2009 Ekim Anneleri

bende başladı ufakdan. bebişler gelmeye hazırlanıyolar.off az kaldı valllaaa

evet yaa busabah öle cok agrıdıki kasıklarım ahanda gelior heralde dedim..ama gecti sonra..öğlen yine aksama dogru yine oldu ama böle adet sancısı gibi bişey..gelsinler ya ben artık görmek istiyorum kuzumu hayırlısıyla ..hazırlıklarımda bitti ya iice sabırsız oldum:)))))

hoşbulduk canım nbr nasılsın...bebikin nasıl benimki kuduruk ortada toplanıp duruyor...

belli bizimkiler bayramdan sonra gelicek.... bu zamana kadar geldik hayırlısıyla kollarımıza almayada az kaldı.:hulya:

bebişim iyi de ben iyi değil gibiyim...
belim ağırıyor... sağ elimde aşırı ağrı ve uyuşukluk var,6. ayda olmuştu geçmişti şimdi yine başladı...

off off çürüğe çıkartcaklar beni kaydirigubbakcemile3

ya maşallah benim bebişde çok hareketli sürekli kıvrılıp duruyooo
ooff bizde oynadığı zaman çok oynuyo diyoruz oynamadı neden oynamıyoo diyoruz. bzim bu halimiz ne olucak. hayırlısıyla sağlıklı bi doğursakkkk

belli bizimkiler bayramdan sonra gelicek.... bu zamana kadar geldik hayırlısıyla kollarımıza almayada az kaldı.:hulya:

ayy insALLAH BEN RAMAZAN BAYRAMI SABAHI DOGMUSUM BELKİ OLUSUMDA OZAMAN GELİR..AMA ERKEN Mİ OLUR CADIARZUCADIARZU

GECMİŞ OLSUN CANIM YAAA NEDEN UYUSUYORMUS PEKİ??

sağol canım...bi ara hamileliğe bağlı bir rahatsızlık var ya karpal tünel sendromu diye ondan şüphelenmişti doktor... Allah korusun ileri vakalarda doğumdan sonra ameliyat bile gerekiyormuş... vücüda bağlı şişlik ellere giden damarları tıkıyormuş bu hastalıkta... nerde cinslik var beni bulur zaten... geçmişti ne güzel şimdi gene başladı :sinifsinif: inşallah kısa sürer...

ilk defa duydum böle bişey geçmiş olsun yaaa..insallah korkulacak bişey deildir...

sağol selduşum bak internette hamilelik sitelerinde var malesef... ben de şaşırmıştım işk duyduğumda... ama umarım ne bende ne de başkasında çıkmaz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…