2009 Ekim Anneleri

kızlar maşallah ne kadar kalabalık olmuşuz bugün; aybike_zehra, bahair, bukett, dilekhakan, ELALI, engidi, felisimfelis, GUNUM05, Hymarry, iremmm, Kalemiti, lllalll, mgulec, nazyaz, nisannur, nurefsann, sanem12582, tahamm, xxmavisimxx, yasemin1984, ZuZuu

maşallah hepimiz burdayız herhalde.

sanem 3 ekim sezeryan için verilen tarihmi sana?

lalimmopuyorumnanaktan haftasonu annemlerdeydik giremedim nete...
kızım iyi çok şükür kıpır kıpırdı annanesi ve dedesinin yanında
arada çok belim ağrıyo ve karnımada ağrı giriyo:kedi: sendede varmı böle bişey cnm:kedi:
yarın kontrole gitcez sabırsızlıkla bekliyoszemuszemus

sen nasılsın barış nasılCADIARZU

slm kızlarrr nasılsınızzz son zamanlardaa karnımda kasılmalar çok oluyorrr birdenn o kadar çok sertleşiyorkiiii anlatamammm özellikle sağ taraf ve göbeğimin tam üzerindee oluyorrr sizlerde böle olna varmı

ne alaka sezeryan olacaksan cati muayenesine gerek yok ki.dun bulustugum arkadaslarimdan biri sezeryan oldu gecen sene.doktoru o zaman cati muayene gerek yok demis yapmamis.bebeginin kilosuda gayet normal

kızlar ben herşeyi geç yapan bi anne adayı olarak dün cicikleri yıkamaya başladım
4 makineye anca sığdı ciciklerim :S
bugünde ütü faslı var ama biteceğini hiiç sanmıyorum sizinkiler ne durumdaydı?

baharcım git kahvaltını et biz öğle yemeği yiyeceğiz sen daha kahvaltı etmemişsinnnklava:afiyet olsun canım..nili doyur sennnn:asigim:

o ütü faslı war ya o ütü faslıı....belim ayrılmıştıı....

yandinn :bbo: benimde 7 kg luk makinem 3 posta yikamistim.1 gunde utuleyemedim şutarafagitti

hoşgeldin canım...bis iissopuyorumnanaktansen nasılsın..oğluşun nasıllll:asigim:
h.buldukk canımmŞeniz iiyimde sırtım pocum cok agrıyorr oglusumda iyi cok sukurr
nilimiz mi geliyor bahar yoksaa Şenizayy heycan yaptımm hayırlısı ile gelsin inş. gelicekse annesi

heycanlııı delikafadulden bugün gündemde bahar war:))) sen nasıısnnnn

Ayy valla bende heycanlandımm zemuszemus

ooo ne güzel nasıl mutlu olmuştur dedeyle anneanne...canım bende yoplanma ve sancılar başladı....yerimsenibenbarışda iyi teysesi...geceleri kıpır kıpır...sanırım doğuncada geceleri kıpır kıpır olacakkkkkdelikafadulden
benim randevuma var daha offffff

evet canım düzenli olmadığı sürece problem yok...10 dak.3 kez oluyorsa dr.nu ara hemenyerimseniben

ben atlattım canım cicileri yıkama olayını...hepsini yıkadım ütüledim...hatta uyku setini bile yıkadımmmmm.......kolay gelsin canım sanaopuyorumnanaktan

AYBIKIM aYNEN VARYA UTULE UTULE ÇATLADIM BEN YERLEŞTİRİNCEDE BİŞEY YOKMUŞ GİBİ GÖRÜNUOOO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…