günaydın herkeze.
bizde dün gittik doktora kızım 3 100 olmuış1 hafta önden gidiyomuşuz.. böyle giderse zorunlu sezeryan olur dedi bakalım artık sağlıcakla gelsinde yavrum haftaya yine gidicem bu sefer altdan muayene edicekmiş açılma var mı yok mu diye bide nst ye bağlıcakmışşş....
Günaydın kuzularrmirmirmirmir
günaydın canım.nasılsınız bugün bebişinle.biz evdeyiz artık ohhh ne rahat.
geçmiş olsun mavişim:teselli:
patates haşlamasının, sarı leblebinin ve kolanın ishale iyi geldini biliyorum, ama sen kola içme diğerlerinden yemeye çalışyerimseniben
esmacım maşallah kızınakocaman olmuş
benim kızımda 1 hafta önden gidiyomuş ama bana sezeryan falan demedi herşey normal gözüküyo, normal doğum için bi engel gözükmüyo dedi:hulya:
ayyyy-tatlicadiarzu- o alttan muayene için hazırlıklı ol derin nefes al datlum:kedi:
maşallah senin kuzunada cnm. hemde nasıl zorlucakk:kedi:maşallah kızına canım bizde 3 kg olduk.ama sizden 1o gün kadar büyüğüz.maşallah kızımıza kocaman olmuş.annesini baya zorlayacak gibi.
günaydın cnmopuyorumnanaktan
walla maşallah sana 37ye kadar iyi dayandınben iyiki 32de raporu başlatıp 34de izne ayrılmışım diyorum çok ağırlaştım çünkü:kedi:
kızım iyi teyzesi kıpır kıpır maşallah3300gr olmuş tırsmaya başladım biraz daha kilo alırsa nasıl çıkartcam diye:kedi:
günaydın cnmopuyorumnanaktan
walla maşallah sana 37ye kadar iyi dayandınben iyiki 32de raporu başlatıp 34de izne ayrılmışım diyorum çok ağırlaştım çünkü:kedi:
kızım iyi teyzesi kıpır kıpır maşallah3300gr olmuş tırsmaya başladım biraz daha kilo alırsa nasıl çıkartcam diye:kedi:
benim doktor alttan muayene etmedi.kiç öyle bişey de söylemedi.2 hafta muayenem yok artık. nst ye gidicem herhafta.3.hafta eğer doğurmazsam muayene olacağım.evt kocaman oldular kafasıda biraz büyük dedi kilosuda 4 ün üzerinde olursa sezeryan olur dedii.. bilmiyorum kii..
zaten odaya girdim ya altdan muayene bugün mü dedi yok yok bugün değil bi telaşla haftaya dedim gülüştük zaten.. derin nefees alırım cnmmm:gitme:
:
maşallah kızını canım .
benim iş yerim rahattı o yüzden son güne kadar çalışabildim.ama hareketli olunca çok ağırlaşmıyo insan.evde durmak sanırım daha çok ağırlaştıracak.
bizin oğlanda 2 gün önce 3046 gr dı.bizimki kaç kilo olacak bakalım.onlar gelişsin diye herşeyi yapıyoruz.irileşincede şikayet ediyoruz valla.bende tırsıyorum.kaç kilo olacak diye.nasıl doğuracağım diye.
elacım bana şekerli şeyler yeme dedi. kavun karpuz tatlı falannn
olabilir cnm açılma var mı diye bakıcakmışş..nst yede haftaya bağlanıcamm..benim doktor alttan muayene etmedi.kiç öyle bişey de söylemedi.2 hafta muayenem yok artık. nst ye gidicem herhafta.3.hafta eğer doğurmazsam muayene olacağım.
her doktorun muayenesi farklı herhalde.
maşallah senin oğluşunada
kesinlikle insan evde kalınca dahada ağırlaşıyo, bu evdeki 4. haftam ve 4 kilo aldım-tatlicadiarzu- hamişlimin başından beri 7,5 aya kadar işyerindeyken 6 kilo almıştım:kedi:
bana bişey demedi cnm ben meyveyi çok tüketiyorum belkide ondandırcokacimcoook
sibelcim dr. alttan muayeneyi zaten son haftalarda yada nst de sancı ağrı falan çıkınca yapıyo...
dün benim nstde ağrı çıktı, ondan alttan açılma varmı diye baktı...
olabilir cnm açılma var mı diye bakıcakmışş..nst yede haftaya bağlanıcamm..
bende meyveyi çok sveiyorum ablama söylüyorum ablamda sen boşver doktoru ye diyo kilolu olsun diyoo sankim kendi çıkarıcakkk delikafadulden
evet canım öyledir herhalde bende daha sancı çıkmadı nst dedemir hapı ve magnezyuma devam ediyorsun değilmi.
kaydirigubbakcemile3
cnm ablan biyerde haklı meyveyi hiç yememezlik etme sakın, hem bize sölenen kilolar birebir doğumdakiyle aynı olmuyoyerimseniben sadece abartmayalım bence yeteryerimseniben
cnm demir hapına aynen devam ediyorum, fakat ben hiç magnezyum kullanmadım...
hem son haftalara doğru doktorların özellikle magnezyumu kestiklerini duymuştum, çünkü olan sancıyı, kasılmayıda engellermiş masgnezyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?