2009 Ekim Anneleri

canım 35 haftadan sonra bebişlerin pek bi sıkıntısı olmuyor doğduklarında... ama sen tabii ddoğal olarak kendi doktorunun girmesini istiyorsun... inşallah öyle olur :1hug:

selam canım yalnızken bende duş alamıyorum korkuyorum dediğin gibi düşer kalırım diye... bence sen eşini bekle yine... duaların için çooook teşekkürler... Allah bütün hamişleri ve bebişlerini sağlıkla zamanında birbirine kavuşturur inşallah :Saruboceq:

herkese hayırlı kandiiller ..allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inşaalah..
rahat huzurlu saglıklı bir gelecek bizlerle olsun.herkesın kandili mübarek olsun

iyi akşamlar kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun...bu mübarek gece hürmetine inşallah bebeklerimizi vaktinde sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip olur...

kıslar ask buya dogum yapmıs cok sasırdım hayırlı olsun ayyy hayırlısıyla sıra bize de gelsin insallah....nsaıl olmus bilen var mı????

herkese iyi kandiller kızlar, allah dualarımız kabul etsin, hayırlı doğumlar versin inş.
Musyascım cnm benim maşallah meleğin ne kadar da güzel, sağlıcakla büyütün insallahh

selduşum plesentası kireçlenmişti ya ondan gerekli gördü doktoru herhalde... bu kadarını biliyorum bende...
Allahım evet sıra yavaş yavaş bizlerede geliyor,hayırlısıyla alsak meleklerimizi kucaklarımıza opuyorumnanaktan

herkese iyi kandiller kızlar, allah dualarımız kabul etsin, hayırlı doğumlar versin inş.
Musyascım cnm benim maşallah meleğin ne kadar da güzel, sağlıcakla büyütün insallahh

sana da hayırlı kandiller... amin canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan

blueee sıranı bekleee..ya bu küççükler de hep bizim sıramıza göz diktiler he :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…