Günaydın fıstıklarrr opuyorumnanaktan Bu sancı dediğiniz nasıl birşey oluyor???? Mesela ben soluma yatmaya çalışınca kasığıma bıçak gibi giriyor, dönmeye çalışınca da giriyor. Ama ayaktayken ya da otururken bir sorun yok, bu sayılmaz heralde değil mi? İnternette bakıyorum sancılar düzenli hale gelince diyor ama ben daha neye sancı diyeceğimi bilmiyorum ki!!!!
yerim o miniği benn..benim de bugün doktora gitmem gerenk nst için..ama şuan ööle bi tembellik warki üzerimde giyinip çıkmak zor gelio..belim de ağrıyo accık ondan gidesim yok herhall..
günaydın fıstıklarrropuyorumnanaktan
dun bız doktordaydık masllahbenim paşam 3100 gr olmuş teyzelerı
doktorumuz herseyı cok ıyı masllah dedı
ama benım oğlum donmemiş henuz doktor ayın 28 ne kadar beklıyelım 28 de tekrar bakalım eger donmemışse 28 ile 3 arasında alırım dedı kılomuz gayet ıyı bekletmemın bı anlamı olmaz dedı....bızden bu kadar ....
gözdecım dogum yapmış allahım analı babalı buyutmek nasıp etsın inş...darısı bızlerın basına......
günaydın fıstıklarrropuyorumnanaktan
dun bız doktordaydık masllahbenim paşam 3100 gr olmuş teyzelerı
doktorumuz herseyı cok ıyı masllah dedı
ama benım oğlum donmemiş henuz doktor ayın 28 ne kadar beklıyelım 28 de tekrar bakalım eger donmemışse 28 ile 3 arasında alırım dedı kılomuz gayet ıyı bekletmemın bı anlamı olmaz dedı....bızden bu kadar ....
gözdecım dogum yapmış allahım analı babalı buyutmek nasıp etsın inş...darısı bızlerın basına......
:))))) zuzum hadi giyinde git , bismillah de kalk , bebegin kalp atislarini falan dinlersin , bende dün bagladin 30 dk orda uykum geldi :)))))))) hafif sancilarim varmis ama doktor önemsemedi , hem kalp ritminden bebegin hareket halini sagligini nst de daha iyi anliyorlarmis , dün öyle dediler , sende git dinle gel mingini annesi opuyorumnanaktan
teşekür ederız şeyma teyzesı imşşşşş...evet hakkımızda hayırlısı senın paşa napıyor baalım..
oooooooo zuzum azcık kalmış yaaa,sen 40.hafta üzerinden hesaplıyorsun tabii,ama bence o zaman 40tan önce bile gelebilri,nst ni sakın ihmal etme anaaaam,kız sen benden öndesiin,sadece tarihin belli dğeil,,
ayyy normal doğum çok zorrr,Allah kuvvetini versin inşallahhh annemm
llallimm teşekkrüler canım,az kaldı kısmetse,heyecan dorukta evet,darısı sağlıkla başına inşallahh
felisimfelis canım aslında sancı hep aynı şekilde gelir,fakat hissetme boyutu farklıdır kişiden kişiye göre değişir..
Buna göre sancı göbek deliğinin 4 parmak yukarısında ciddi bir kasılmayla bir tepe oluşur,bu kasılma ve sertleşme,göbek hizasından kasıklara kadar ağrıyla iner,sona makata doğru ilerler sanki büyük tuvaletini kaçıracakmışsın gibi olur,bunun 15-20 dakikada bir 2-3 dakikayı bulan kasılmalara dönüşmesi tehlikelidir,çünkü göbek üstü rahim açılmasını göstren bir yermiş..
evet ilkaycım saglıklıca gelsın pasamda hıc fark etmez napalım boylesı kısmetmış derız sizde dun doktordaydınız dımı yanlış hayırlamıyosam 3040 gr mıydı yanı ikımızde aynı sayılırız zaten 1 gun var aramızda.....az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı...............
nisannur alkisalkisalkisaaannnaaaaamm tosun olmuş tosun,alsınlar gitsin vallahaopuyorumnanaktan maşşallalhhh
kızlar bizim dün son nst bağlantımız vardı,herkese tavsiye ederim,
bir videoya çekin muhakkak kalp atışlarınıııı,
zuzum duydun mu kuşummm
slm kızlarrr nasılsınızen kötüyümmm dün gece hiç uyumadımmmm sabaha kadarrr ishal olmuşum ama öyle böle değillll mahfoldummm hala geçmediiii varmı bi önerin banaaa
günaydın herkeze.
bizde dün gittik doktora kızım 3 100 olmuış1 hafta önden gidiyomuşuz.. böyle giderse zorunlu sezeryan olur dedi bakalım artık sağlıcakla gelsinde yavrum haftaya yine gidicem bu sefer altdan muayene edicekmiş açılma var mı yok mu diye bide nst ye bağlıcakmışşş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?