2009 Ekim Anneleri

askbuya seni dogum listesinin 4.sirasina ekledim gordunmi:)
ama bu gidisle bahair de olabilir....
yarin dogum olma ihtimali var dimi?bizde stres olmasi cok normal ama cevremizdekilerin daha anlayisli olmasi gerekiyor dargin birsekkilde doguma girmezsin insaallah

ben dedşidmmm.bende yarn amozona vercem haber inş alırlarsa ay çok stresliyim neden se herkesn kalbni kırıom kocamlada konşmuom doğm stresi sanırsamm.görmk bile istemiom o uyus adamı.neoldu bana böle yaa offff...

ben dedşidmmm.bende yarn amozona vercem haber inş alırlarsa ay çok stresliyim neden se herkesn kalbni kırıom kocamlada konşmuom doğm stresi sanırsamm.görmk bile istemiom o uyus adamı.neoldu bana böle yaa offff...
gözdecim stressten cnm ya..sakinn..üzme adamı da..
bende uyandım felaket bi diş ağrısıyla öyleki sol kulağıma vuruyor ağırısı :sinifsinif:

hay Allah yaa..geçmiş olsunn

bende kıytırık mankenlere bakıp aynını diorum kendime :)

Amazonn canlı bağlantı yapar şimdi Bahair'a kaydirigubbakcemile3 Hadi lütfeeeeeen ama çok merak ediyoruz kızcağızı.

hehe gördüm 4.sıradaymmm.1.sıra benm derken 4 e geldk valla:=)))
nan zuuzu sende adamı üzme dion o beni üzmesn esas hıhh konşmuom onla konşmıcamda mümknse yanmdada olmasn çok kırıldm ona hep iğneli konuşuo bu aralr evde annem var işleri yapıo doğm temzliği felan evde biri olnca genelde suratlı oluo uyussss...kaç gndür ağlamaklı sızlamaklıyızz kriz geçttrdi resmen bana..hatta dün okadr ağladmki beni çocğma karşı bile böle bi tuhaf ettrdi herşeye karışıo sanki ben anası değilim senide bebeğinide istemiom dedim.oğlm beni duymştr çok üsülmştür kesn oda ama napım görsenz cinnet geçrdim elime bişi verseler doğrıcaktım nerdeyseee..psikolojm bozulduu1 haftadr felaketm ben...çenemede vurdu sanırsam brass:=))

nebilim kıs noolduunu :))) ben de öölesine gerginsin de adama sen sarıyosun annadımdı..lafımı geri alıyorumm..burnundan getirrrrr..canına okuu

nurefsan doğum listesini nası görebilirim merak ettim

ah canm arkadaşım öle yapım dimi canına okucam o görür..burnu sürtsün biras..ama oda benle konşmuo.nese ben didiom gelirim sonra..yatcam biras...

hehh amazon gelmişş..şimdi dicekki kızlar bahardan mesaj geldi doğuruyodelikafadulden

amazonn varmi bi haber??

Amazonn canlı bağlantı yapar şimdi Bahair'a kaydirigubbakcemile3 Hadi lütfeeeeeen ama çok merak ediyoruz kızcağızı.

ayy ne düşük çenelisiniz ya oku oku bitmedi heee
hahahhahahaa:) ay kızlar var ya çok alemsiniz.
taze haber yok valla , haber gelir gelmez aynen naklen bağlanıcam sizi merakta bırakır mıyım heç opuyorumnanaktan
bahairi ben de merak ettim belkim nst ye falan bağlamışlardır azcık daha bekleyelim bakalım, olmadı ararız.

kızlar biz geldik dışarıdaydık çantamızdaki son eksik olan geceliğimizide aldık
bayramlığımızıda aldık geldik zemuszemus
ama acayip yorulmuşum yaa hiçde gezmedim ilk girdiğim dükkandan aldım ama artık bu veletler çok yoruyo

kızlar biz geldik dışarıdaydık çantamızdaki son eksik olan geceliğimizide aldık
bayramlığımızıda aldık geldik zemuszemus
ama acayip yorulmuşum yaa hiçde gezmedim ilk girdiğim dükkandan aldım ama artık bu veletler çok yoruyo

kızlar merhaba. az önce geldik...
doktora gittim bu doktora göre de bebek başçapına göre 2 hafta geride gözüküyor.. nts ye girdim sancım çıktı. eğer şimdiye kadar yapılan ölçümler doğruysa yani 35+3 sem bebek bikaç gün küvezde kalır sonra toparlar ama benim ölçümüm doğruysa erken doğum olabilir oda riskli olur dedi... açılma varmı diye baktı ama herhangi bir açılma veya yumuşama yokmuş... tam haftasını tey etmek için ilk 5 aya ait ultrason ölçümlerini istedi. 1 ay önce 1 hafta ileri gözükürken şimdi neden böyle çıkıyo anlamıyorum. gelişim geriliği falan olabilirmi diye sordum. bunu söylemem için bir öncekinde de benim bakmam gerekiyodu dedi. peki haftası 35+3 se kafa çapının küçük olması bi sorun olduğu anlamına mı geliyo diye sordum. soya çekimde olabilir sorun da bişey diyemem dedi. çıkınca kendi doktorumu aradım hereyi anlattım. o bana gerilik falan olduğunu sanmıyorum sadece bebeğiniz biraz minyon olur dedi. öyle yani. magnezyum verdi her ihtimale karşı bebeğin ciğerleri gelişsin diye öksürük şurubu verdi... iyi mi kötü mü bişey anlayamıyorummm

ayy gözde yaron doğumamı gidiyon kıs ben kaçırmışım:hulya:
cnm kocişi takmaa odda streslidir, ama kendinide üzme emi:teselli:

selam kızlar bi zgeldik doktordan
2522 gram olmuşuz 47 cm de boyumuz olmuş..suyumuzda iyiymiş..
kan verdim az önce birazdanda sonuçlarımı göstermeye gidicem ona göre ilaç vericek doktor teyzemiz..

elifcim maşallah kuzuna

nebilim kıs noolduunu :))) ben de öölesine gerginsin de adama sen sarıyosun annadımdı..lafımı geri alıyorumm..burnundan getirrrrr..canına okuu

:roflol:

baharcım nişan diilmiş yani o gelen ozaman hı?? sancın kaç çıktı..

selammmm kızlarr nasılsınızzz çarşanba benim doğum günümm oğluşumm bana süpriz yaparmı acabaa ne güselll doğum günü hediyesi olur bana ama b yandanda erkenn dahaaa oğlumunda erken gelmeye niyetii yokkk rabbim bu mübarek günlerde hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…