuyoruz bile ne olabilirki:S

maşallah cnm barışa benim kızda gece 12den sonra ayarlanmış saat gibi başlıyo kudurmaya (demekki uyutmucak zilliopuyorumnanaktan)
yaaa bende sancı hala başlamadı karnım arada sertleşiyo, toplanıyo gibi biyer yamuluyo ama ben onu kızım dötünü falan dayadı diyorum o kasılmamı yaaaa:kedi:
walla neye uradımı anlamadan ben doğurcam bel ağrısından başka bi belirtim yok:hulya:

ŞenizŞeniz dikkat ediyorum canımm az yorulsam belime agrı giriyor canımm

llallcım adet donemlerin nasıl geciyordu normalde senin dogumla bir alakası varmı acaba

canım regli dönemim hamiş değilken normal hafif ağrılı geçiodu ama herzaman değil....şuandada regli dönemime denk gelen günlerde yüzümde kesin 1-2 sivilce çıkıooooakannehirzannetmiom doğumla bi alakası olduğunuuu:bbo:

he yaaa benim kiziminda sadece 1 tane donu war zaten kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden:asigim:

uyhhhh başım döndüü yaaa yetişemiyom hızakafamçokkarıştı

veririm yasemincim merak etme doğurmazsam da vericem hatta:) ki bence doğurmuyorum...
nazyaz sen en zaman doğuracan pardon???? çocuk olmuş 3200 ne bekliyon şekerim

kalemiticim hoşgeldin canım bu arada.. benim net sürekli gidip geliyo... canım dikkat et kendine... belini olabildiğince dinlendir

canım abartma bence ...bende aloşda almıştımda almıştım...sonra bazılarını hiç kullanamadan aloş büyüdü...çok çabuk büyüyor bebişler canım...büyüdükçe alırsın...birde zayıfmı yoksa tombişmi olacağını bilemioz şuan...doğsun sonra al benceeyerimseniben

canım boşver anlamadan doğurmak daha iyi bilince insan ister istemez tırsıooooooakannehir

anacım 4 makinalık ne aldın bu kadar.ne kadar çok şey almışsın.biz 2 makinayla işi bitirdik.
bi söz var bilirmisi.bebeklerin yediği helal giydiği haram derler.
sen çok şey almışsın galiba.

kız yok hala eksik gelio diorum ya :S
ama almicam ihtiyac duyunca alırım artık napim öf
bi mora topitoş edineyim okadarcık:kedi:

dun normal dogum videosunu izleyince ilk basta korktum sonra gece ikiye kadar uyuyamadım ya dusundum o kadın yapıyorsa Allah ın izniyle bende yaparımm
Rabbim hepimize yardım etsin rahat oluruz inşallah
:Saruboceq:

dun normal dogum videosunu izleyince ilk basta korktum sonra gece ikiye kadar uyuyamadım ya dusundum o kadın yapıyorsa Allah ın izniyle bende yaparımm
Rabbim hepimize yardım etsin rahat oluruz inşallah
:Saruboceq:

amin canımmmmmmm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…