2009 Ekim Anneleri

selam kızlar bi zgeldik doktordan
2522 gram olmuşuz 47 cm de boyumuz olmuş..suyumuzda iyiymiş..
kan verdim az önce birazdanda sonuçlarımı göstermeye gidicem ona göre ilaç vericek doktor teyzemiz..

offf 2 dolap sildim canim cikti resmen akannehir
bahair geldi mi kislar? nolmus nisan miymis?

Baktım girmemiş henüz. Üstelik, doktoruna 10dak. mesafede oturduğunu yazmıştı. 13.30daki randevudan çoktan dönmesi gerekirdi. Bakalım, nişansa zaten haberi amazonn'dan alırız çok geçmeden.

ben de baharı mrk ediyorum..fazla uzun sürdü gelmesi..ama belki nst için filan hastaneye yönlendirmiştir doktor ne bilim..uzun sürmüştür

ben de baharı mrk ediyorum..fazla uzun sürdü gelmesi..ama belki nst için filan hastaneye yönlendirmiştir doktor ne bilim..uzun sürmüştür

CADIARZU Hımmm, olabilir aslında, ben hep hastaneye gidiyormuş gibi düşünmüştüm. Tabii ki doktoru nst için sevk vermiş olabilir. Ama niyeyse içime şu anda 4. geliyormuş gibi doğuyor. Hayırlısı neyse o olsun!

hehh amazon gelmişş..şimdi dicekki kızlar bahardan mesaj geldi doğuruyodelikafadulden

ben dedşidmmm.bende yarn amozona vercem haber inş alırlarsa ay çok stresliyim neden se herkesn kalbni kırıom kocamlada konşmuom doğm stresi sanırsamm.görmk bile istemiom o uyus adamı.neoldu bana böle yaa offff...

ben dedşidmmm.bende yarn amozona vercem haber inş alırlarsa ay çok stresliyim neden se herkesn kalbni kırıom kocamlada konşmuom doğm stresi sanırsamm.görmk bile istemiom o uyus adamı.neoldu bana böle yaa offff...

Canım beni stres bastığında ya da canım sıkıldığında dışarıda yürüyen insanlara bakıyorum, hepsi doğmuş işte, hepsinin annesinin bir doğum hikayesi var. Sezeryan veya normal yoldan, herkes bir şekilde geliyor işte bu dünyaya. Senin de haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…