2009 Ekim Anneleri

Canımm sevindim sorun olmamasına. Bence de bebiş biras dikkat et kendine diyor. Bu aralar çok sıkıntı da çektin canım hepsi etkilemiştir. Çok şükür sağlığında bişiy olmasında...

Gözünaydın canım. Ben sonradan okumuştum gerçekten de abartı yüksek diildi kilosu. Her bebek eşit olcak diil ya. Bi de canım 5 ekime sezeryan için mi gün verdi anlamadım

ya gördün mü bak boşuna üzüldün, herşey yolunda gidecek inşallah, merak etme.

naloşum maşallah paşana canım gözün aydın...

o zaman 5 ekim sezeryan mı olacaksın :uhm: haftalarımız yakın ama benim doktor 20 ekim vermişti

yok canım sezeryan demedi kontrol edicek ..inş. paşam cok kilo almazda normal dogum yaparsın der guvendim simdiki doktoruma umarım aksilik cıkmaz

ya gördün mü bak boşuna üzüldün, herşey yolunda gidecek inşallah, merak etme.

derin bir ohh cektim valla :)))))
5 ekim kont için gun verdi genetik olarak iri dedi insan ister istemez Kaygı yapıyor

aa aybikenin neyei vardı ki lal ?

canım bebişi hareket etmemiş uzun zamandır..dr.dan randevu almıştııı....ama hala ses yok...iidir inşallahhh:Saruboceq:

canımm naloşum maşallah sorun çıkmadığına çok sevindimmmm:asigimpuyorumnanaktan

sağolun kızlarr şükür iyi çok dua ettim kalemıtı çok sevındım cnm demk gununuz belli ohh ne güsell...

BU ARADA AYBIKI ARIYORUM CVP VERMIYO BENDE ENDİŞELENDIM ÇNKU

canımm cok sagol valla cok rahatladım insanın kendi canından oteymiş bunu yasadım bebişimde Allah herseyden once saglık versin su mubarek gunde inş.

Arzuuusen sezeryan mı olcaksın banada sezeryan derse 20 ekim e mi verir acaba senle haflarımız yakınmış gercekten

keremim ve nalancım bebişlerinizin iyi olmasına sevindim.. maşallahhh
nalancım benim bebişiminde yapısındandır o zamn 1 hafta önde gidiyo demişti. haftaya bakalım ne diyicek belki bendende ister şeker testi

keremim ve nalancım bebişlerinizin iyi olmasına sevindim.. maşallahhh
nalancım benim bebişiminde yapısındandır o zamn 1 hafta önde gidiyo demişti. haftaya bakalım ne diyicek belki bendende ister şeker testi

ya bu 2. aşama şeker testini de illaki bi araya sıkıştırıyolar yalnız dikkatimi çekti, sonuçlar da genellikle temiz çıkıyor.:uhm:

ya bu 2. aşama şeker testini de illaki bi araya sıkıştırıyolar yalnız dikkatimi çekti, sonuçlar da genellikle temiz çıkıyor.:uhm:

benim ilk yaptığım şeker testi yüksek çıkmıştı sonra bi daha yapmıştım normaldii şimdi kilo fazla olduğu için eğer böyle giderse yapabilir bi daha sanırım normalde 13 ekim ama ultrasonda 7 ekime uygun çıkkıyoo şekeri azalt dedi yoksa normal zor olur zorunlu sezeryan olur dedii...

canım genetikte olabilir dikkat ediyorsun demi sende yediklerine bende seker cıkmadı ama ben cok meyve yedim sekerli seyleri yemicem artık inş. senden de isterse temiz cıkar testlerin Banada oyle soyledi doktor normal dogumum zor olurmuş boyle giderse zorunlu sezeryana alabilirmiş hakkımızda hayırlısı olsun

mehayım Alttan muayene yapmadı doktor bana hiç zaten oluşumun kafası hala yukarda
seyma ulasabildinmi Aybikeye inşallah bir sorun yoktturr

meyveyi yine tüketiyorumda tatlı şeker falan onları kestim. bu seferde canım istiyo ama yememem lazım. bizim bide başıda büyük ama aşağıda duruyor. kanala tam girmemiş. hafta çarşamba altdan muayene edicek açılma varmı diye..sağlıklı olsunlarda nalancım sezeryan normal farketmez

Selam kızlar. Yavaş yavaş mezunlarımızı veriyoruz maşallah darısı sağlıkla biz diğer bekleyenlere inşallah.
Diğer topikleri okuyorum girdiğimden beri. Kendimi kaybetmişim saat kaç olmuş :)
Çok heyecanlı yaaa :)

slm kızlar sızler bebeklerınız donerken hıssettınız mı nasıl bişey oluyor bıde benım haftamdayken hala bebegı donmeyen varmıydı...salı gunu benım paş carpraz duruyodu da nasıl hıssetcem döndugunuP???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…