2009 Ekim Anneleri

bende de chicconun setindeki çanta var birde ayrı almıştım önceden kanguruyla beraber..o çantayı hastane çantası yaptım sığdı ucu ucuna herşeyi bebişin..:ecrin_bebek:

çok güzel canım opuyorumnanaktan

ben de alacaktım dönence tarzı birşey ama arkadaşım oğlununkini verdi sağolsun... bizde o paranın üzerine biraz koyup odasına halı aldık :))

cok güzelmiş denızyıldızlı projektor bn de hedıye ne ıstıyon dıyenlere ısmarlıyım barı :dance:

dün hastaneye tahlillerim için gittik nsy ye bağlandık sanccım çıktı maalesef doktor yatırcaktı yatmadım hastaneye açılmam varmı diye 3 kez parmöaklandım canım çok yandııı bugünde renkli ultrasona girdik herşey yolundaymış dün çok cnım yandı ama normal doğumda bu akdar parmak yiceksem ben vazgeçtim istemem normal doğummm bide hemşireler bakıyor açılmaya offf çok kötüydüüüü oğlum 2648 gr olmuş maşaalah meleğime bu hafta işi bırakıyorum inş. rabbim hepimizin yardımcısı olsunn
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…