Neyse kizlar size iyi sohbetler kadir geceniz mubarek olsun ben cikayim..kendimi hic iyi hissetmiyorum bugun((
sağol lalimmopuyorumnanaktan
bütün bebiklerimize maşallah
nann zuzuu benim vajinadan 2 parmanı soktu ama maşallah çok kalınmış parmakları kolunun hepsini sokmuş gibi acıdı canım bağırdım adama:kedi:
canim kasiklarimda acayip bir baski ve agri var iki gundur..
ve su anda acayip midem bulaniyor cok fena hemde her an yediklerimi cikarabilirim ..kendimi hic iyi hissetmiyorum bugun..ama yat yat SIKILDIM biraz burda vakit gecireyim dedim ama ne agriyi ne bulantiyi unutturmayacak anlasilan burasida:çok üzgünüm:
opuyorumnanaktanevet canım özellikle yorulunca acaip zorluooooakannehir
inşallah zuzum....:Saruboceq:allah herkesin gönlüne göre versin....
normal isteyene normal doğum sezercik isteyene sezercik nasip etsin allah....:Saruboceq:
bittim zuuzuzm inan.akannehir.acaip yorulmuşum cadıya ayakkabı aldık..resmen bütün spor mağazalarını dolaştık..şunu şurası bunun burası gıjık etti benii...sonunda beğenebildiii hanfendiii...oğluşumada ayakkabı aldım...oyy ben onun küçük yumuk ayaklarını yerimmm:asigim:
kızlar ben evi süpürüp sileyim, sora da bi pazar yapayım, akşam görüşürüz. gözdecikten ya da 5. kişiden haber gelirse hemencik haber veririm :))))))
kadir gecemiz mubarek olsun, dualarımızda birbirimizi unutmayalım. öpüldünüz.. opuyorumnanaktan
ay yok kalmasın tebii...:))zuzumm benim paşam içerde mi kalsın şekerimm :)))
yorma kendini fazla amazoncum görüşürüz canım haber kaynağımızz
ayy nası yani yaa akannehir akannehirsağol lalimmopuyorumnanaktan
bütün bebiklerimize maşallah
nann zuzuu benim vajinadan 2 parmanı soktu ama maşallah çok kalınmış parmakları kolunun hepsini sokmuş gibi acıdı canım bağırdım adama:kedi:
İlahi ela güldürdün beni, ne dedin adama kaydirigubbakcemile3 Benim dr. kadın neyseki elleri de küçük umarım acımass. Ama oğlan nası çıkcak içerden orasını hiç bilemiyommm
Benim adet olacağım zaman o ağrılarla beraber mide bulantısı olurdu. Onun gibi bişiymi acaba doum sancılarında da mı oluyo :uhm:
aşkbuyanın bebiki kız mıydı erkek miydi?
laloşum napan kuzum ?
benimkinin tırnakları uzunn..tırmıklayıp yırtmasın biyerlerimi kafamçokkarıştı
iidir bebekiiiimm..çok yorulmuşum uzanıyorummmmopuyorumnanaktanlalimm naber şekerimm
iim canımmm.....gözdenin oğluşu oldu bitanemmmmyerimsenibenaşkbuyanın bebiki kız mıydı erkek miydi?
laloşum napan kuzum ?
benimkinin tırnakları uzunn..tırmıklayıp yırtmasın biyerlerimi kafamçokkarıştı
:roflol::roflol: kıss ona da mı baktınn. yaw ne dicem eldiven filan giyiyolardır heralde dimi, direk dalmıyolar yanii :kedi:
Nasılsınız kıslar bugün benim son çalışma günüm hayırlısıyla önce yıllık izin ardından doğum izni derken baya bi uzak kalıcam sizlere evde net yok şu mübarek günde Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah hepimize kolay doğum yapıp sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
canım eldiveni deler geçer o tırnaklar o sıradaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey
Nasılsınız kıslar bugün benim son çalışma günüm hayırlısıyla önce yıllık izin ardından doğum izni derken baya bi uzak kalıcam sizlere evde net yok şu mübarek günde Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah hepimize kolay doğum yapıp sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?