2009 Ekim Anneleri

gunaydin kizlar ....
lalll canim sen normal dogum mu yapacaktin? ne guzel 19 gunun kalmis insaallah bebegine en guzel sekilde kavusursun...
benim muh.dogum tarihim 17ekim
bir yerde bunu okudumoğumların 20’si 38 haftadan önce olurken %75’i 38 haftadan sonra olur. Gebelik süresi 40 hafta olarak bilinse de gerçekte ancak bebeklerin %5’i tam 40. haftanın dolduğu günde doğar. Yine de büyük çoğunluk beklenen doğum tarihinin 5 gün öncesi veya 5 gün sonrasında doğar.
sanirim ben ekime girdigimde heran dogumu bekleyecegim o yuzden bizim safakta 15 :)

suyuyunu duzelmesine sevindim canim...
ben hergece yatmadan zeytinyagi suruyorum simdilik hic catlagim yok ..yumusacik oldu derim..bakalim dogumdan sonra kesin anlasilacak fayda edip etmedigi..

gunaydin kislar.bizde dun kontroldeydik.minnosun suyu duzelmis :hulya:
dr bana buket nemlendirici sur catlamaya baslamissin dedi :sinifsinif: yaw zaten suruorum lierac midir nedir ama fayda etmiooo akannehir

günaydın kızlar..
benimde hiç uyku düzenim yok dönüp duruyorum yatakta bütün gece..kasılmalarım da oluyor artık sanırım hazırlanıyor doğuma benim küçük paşam..
diş ağrım var birde 2 gecedir bi o eksikmiş gibi:sinifsinif:
kızlar birde çatlaklar için ne krem ne badem yağı sürüyorum iyice saldım çok farkındayım ama artık bıktım napiyim ama maşallah çatlamadıma hiç sanırım cilt yapımız önemli birde genetik tabi..benim annemde hiç çatlamamış bana hamileyken bende çatlamadım maşallah..

valla galiba bencede birazda cilt yapısıyla ilgili ama ggenede dikkat etmek gerek bende daha hiç çatlamadım maş.

herkese günaydıınn kızlarrr:1rolleyes:,
hiç çatlamayanlara kocaman maşallah vallaha,
hiç kıskanmam ben ki :dilcikar:

günaydın kuzulaar..nası keyifler..buketcim çok sewindim cnm suyunun düzelmesine..
lalimmm senin kontrolün nezaman..bi doğum hikayesinde okudum kızın birinin sancıları düzensizmiş..nişanı gelmese doktora gitmicekmiş düzensiz diye..nişan gelince gitmişler hastaneye 4 cmmiş açıklığı..yani böyle olcak diye bişiy yok tabi de en yakın kontrolün nezaman onu mrk ettimm...

hmaryy naber canımm kızların nasıl kaç gün kaldı kavuşmanıza
Allah şükür gaayet iyiyim canımm,ilgine teşekkür ederimmzemuszemus,
24 Eylül doğumumuz teyzesi,sanırım 8 gün kaldıopuyorumnanaktan,
tırsıyorum biraz ama,yine de işin duygusallığı daha ağır basıyora.s
sen nasılsın canım,bebiş nasıl annesiiyerimseniben
kaydirigubbakcemile3
:kedi: Şeniz kaydirigubbakcemile3

canım bizde iyiyiz sağol az kalmış yaa ne güzel sende koklayacaksın minnoşlarını doya doya inş. opuyorumnanaktan

inşallahhhh teyzesi inşalllahh,
size de maşallahh,sağlıkla gelsin Dora bebeekkk de anneside koklasın dursunopuyorumnanaktan
o koklama olayını düşününce bile açıyorum çeşmeleri vallaha mafoldumben

amanınn 24ümüü..hani şu bi haftacık soora olan 24üü delikafadulden off heycan tawandır şimcik sende...

hmaryy mafoldumben bende paso düşünüp düşünüp ağlıyom zaten hiç söleme mafoldumben

amanınn 24ümüü..hani şu bi haftacık soora olan 24üü delikafadulden off heycan tawandır şimcik sende...
evet evet canım sorma,1 haftacııkk kaldıopuyorumnanaktan
şimdi karnımda oynuyorlar ya,sonra onları giydirip kuşandırıp kucağıma vereceklerine inanamıyorum,
elleri,ayakarı,dudakları,kulakları,saçları nasıl olucak,çok mu küçük olcaklar diye heyecandan çok merak var canım..
senin kaç gün kaldı,nasıl ne şeklide,nerde doğum düşünüyorsun sen zuzuuumm:sm_confused:
hmaryy mafoldumben bende paso düşünüp düşünüp ağlıyom zaten hiç söleme mafoldumben
yani sağlık mutluluk gözyaşları bunlar ama bana kocaman bir mucize gibi geliyor,ne diyimmafoldumben

Günaydın fıstıklarrr opuyorumnanaktan Bu sancı dediğiniz nasıl birşey oluyor???? Mesela ben soluma yatmaya çalışınca kasığıma bıçak gibi giriyor, dönmeye çalışınca da giriyor. Ama ayaktayken ya da otururken bir sorun yok, bu sayılmaz heralde değil mi? İnternette bakıyorum sancılar düzenli hale gelince diyor ama ben daha neye sancı diyeceğimi bilmiyorum ki!!!!

günaydin kizlar nasilsiniz ?

hymaryy canim senin doguma az kalmis insallah hayirlisi ile dogarlar saglikli bir sekilde , bende cok merak ediyorum bebegimi nasil eli yüzü kime benziyor diye :)

burda hava bulanik tam grip havasi ALLAH KORUSUN dün gece yatarken baya belim agridi simdi sükür pek agri yok gibi , ellerimde cok sis bu sabah parmaklarim falan baya sismis , ama mingim kipirdiyor suan oynuyor annesinin minigi Alperenim ..

oyy ben de heycan yaptımm..zemuszemus hayatım benim muhtemel tarihime 22 günüm kaldı ,yrn bitio 37 haftam..ama nezaman gelir münük kuşum bilemiycem..normal istiyorum hem de çookk..

felisim günaydın...o bahsettiğin uzun süredir bende de oluyo..o sinir sıkışmasıymış cnm..bebeğin ağırlığını werdiğin için içerde sinir sıkışması oluyomuş o acı ondan..geceleri neler çekiyorum ben ondan oof of...

sancı denen şey genelde belden kasıklara doğru wuran ordan bacaklara da inebilen bi ağrı cnm..düzensiz aralıklarla geliyosa yalancı sancı,doğuma hazırlık için panic yok..ama düzenli aralıklarla geliyosa dooğru doktora..bi de karnın bi yerde toplanıp sonra gewşeme olayı war o da kasılma....

yerim o miniği benn..benim de bugün doktora gitmem gerenk nst için..ama şuan ööle bi tembellik warki üzerimde giyinip çıkmak zor gelio..belim de ağrıyo accık ondan gidesim yok herhall..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…