2009 Ekim Anneleri

sağolun kızlar.doğurmuyom yanı :) toplanıp duruyo popoyu mu dıkıyo nedır anlamadım. zaten bı doğursam kımse yok kayananamlar ıstanbulda 5 gunsonra gelcekler.annemler de uzakta .kocamın iş yerıde buraya 1 saat Allah yardımcım olsun valla.taksıye atlar gıderım artık :)

selam millet, nasıl durumlar ?

benim deli gibi uykum var ya gözlerim kapanıyokaydirigubbakcemile3 akşam uykusuzluk gündüz uyku hali...

ay benimde var uykum az sora gidip kociğin yanına kıvrılcam da şeymayla muhabbet tatlı geldi msn dee :)
bide ne sorucam örgüleri görünce aklıma geldi
keçeden bebek ayakkabısı patiği tarzı bişi ,istiorum hiç gördünüzmü öle bişey nerde bulabilirim ki?

ay kız nerden geldi aklına keçeden bebk ayakkabısı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aybikem o nasıl oluyo kıss CADIARZU

felisimfelis+, GUNUM05, ilkay.., iremmm, KANKALLI, yasemin1984, ZuZuu+ huuuu kıslar nerdesiniz???

kızlar biz çıkıyoruz oğlumla doktora gidicez.herkese iyi günler diliyorum.hepinizi öpüyoruz.

slm kısslar ben geldiiim..nbr nasılsınız ayy ben dün gece uyudum biraz maasallah zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…