2009 Ekim Anneleri

iyiyim canım nasıl olayım.. nilin ufak olduğunu duyduğumdan beri ne bulursam yemekle meşgulum:))))))))) daha doğrusu son ay olduğu için kendimi salmış durumdayım....

olsun kuşum çıtı pıtı narin bi zilloş olcak nilimiz
bol meyve yee kuşum meyve bebeğe çok kilo aldırıyo ben günde en az 3 farklı meyve yiyorum kızım tombik:kedi:
saldım çayıra mevlam kayıraa bende o moddayımkaydirigubbakcemile3

şekerim ben meyve olayını en baştan beri sıkı tutuyorum meyve sebze haftada 2 gün balık. ama hamurişi olsun tatlı olsun hep uzak duruyodum. ama 1 haftadır canım ne zaman istese dondurma yiyorum.. dün ve onadn önceki gün mesela pide yedim akşam yemeğinde.. ağzım hiç boş durmuyo öyle söyliyim...:)napıyım yani en fazla alayım3 kilo alayım şu 4 haftada olurum 56 toplamda 14 kilo almış olurum. zaten zayıf hamile kalmıştım 45-46 ya kadar düşmeyi düşünüyorum...

için dışına çıkar gibi olur hissedersin merak etme.
inşallah bir an evve pozisyon alır canım ya, o çok stresli bişi benim de geç döndü.
35 haftada sanırım.

için dışına çıkar gibi olur hissedersin merak etme.
inşallah bir an evve pozisyon alır canım ya, o çok stresli bişi benim de geç döndü.
35 haftada sanırım.

valla ben hiç bişey hissetmedim. zaten 32. hafatdan beri kafası aşşağıda...ama sürekli hareket ediyo belkide o hareketelerden biri dönme hareketidir bilmiyorumki

ayhh çıldircem şimdii kiloya bak:dilcikar:
anamm yee can boğazdan gelir 60 bile olabilirsin, ben sıcak pidenin yarısını götürüyom walla:1closedeyes:

kıslar ben çıkıyorum.
şu an burda olan arkadaşlardan rica ediyorum mubarek şu vakitlerde birbirimize dua edelim olur mu.
iftar büyük nimet duaların icabet edildiği bir vakit. Hem de hamilelik var serde :)
Bakın az kaldı ramazan da bitiyo. Belki de kadir gecesidir...
Dua edelim yani...
öpüyorum hepimizi.

evet nalancım aynı tarih olabilir a.s kaydirigubbakcemile5

benim de ilk bebişim ama daha önceden bekarken bi ameliyat olmuştum aynı yerde sezeryan kesisi var...kist patlamıştı ve iç kanama geçirmiştim mecburen ameliyata almışlardı:sinifsinif: o yüzden olacağım canım...

senin rahimde kesi var mı.. dış gebelikten dolayı acık ameliyata olmuştum ama rahimde kesi yok sadece dışta kesigim varmış
ameliyatımı yapan doktor normal dogum yapabilirsin kesi rahimde olmadıgı için demişti
simdi doktorum normal dogum onermiyorum dedi ilginc yani ayrı ayrı seyler soylemeleri

benim doktorumda riske atma taraftarı değil canım ben de aynı şekilde düşünüyorum ama hep erken doğuracakmışım gibi geliyor çok korkuyorum... bence seninde tehlikeli olma ihtimali varsa düşünme canım
akannehir

baharcım yerim onun depişen ayaklarını ben opuyorumnanaktan

bende yerim valla...böle doğuranları okudukça her tepik atışında daha bi heyecanlanıyorum.. neyseki az kaldı. son aya geldik. inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kolayca alırız bebişleri kucağımızza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…