gözdecim gözün aydın canım... çok sevindim...
elacım berna nisannur zeytin sizlere de meraba
merhabaa datlummopuyorumnanaktan nasılsınzemuszemus
iyiyim canım nasıl olayım.. nilin ufak olduğunu duyduğumdan beri ne bulursam yemekle meşgulum:))))))))) daha doğrusu son ay olduğu için kendimi salmış durumdayım....
olsun kuşum çıtı pıtı narin bi zilloş olcak nilimiz
bol meyve yee kuşum meyve bebeğe çok kilo aldırıyo ben günde en az 3 farklı meyve yiyorum kızım tombik:kedi:
saldım çayıra mevlam kayıraa bende o moddayımkaydirigubbakcemile3
için dışına çıkar gibi olur hissedersin merak etme.slm kızlar sızler bebeklerınız donerken hıssettınız mı nasıl bişey oluyor bıde benım haftamdayken hala bebegı donmeyen varmıydı...salı gunu benım paş carpraz duruyodu da nasıl hıssetcem döndugunuP???????
için dışına çıkar gibi olur hissedersin merak etme.
inşallah bir an evve pozisyon alır canım ya, o çok stresli bişi benim de geç döndü.
35 haftada sanırım.
şekerim ben meyve olayını en baştan beri sıkı tutuyorum meyve sebze haftada 2 gün balık. ama hamurişi olsun tatlı olsun hep uzak duruyodum. ama 1 haftadır canım ne zaman istese dondurma yiyorum.. dün ve onadn önceki gün mesela pide yedim akşam yemeğinde.. ağzım hiç boş durmuyo öyle söyliyim...:)napıyım yani en fazla alayım3 kilo alayım şu 4 haftada olurum 56 toplamda 14 kilo almış olurum. zaten zayıf hamile kalmıştım 45-46 ya kadar düşmeyi düşünüyorum...
canımm cok sagol valla cok rahatladım insanın kendi canından oteymiş bunu yasadım bebişimde Allah herseyden once saglık versin su mubarek gunde inş.
Arzuuusen sezeryan mı olcaksın banada sezeryan derse 20 ekim e mi verir acaba senle haflarımız yakınmış gercekten
nasılsın canummm nilimiz nasıl ?
benim doktorumda riske atma taraftarı değil canım ben de aynı şekilde düşünüyorum ama hep erken doğuracakmışım gibi geliyor çok korkuyorum... bence seninde tehlikeli olma ihtimali varsa düşünme canım
akannehir
baharcım yerim onun depişen ayaklarını ben opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?