2009 Ekim Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız.ohhhh bende evdeyim artık.rahat rahat kahvaltımı yaptım duşumu aldım geldim.
ama sabahtan beri adet sancısı gibi sancılar var karnımda.hayır olsun.

mavişim ishalsen canım muz haşlanmış patates ye.annemim de bi formülü var işe yarıyo.bir kaşık nişastayı az suda eritip iç.baya iyi geliyo.canım ya bendede kabızlık var. mahvoluyorum inan.aman hepsi zor valla ishalde kabızlıkta.ay biz ne zaman normale döneceğiz.

maşallah kızına canım bizde 3 kg olduk.ama sizden 1o gün kadar büyüğüz.maşallah kızımıza kocaman olmuş.annesini baya zorlayacak gibi.

günaydın canım.nasılsınız bugün bebişinle.biz evdeyiz artık ohhh ne rahat.

günaydın cnmopuyorumnanaktan
walla maşallah sana 37ye kadar iyi dayandın ben iyiki 32de raporu başlatıp 34de izne ayrılmışım diyorum çok ağırlaştım çünkü:kedi:
kızım iyi teyzesi kıpır kıpır maşallah 3300gr olmuş tırsmaya başladım biraz daha kilo alırsa nasıl çıkartcam diye:kedi:

evt kocaman oldular kafasıda biraz büyük dedi kilosuda 4 ün üzerinde olursa sezeryan olur dedii.. bilmiyorum kii..
zaten odaya girdim ya altdan muayene bugün mü dedi yok yok bugün değil bi telaşla haftaya dedim gülüştük zaten.. derin nefees alırım cnmmm:gitme:

maşallah kızına canım bizde 3 kg olduk.ama sizden 1o gün kadar büyüğüz.maşallah kızımıza kocaman olmuş.annesini baya zorlayacak gibi.
maşallah senin kuzunada cnm. hemde nasıl zorlucakk:kedi:

maşallah kızını canım .
benim iş yerim rahattı o yüzden son güne kadar çalışabildim.ama hareketli olunca çok ağırlaşmıyo insan.evde durmak sanırım daha çok ağırlaştıracak.
bizin oğlanda 2 gün önce 3046 gr dı.bizimki kaç kilo olacak bakalım.onlar gelişsin diye herşeyi yapıyoruz.irileşincede şikayet ediyoruz valla.bende tırsıyorum.kaç kilo olacak diye.nasıl doğuracağım diye.

elacım bana şekerli şeyler yeme dedi. kavun karpuz tatlı falannn

benim doktor alttan muayene etmedi.kiç öyle bişey de söylemedi.2 hafta muayenem yok artık. nst ye gidicem herhafta.3.hafta eğer doğurmazsam muayene olacağım.
her doktorun muayenesi farklı herhalde.

maşallah senin oğluşunada
kesinlikle insan evde kalınca dahada ağırlaşıyo, bu evdeki 4. haftam ve 4 kilo aldım-tatlicadiarzu- hamişlimin başından beri 7,5 aya kadar işyerindeyken 6 kilo almıştım:kedi:

elacım bana şekerli şeyler yeme dedi. kavun karpuz tatlı falannn

bana bişey demedi cnm ben meyveyi çok tüketiyorum belkide ondandırcokacimcoook

sibelcim dr. alttan muayeneyi zaten son haftalarda yada nst de sancı ağrı falan çıkınca yapıyo...
dün benim nstde ağrı çıktı, ondan alttan açılma varmı diye baktı...

benim doktor alttan muayene etmedi.kiç öyle bişey de söylemedi.2 hafta muayenem yok artık. nst ye gidicem herhafta.3.hafta eğer doğurmazsam muayene olacağım.
her doktorun muayenesi farklı herhalde.
olabilir cnm açılma var mı diye bakıcakmışş..nst yede haftaya bağlanıcamm..

bende meyveyi çok sveiyorum ablama söylüyorum ablamda sen boşver doktoru ye diyo kilolu olsun diyoo sankim kendi çıkarıcakkk delikafadulden

sibelcim dr. alttan muayeneyi zaten son haftalarda yada nst de sancı ağrı falan çıkınca yapıyo...
dün benim nstde ağrı çıktı, ondan alttan açılma varmı diye baktı...

evet canım öyledir herhalde bende daha sancı çıkmadı nst dedemir hapı ve magnezyuma devam ediyorsun değilmi.

kaydirigubbakcemile3
cnm ablan biyerde haklı meyveyi hiç yememezlik etme sakın, hem bize sölenen kilolar birebir doğumdakiyle aynı olmuyoyerimseniben sadece abartmayalım bence yeteryerimseniben

evet canım öyledir herhalde bende daha sancı çıkmadı nst dedemir hapı ve magnezyuma devam ediyorsun değilmi.

cnm demir hapına aynen devam ediyorum, fakat ben hiç magnezyum kullanmadım...
hem son haftalara doğru doktorların özellikle magnezyumu kestiklerini duymuştum, çünkü olan sancıyı, kasılmayıda engellermiş masgnezyum...

ben magnezyumda kullanıyorum.doktorum herhangi bişey söylemedi.

kızlarrrr tünaydınnnnnn
herkez tam dimi doğuran falan yok kaşla göz arasındakaydirigubbakcemile3
akşam rüyamda doğurmuşum telefonumu istiyodum yarı baygın amazona haber vermek için kaydirigubbakcemile3

≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈
♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ selamlarr kızlarr nasılsınızz ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪
≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈≈♥≈

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…