bi heycan geldi topice..doğumlar yaklaştıkça konuşulacak konular çoğaldı e birazda bizim çeneler düştü herhalde ondan
yaaa evet atayım şimdi herkeslere....
canım hayırdır nie keyfin yok hastamısın..........:1hug:
Kalemiti canım geçmiş olsun dikkat et kendinee:1hug:
ne alakaymış kiakannehir takılma böle şeylere baharımmmmopuyorumnanaktan
yaw varya köylerde millet bi donla çocuk büyütüo bırak ütülemeyi o donu kaç gün giydikleride ....alam ya...relax fıstıklar relaxxxxzemuszemus
ooo ne güzel nasıl mutlu olmuştur dedeyle anneanne...canım bende yoplanma ve sancılar başladı....yerimsenibenbarışda iyi teysesi...geceleri kıpır kıpır...sanırım doğuncada geceleri kıpır kıpır olacakkkkkdelikafadulden
benim randevuma var daha offffff
evet canım düzenli olmadığı sürece problem yok...10 dak.3 kez oluyorsa dr.nu ara hemenyerimseniben
ben atlattım canım cicileri yıkama olayını...hepsini yıkadım ütüledim...hatta uyku setini bile yıkadımmmmm.......kolay gelsin canım sanaopuyorumnanaktan
ŞenizŞeniz dikkat ediyorum canımm az yorulsam belime agrı giriyor canımm
llallcım adet donemlerin nasıl geciyordu normalde senin dogumla bir alakası varmı acaba
he yaaa benim kiziminda sadece 1 tane donu war zaten kaydirigubbakcemile3
iim canım bende....bir yandan hamişlik bir yandan kızım ...okul dönemi haftaya başlıyorya konuları tekrar ediozzz cadıyla....sıkıntı bastı okul deyinceeeakannehir
veririm yasemincim merak etme doğurmazsam da vericem hatta:) ki bence doğurmuyorum...
nazyaz sen en zaman doğuracan pardon???? çocuk olmuş 3200 ne bekliyon şekerim
of ya benimkide 7 kl luk mafoldumben
bide nasıl az geliolar gözüme herşeyi eksik gibi
bikaç penye battaniye ve yelek edinsem fena olmaz halaa..
evet asmakta zoru hele o eldivenleri yokmu mini mini..
ütünün zararı olucağını hiç sanmıyorum hatta dezenfekte etme özelliğine sahip suyunu musluktan koymuyoruz bile ne olabilirki:S
maşallah cnm barışabenim kızda gece 12den sonra ayarlanmış saat gibi başlıyo kudurmaya (demekki uyutmucak zilliopuyorumnanaktan)
yaaa bende sancı hala başlamadı karnım arada sertleşiyo, toplanıyo gibi biyer yamuluyo ama ben onu kızım dötünü falan dayadı diyorum o kasılmamı yaaaa:kedi:
walla neye uradımı anlamadan ben doğurcam bel ağrısından başka bi belirtim yok:hulya:
anacım 4 makinalık ne aldın bu kadar.ne kadar çok şey almışsın.biz 2 makinayla işi bitirdik.
bi söz var bilirmisi.bebeklerin yediği helal giydiği haram derler.
sen çok şey almışsın galiba.
mailler yollanmıştır:)
dun normal dogum videosunu izleyince ilk basta korktum sonra gece ikiye kadar uyuyamadım ya dusundum o kadın yapıyorsa Allah ın izniyle bende yaparımm
Rabbim hepimize yardım etsin rahat oluruz inşallah:Saruboceq:
dun normal dogum videosunu izleyince ilk basta korktum sonra gece ikiye kadar uyuyamadım ya dusundum o kadın yapıyorsa Allah ın izniyle bende yaparımm
Rabbim hepimize yardım etsin rahat oluruz inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?