2009 Ekim Anneleri

neyse kıslar ben çıkıyorum işlerimi toparlıyım malum ne olcamız belli olmuyorrrrkaydirigubbakcemile3

selam kızlar benim oğlan bugün çok az oynadı bişeylerde yedim ama banamısın demiyor velet dün çok hareketliydi acaba dün yorulduda bugün dinleniyormu veletim doktora gitsemmi acaba adama rezil oluyorum her gittiğimde

akannehir yasemincim çok geçmiş olsun canım... hadi bakalım sende artık rahat rahat dinlenebileceksin...

canım bi günleri diğerine uymuyorki mübarek kaydirigubbakcemile3 sen de yorulduysan ondan da az hareket ediyodur... bi takip et bakalım eğer yine az hareket ederse öyle gisersin doktoruna a.s

Kızlar ankarada olanlar doğumu nerede yapacaksınız belli mi?

canım ben ufuk üniversitesinde yapacağımmm doğumumuuuyerimseniben

maşallah canım bebişine

geldım sonunda yatmadan başka bı dr baktı erkekti valla erkekler daha ıyı gibime geldi benim neyse doplerde herşeyı gördü ve bana koca bi pipi resmi verdi babasına göster dedi.. neyse dedıkı solunum alıp verıyo dedı bu çok ıyı dedi kalp mıde akciğer hepsi ıyı dedi bacak bacak ustune atmış dedi herşey ıyı sadece karın çevresi 2 hafta geri dedi geri olmasının sebebi de damar akımının bı sorun olması dedı ama öyle bi sorunda yok dedi ??? ben anlamadımmm sadece dedıkı hareketlerini iyi takip et...1 saatte 4 kere hareket ederse sorun yok ama etmesse hemen gel dedi şimdilik 2500 kılosu boyu haftasıyla uyumlu dedı böyle işte...

masallah canim masallah....

zemuszemusbebeğinin iyi olmasına çok sevindim şeymacım kaydirigubbakcemile5

maşallah keremim iyi olmasına sevindim oğluşunun

mehaycım nasılsın? opuyorumnanaktan

sağolun kızlar bi ebede nst ye bakarak bebekte sende çok iyisin dedi biride elıyle karnım baktı küçük evet dedi ama 4 kişide kötü bişey demdi iyiyiz şükür sadece dr dediki bebek bacak bacak üstünde göğsüne dayamış acıtmıyomu dedi yok dedim :))) keyfi yerinde şükür ama beni biraz korkuttu veletimmm biraz kendime dikkat etmem gerektiğini hatırlattı bence kuzum ....

NST ye girdiğimde hemsire gelmeden önce yeşil elma yersen daha çok oynar demişti, bir dene istersen?

hadi gözün aydın...

kızlar bizim kan sonuclarımızda temiz cıktı seker felan yokmuş bebegin yapısı iriymiş genetik dedi dogumum zor olurmuş 5 ekime gun verdi bir sorun cıkmadı COKKKKKKK SUKURRR
SEKER TESTıNDE 75-110 ARASI BENıM ACLIK SEKERıM 80 CIKTI oyy Allah a cok sukur
seyma senin adınada cok sevindim herseyin iyi olduguunu ogrenmişsin Allaha emant inş. bebişlerimiz

naloşum maşallah paşana canım gözün aydın...

o zaman 5 ekim sezeryan mı olacaksın :uhm: haftalarımız yakın ama benim doktor 20 ekim vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…