2009 Ekim Anneleri

günaydin canim , benim sancilarim ara ara oluyor tarif edeyim , karnin yani rahim kasiliyor bebek toplaniyor böyle dokonunca rahime cok sert oluyor tas gibi , bazen bu agri yapiyor bazende yapmaya biliyor , asagi dogru basinc hissediyor insan bazen nefesin kesilir gibide oluyor ama kisa sürüyor geciyor yani düzensiz , ama bazi kimselerde hic hissetmeye biliyormus bu sancilari , ve bazende sadece bel agrisi olursa hisseden oluyor , kisiye görede degisiyor yani , ama sürekli sanci olursa mutlaka hissedersin cünkü 10 dk 2-3 veya fazla olursa o zaman düzenli ve dogum basliyor demektir

günaydın fıstıklarrropuyorumnanaktan

dun bız doktordaydık masllahbenim paşam 3100 gr olmuş teyzelerı
doktorumuz herseyı cok ıyı masllah dedı

ama benım oğlum donmemiş henuz doktor ayın 28 ne kadar beklıyelım 28 de tekrar bakalım eger donmemışse 28 ile 3 arasında alırım dedı kılomuz gayet ıyı bekletmemın bı anlamı olmaz dedı....bızden bu kadar ....

gözdecım dogum yapmış allahım analı babalı buyutmek nasıp etsın inş...darısı bızlerın basına......

yerim o miniği benn..benim de bugün doktora gitmem gerenk nst için..ama şuan ööle bi tembellik warki üzerimde giyinip çıkmak zor gelio..belim de ağrıyo accık ondan gidesim yok herhall..

:))))) zuzum hadi giyinde git , bismillah de kalk , bebegin kalp atislarini falan dinlersin , bende dün bagladin 30 dk orda uykum geldi :)))))))) hafif sancilarim varmis ama doktor önemsemedi , hem kalp ritminden bebegin hareket halini sagligini nst de daha iyi anliyorlarmis , dün öyle dediler , sende git dinle gel mingini annesi opuyorumnanaktan

günaydin canim hosgeldin , masallah annesi minigine kocaman olmus bebekler bazen son zamanda dönebilirmis sende 28 kadar bekle insallah döner , dönmezssede sorun yok demis kilosu gayet iyi saglikli dogsunlar yeterki ...
haftaya ekim anneleri dogurmaya baslayacak gibi hayirlisi ile insallah ayyyyyyyy heyecan basti delikafadulden

evet ilkaycım saglıklıca gelsın pasamda hıc fark etmez napalım boylesı kısmetmış derız sizde dun doktordaydınız dımı yanlış hayırlamıyosam 3040 gr mıydı yanı ikımızde aynı sayılırız zaten 1 gun var aramızda.....az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı...............

teşekür ederız şeyma teyzesı imşşşşş...evet hakkımızda hayırlısı senın paşa napıyor baalım..

oooooooo zuzum azcık kalmış yaaa,sen 40.hafta üzerinden hesaplıyorsun tabii,ama bence o zaman 40tan önce bile gelebilri,nst ni sakın ihmal etme anaaaam,kız sen benden öndesiin,sadece tarihin belli dğeil,,
ayyy normal doğum çok zorrr,Allah kuvvetini versin inşallahhh annemm

llallimm teşekkrüler canım,az kaldı kısmetse,heyecan dorukta evet,darısı sağlıkla başına inşallahh

felisimfelis canım aslında sancı hep aynı şekilde gelir,fakat hissetme boyutu farklıdır kişiden kişiye göre değişir..
Buna göre sancı göbek deliğinin 4 parmak yukarısında ciddi bir kasılmayla bir tepe oluşur,bu kasılma ve sertleşme,göbek hizasından kasıklara kadar ağrıyla iner,sona makata doğru ilerler sanki büyük tuvaletini kaçıracakmışsın gibi olur,bunun 15-20 dakikada bir 2-3 dakikayı bulan kasılmalara dönüşmesi tehlikelidir,çünkü göbek üstü rahim açılmasını göstren bir yermiş..

maşallahh paşana nisannur..kocaman olmuşş..iişallah dönerr ama dönmessede sağlık olsun sezercik olursun sağlıkla gelsin de koynuna...

haklısın ilkayımm..e hadi bismillah:)) ben kaçtımm...giyinip çıkalım kızımla,tik taklarını dinliyip gelelimm...

heycan yaptırma kız bana..sakin sakin bekliyorum şurda kaydirigubbakcemile3 ewet zor normal doğum ilginç bi şekilde aşırı istiyorum onu yaşamayı..cahil cesaretimdiir nedir :))) kaçtım benn görüşürüsss

amin canim ,

evet bende dün gittim , nst baglandim ayrica kontrolum vardi , benimkide 3040 gr dedi aramizda 1 gün var seninle kiz belki bende 28 kadar dogururum hehehe , ama kilo meselesine benim doktorum herzaman bu bir varsayim der asagi yukari der bencede hakli , cünkü genelde ultrasonla dogum kg ayni olmayabiliyor zaten önemide yok az veya cok , saglik sorunlari olmasin yeter bebekler dogunca daha hizli kilo aliyor nasil olsa

nisannur alkisalkisalkisaaannnaaaaamm tosun olmuş tosun,alsınlar gitsin vallahaopuyorumnanaktan maşşallalhhh

kızlar bizim dün son nst bağlantımız vardı,herkese tavsiye ederim,
bir videoya çekin muhakkak kalp atışlarınıııı,
zuzum duydun mu kuşummm

hmarry senınkılerede maşallah benımkınden kılolular valla maşşş...bende telefonuma çektım kalp seslerını sankı bır dolu atlı koşuyor gibi bir ses çıktı....

ayyyy canım ya sabah sabah hıç gülecegım yoktu kızzzzzkaydirigubbakcemile3

saol teyzesı evet bıraz bencıllık yapıp bende istıyorum oğluşumu artık yyyyyaaaaaaaaaaaa

slm kızlarrr nasılsınızen kötüyümmm dün gece hiç uyumadımmmm sabaha kadarrr ishal olmuşum ama öyle böle değillll mahfoldummm hala geçmediiii varmı bi önerin banaaa

günaydın herkeze.
bizde dün gittik doktora kızım 3 100 olmuış 1 hafta önden gidiyomuşuz.. böyle giderse zorunlu sezeryan olur dedi bakalım artık sağlıcakla gelsinde yavrum haftaya yine gidicem bu sefer altdan muayene edicekmiş açılma var mı yok mu diye bide nst ye bağlıcakmışşş....

slm kızlarrr nasılsınızen kötüyümmm dün gece hiç uyumadımmmm sabaha kadarrr ishal olmuşum ama öyle böle değillll mahfoldummm hala geçmediiii varmı bi önerin banaaa

geçmiş olsun mavişim:teselli:
patates haşlamasının, sarı leblebinin ve kolanın ishale iyi geldini biliyorum, ama sen kola içme diğerlerinden yemeye çalışyerimseniben

esmacım maşallah kızına kocaman olmuş
benim kızımda 1 hafta önden gidiyomuş ama bana sezeryan falan demedi herşey normal gözüküyo, normal doğum için bi engel gözükmüyo dedi:hulya:
ayyyy-tatlicadiarzu- o alttan muayene için hazırlıklı ol derin nefes al datlum:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…