sağolun kızlar bi ebede nst ye bakarak bebekte sende çok iyisin dedi biride elıyle karnım baktı küçük evet dedi ama 4 kişide kötü bişey demdi iyiyiz şükür sadece dr dediki bebek bacak bacak üstünde göğsüne dayamış acıtmıyomu dedi yok dedim :))) keyfi yerinde şükür ama beni biraz korkuttu veletimmm biraz kendime dikkat etmem gerektiğini hatırlattı bence kuzum ....
kızlar bizim kan sonuclarımızda temiz cıktı seker felan yokmuş bebegin yapısı iriymiş genetik dedi dogumum zor olurmuş 5 ekime gun verdi bir sorun cıkmadı COKKKKKKK SUKURRR
SEKER TESTİNDE 75-110 ARASI BENİM ACLIK SEKERİM 80 CIKTI oyy Allah a cok sukur
seyma senin adınada cok sevindim herseyin iyi olduguunu ogrenmişsin Allaha emant inş. bebişlerimiz
kızlar bizim kan sonuclarımızda temiz cıktı seker felan yokmuş bebegin yapısı iriymiş genetik dedi dogumum zor olurmuş 5 ekime gun verdi bir sorun cıkmadı COKKKKKKK SUKURRR
seyma senin adınada cok sevindim herseyin iyi olduguunu ogrenmişsin Allaha emant inş. bebişlerimiz
naloşum maşallah paşana canımgözün aydın...
o zaman 5 ekim sezeryan mı olacaksın :uhm: haftalarımız yakın ama benim doktor 20 ekim vermişti
Canımm sevindim sorun olmamasına. Bence de bebiş biras dikkat et kendine diyor. Bu aralar çok sıkıntı da çektin canım hepsi etkilemiştir. Çok şükür sağlığında bişiy olmasında...
Gözünaydın canım. Ben sonradan okumuştum gerçekten de abartı yüksek diildi kilosu. Her bebek eşit olcak diil ya. Bi de canım 5 ekime sezeryan için mi gün verdi anlamadım
ya gördün mü bak boşuna üzüldün, herşey yolunda gidecek inşallah, merak etme.
aa aybikenin neyei vardı ki lal ?
maşallah keremim iyi olmasına sevindim oğluşunun
mehaycım nasılsın? opuyorumnanaktan
canım bebişi hareket etmemiş uzun zamandır..dr.dan randevu almıştııı....ama hala ses yok...iidir inşallahhh:Saruboceq:
canımm naloşum maşallah sorun çıkmadığına çok sevindimmmm:asigimpuyorumnanaktan
hosgeldin canim iyiyiz sen nasilsin??selam kızlar.ben geldim.nevar ne yok?
sağolun kızlarr şükür iyi çok dua ettim kalemıtı çok sevındım cnm demk gununuz belli ohh ne güsell...
BU ARADA AYBIKI ARIYORUM CVP VERMIYO BENDE ENDİŞELENDIM ÇNKU
keremim ve nalancım bebişlerinizin iyi olmasına sevindim.. maşallahhh
nalancım benim bebişiminde yapısındandır o zamn 1 hafta önde gidiyo demişti. haftaya bakalım ne diyicek belki bendende ister şeker testi
ya bu 2. aşama şeker testini de illaki bi araya sıkıştırıyolar yalnız dikkatimi çekti, sonuçlar da genellikle temiz çıkıyor.:uhm:
benim ilk yaptığım şeker testi yüksek çıkmıştı sonra bi daha yapmıştım normaldii şimdi kilo fazla olduğu için eğer böyle giderse yapabilir bi daha sanırım normalde 13 ekim ama ultrasonda 7 ekime uygun çıkkıyoo şekeri azalt dedi yoksa normal zor olur zorunlu sezeryan olur dedii...
canım genetikte olabilir dikkat ediyorsun demi sende yediklerine bende seker cıkmadı ama ben cok meyve yedim sekerli seyleri yemicem artık inş. senden de isterse temiz cıkar testlerin Banada oyle soyledi doktor normal dogumum zor olurmuş boyle giderse zorunlu sezeryana alabilirmişhakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?