gunaydin kislar.bizde dun kontroldeydik.minnosun suyu duzelmis :hulya:
dr bana buket nemlendirici sur catlamaya baslamissin dedi :sinifsinif: yaw zaten suruorum lierac midir nedir ama fayda etmiooo akannehir
herkese günaydıınn kızlarrr:1rolleyes:,
hiç çatlamayanlara kocaman maşallah vallaha,
hiç kıskanmam ben ki :dilcikar:
Allah şükür gaayet iyiyim canımm,ilgine teşekkür ederimmzemuszemus,hmaryy naber canımm kızların nasıl kaç gün kaldı kavuşmanıza
:kedi: Şeniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah şükür gaayet iyiyim canımm,ilgine teşekkür ederimmzemuszemus,
24 Eylül doğumumuz teyzesi,sanırım 8 gün kaldıopuyorumnanaktan,
tırsıyorum biraz ama,yine de işin duygusallığı daha ağır basıyora.s
sen nasılsın canım,bebiş nasıl annesiiyerimseniben
:kedi: Şeniz kaydirigubbakcemile3
evet evet canım sorma,1 haftacııkk kaldıopuyorumnanaktan
amanınn 24ümüü..hani şu bi haftacık soora olan 24üü delikafadulden off heycan tawandır şimcik sende...
yani sağlık mutluluk gözyaşları bunlar ama bana kocaman bir mucize gibi geliyor,ne diyimmafoldumbenhmaryy mafoldumben bende paso düşünüp düşünüp ağlıyom zaten hiç söleme mafoldumben
evet evet canım sorma,1 haftacııkk kaldıopuyorumnanaktan
şimdi karnımda oynuyorlar ya,sonra onları giydirip kuşandırıp kucağıma vereceklerine inanamıyorum,
elleri,ayakarı,dudakları,kulakları,saçları nasıl olucak,çok mu küçük olcaklar diye heyecandan çok merak var canım..
senin kaç gün kaldı,nasıl ne şeklide,nerde doğum düşünüyorsun sen zuzuuumm:sm_confused:
yani sağlık mutluluk gözyaşları bunlar ama bana kocaman bir mucize gibi geliyor,ne diyimmafoldumben
felisim günaydın...o bahsettiğin uzun süredir bende de oluyo..o sinir sıkışmasıymış cnm..bebeğin ağırlığını werdiğin için içerde sinir sıkışması oluyomuş o acı ondan..geceleri neler çekiyorum ben ondan oof of...Günaydın fıstıklarrr opuyorumnanaktan Bu sancı dediğiniz nasıl birşey oluyor???? Mesela ben soluma yatmaya çalışınca kasığıma bıçak gibi giriyor, dönmeye çalışınca da giriyor. Ama ayaktayken ya da otururken bir sorun yok, bu sayılmaz heralde değil mi? İnternette bakıyorum sancılar düzenli hale gelince diyor ama ben daha neye sancı diyeceğimi bilmiyorum ki!!!!
günaydin kizlar nasilsiniz ?
hymaryy canim senin doguma az kalmis insallah hayirlisi ile dogarlar saglikli bir sekilde , bende cok merak ediyorum bebegimi nasil eli yüzü kime benziyor diye :)
burda hava bulanik tam grip havasi ALLAH KORUSUN dün gece yatarken baya belim agridi simdi sükür pek agri yok gibi , ellerimde cok sis bu sabah parmaklarim falan baya sismis , ama mingim kipirdiyor suan oynuyor annesinin minigi Alperenim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?