2009 Ekim Anneleri

naloşumm benim oğlumada ör yaa patik ama sadece başka örgü kullanmam galiba ben

tahamm naber işekerim nerelerdesin yahu

llallcımm yakın olsak ben sana anlatırdım bende kendi ugrasımla bide cok sevdigim bir komsumla ilerletmiştim orguyu Şeniz

digerlerine de bakınn secmek cok zorr cok guzeller :))

Tahamm hiç birinin acıklaması yok canım ((

Eklentiler

• $200901702a000000_r_1_1239147139.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $200901703a000000_r_1_1239147151.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $200901707a000000_r_1_1239147212.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $1233797948200801423a000000_r_1.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $1233797962200801422a000000_r_1.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 20
bende bebişime bayramlık almak istiom:asigim:kısıma aldım ama bebişimede almak istiom.....:asigim:

gizoşumm iyiyim tatlım sen nasılsın doram nasıl benim laptop komşudaydı verdi bi zahmet :))
birazda cnm sıkkındı giremedim aman boşver dedim :))) kimseyi takmamak lazım attım kendimi pc başına sefam olsun ohhh ohhh:1closedeyes:

taham sıkma canını ...sıkıpda boşuna kendinide bebişinide üzmeeŞeniz

taham ben yaptım temizlik dün belim tutuldu aman yorma kendini

nasılsın cicim mecbur yapıcam oğluşum sağolsun 5 dk rahat durmuyoki 1 saat peşinde gezmesem gelde evi vbi gör ne hal alıyo resmini çeksem şok olursunuz heryer oyuncak çamaşır yıkadım katlancak ütülencek iki sepet ütü beni bekliyooo gelde yapma kim yapacak kuşummafoldumben

hangi bayramm :))) ramazan bayramında yanında olurmu barış acabaa
Ayy cok az kaldı canımmm oglusunu kucagına almana

yok canım ramazanda olmazda kurban bayramında %100 yanımda olar allahın izniyle....:Saruboceq:hepimiz kurban bayramında bebişlerimizle olacağızzz:asigim:
sitede bebişlerinin bayramlıklarını eklemiş annişler özendimm wollaa:asigim:

sende haklısın duramıyoruz işte..
benim kocikten başka kimsem yok evde ama akşama kadar ellemesem savaş ertesine benziyor ev nasıl dağılıyor o toz nerden çıkıyor hiç bilmiorum :S

taham sıkma canını ...sıkıpda boşuna kendinide bebişinide üzmeeŞeniz

ah lalim valla 3 gün ağlamaktan harab oldum akşam eşimin amcasına iftara gittik orda biraz anlattımda kuş gibi oldum inş. kulaklarına lafım gider.Çok üzgünüm çoook dicem diyom ama ben gene onlara bişey diyemem çok pasif kalıyorum çokkkkkmafoldumben

evet artık Kurban bayramında hepimizin bebişi yanında olurrr :CüvCüv: Rabbim o gunleri gormeyi nasip etsin

kızlar mrb. bnm adet sancısı gıbı sancım var normal mi ki? baskı var aşağı doğru.sankı altıma yapcam heran.tuhaf bısey ya...

kızlar mrb. bnm adet sancısı gıbı sancım var normal mi ki? baskı var aşağı doğru.sankı altıma yapcam heran.tuhaf bısey ya...

ah nazcım iki gündür bende öyleyim kasıklarımda ince bir sızı var devamlı değil dr u aradım ulaşamadım şimdi geçti yarın knt var zaten bakalım dua ediyom inş. bayrama kadar doğururum diye gerçi çokk var amalaelaelaelaelae

bennnn tuvalete kalktigimda acliktan karnim gurulduyor bende meyve yiyip yatiyorum:)

gece kalktiginda acikan oluo mu :kedi:

canim cok normal bebek dogum kanalina inmeye basladigi icin oluyormus bu videoda kagan doktor cok guzel anlatiyor mutlaka izleyin derim
Doğum Ve Başlama Anı - Agubugu.com

[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…