2009 Ekim Anneleri

canım cok gecmiş olsun ben ne ilaçlar kullanmak zorunda kaldım ilaç konusunda sıkıntı yapma canım kendibe allah korusun daha kötü sonuçlarolmadan kontrol altına alınmış tansiyonun hayırlısıyla bi dogursak artık :Saruboceq:

cnm çok geçmiş olsun. bebişininde iyimiş.sende kendine dikkat et. doktorun kullan diyosa iç cnm ilaçlarını Allah büyüktür. hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

geçmiş olsun canım..bu mübarek gündede Allah dualarımızı kabul etsin,yardımcımız olsun inşallah..:Saruboceq:

günaydın kıslarr

baby zennure kıss uykuyu kim kaybetmişş bende bulmak istiyomm sabaha kadar dön dur dön durr bi oyana bi bu yana offffffffff

xdreamflowers çok geçmiş olsun tatlımmm şuan ii olmanıza sevindimm allah inş. hayırlısıyla meleğini kucağına almayı nasip eder tatlımm

amin canım...:Saruboceq:çok geçmiş olsun......:1hug:inşallah tansiyon sorunun düzene girer ve bebişini zamanında kucağına alırsın....:Saruboceq:.

günaydın güzel annişlerrrrr:asigimpuyorumnanaktan

hoşbulduk şekerimmm zemuszemus

nasılsınız bebişler nasıl??? bizim bugün biraz miğdemiz bulanıyor o kadar...

gizemcim bluecumm....günaydın.........opuyorumnanaktan
bluecummm sendedemi mide bulantısı başladııııkafamçokkarıştı
bendede toplanma ve sancılar devam edioooo...ama hala düzensizzz:1rolleyes:

bulantılar ve çıkarmalar vardı bi ara geçmişti ama yine başladı sanırım :sinifsinif: anaaam lalim az kalmış kavuşmanıza oğluşunla süper hihoyyyt

gunaydin kislar.bizde dun kontroldeydik.minnosun suyu duzelmis :hulya:
dr bana buket nemlendirici sur catlamaya baslamissin dedi :sinifsinif: yaw zaten suruorum lierac midir nedir ama fayda etmiooo akannehir

günaydın canlarım bugün bizde gayet iyiyiz uykusuzlk dışında :))

buketcimm canım benim meleğinin suyunun düzene girmesine sevindim tatlımm işine karışmak istemem ama bepanthen merhem al kullan allaha şükür bende daha çizik yok aman maş. diyim badem yağı ve onu sürüyom ben gündüz bepanthen merhem gece badem yağı o kadar gayet göbüşüm pürüzsüzkıyafetler biraz batıyo ama olcek o kadar artıkınn oda işin cilvesi galiba

bulantılar ve çıkarmalar vardı bi ara geçmişti ama yine başladı sanırım :sinifsinif: anaaam lalim az kalmış kavuşmanıza oğluşunla süper hihoyyyt

canım benimde akşamları başlıo mide bulantılarımmm...hamileliğimin başındada vardı ama geçmişti ama şu son bir haftadır berbat midemmmmakannehir
evet canım oğluma kavuşmama 19 gün kaldı....çabucak geçer inşalllah.....:Saruboceq:

gunaydin kislar.bizde dun kontroldeydik.minnosun suyu duzelmis :hulya:
dr bana buket nemlendirici sur catlamaya baslamissin dedi :sinifsinif: yaw zaten suruorum lierac midir nedir ama fayda etmiooo akannehir

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi: canım süper suyunun düzelmesine çok sevindimm.......
canım ne kadar krem sürerrsen sür çatlıyacaksa çatlıo...kafamçokkarıştıtakma kafana artık...takıp kendini strese sokma....:1hug:

canim doktor mu tavsiye etti sana? guya lierac cok iyi ama gobegimin altini catlatti benim :gitme: gerci doktorum soylemisti cilt yapisiyla alakali die.naparsan yap catlicagi varsa catlar demisti.sadece cok catlamamasi icin sur demisti.olmazsa bepanthen alayim

saol canim benim.gunde 3 lt suya devam yani kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…