ben dedşidmmm.bende yarn amozona vercem haber inş alırlarsa ay çok stresliyim neden se herkesn kalbni kırıom kocamlada konşmuom doğm stresi sanırsamm.görmk bile istemiom o uyus adamı.neoldu bana böle yaa offff...
ben dedşidmmm.bende yarn amozona vercem haber inş alırlarsa ay çok stresliyim neden se herkesn kalbni kırıom kocamlada konşmuom doğm stresi sanırsamm.görmk bile istemiom o uyus adamı.neoldu bana böle yaa offff...
gözdecim stressten cnm ya..sakinn..üzme adamı da..ben dedşidmmm.bende yarn amozona vercem haber inş alırlarsa ay çok stresliyim neden se herkesn kalbni kırıom kocamlada konşmuom doğm stresi sanırsamm.görmk bile istemiom o uyus adamı.neoldu bana böle yaa offff...
bende uyandım felaket bi diş ağrısıyla öyleki sol kulağıma vuruyor ağırısı :sinifsinif:
Canım beni stres bastığında ya da canım sıkıldığında dışarıda yürüyen insanlara bakıyorum, hepsi doğmuş işte, hepsinin annesinin bir doğum hikayesi var. Sezeryan veya normal yoldan, herkes bir şekilde geliyor işte bu dünyaya. Senin de haberlerini bekliyoruz.
hehe gördüm 4.sıradaymmm.1.sıra benm derken 4 e geldk valla:=)))
nan zuuzu sende adamı üzme dion o beni üzmesn esas hıhh konşmuom onla konşmıcamda mümknse yanmdada olmasn çok kırıldm ona hep iğneli konuşuo bu aralr evde annem var işleri yapıo doğm temzliği felan evde biri olnca genelde suratlı oluo uyussss...kaç gndür ağlamaklı sızlamaklıyızz kriz geçttrdi resmen bana..hatta dün okadr ağladmki beni çocğma karşı bile böle bi tuhaf ettrdi herşeye karışıo sanki ben anası değilim senide bebeğinide istemiom dedim.oğlm beni duymştr çok üsülmştür kesn oda ama napım görsenz cinnet geçrdim elime bişi verseler doğrıcaktım nerdeyseee..psikolojm bozulduu1 haftadr felaketm ben...çenemede vurdu sanırsam brass:=))
askbuya seni dogum listesinin 4.sirasina ekledim gordunmi:)
ama bu gidisle bahair de olabilir....
yarin dogum olma ihtimali var dimi?bizde stres olmasi cok normal ama cevremizdekilerin daha anlayisli olmasi gerekiyor dargin birsekkilde doguma girmezsin insaallah
hehh amazon gelmişş..şimdi dicekki kızlar bahardan mesaj geldi doğuruyodelikafadulden
amazonn varmi bi haber??
Amazonn canlı bağlantı yapar şimdi Bahair'a kaydirigubbakcemile3 Hadi lütfeeeeeen ama çok merak ediyoruz kızcağızı.
nurefsan doğum listesini nası görebilirim merak ettim
selam kızlar bi zgeldik doktordan
2522 gram olmuşuz 47 cm de boyumuz olmuş..suyumuzda iyiymiş..
kan verdim az önce birazdanda sonuçlarımı göstermeye gidicem ona göre ilaç vericek doktor teyzemiz..
nebilim kıs noolduunu :))) ben de öölesine gerginsin de adama sen sarıyosun annadımdı..lafımı geri alıyorumm..burnundan getirrrrr..canına okuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?