2009 Ekim Anneleri

kızlar lütfen soruma cevap verirmisiniz rica ediyorum...

mavera canım elimizde değilki bebişlerin kilolu olup kilollu olmaması şekerimm bakalım nasip kaç kilo doğacaklar öle yada böle sağlıkla doğsunlarda nasıl doğarlarsa doğsunlar canım yeterki kavuşalım artıkınn

kıslarr bizde bugün çarşıya gittik bi kaç şey aldık ciciler topiğine ekledim ayy neler var neler yaaa offf insanın aldıkça alası geliyo

cnmm endişe edilecek bi durum yok cnmm ult da -/+ 400 gr oynuyor geçen sene oğluma doğuma girmeden 3.600gr demişlerdi 3080gr doğdu kuzum,
hem sağlıklı olarak dünyaya gelmeleri önemli cnmm bırak tontiş gelsin yada zayıf sorun yapma bence yerimseniben

mavera04 kullanıcısından alıntı
herkese merhaba kızlar nasılsınız ? ben 34+4 günlük hamileyim 33 haftalık hamileyken kontrole gittigimde bebeğim 2kilo 160 gram mış... doktor normal dedi ama bebeğim 4 kilodan fazla doğacak ve sezeryan olacağım diye korkuyorum saçma ama napiyim .... peki sizin bebekleriniz ne durumda? yardımcı olursanız seviniiriiiim........????????

34+3 günlükken benim kızım 2500 idi bence bebişin kilosu normal canım
bence şartlandırma kendini bebişin nasıl isterse o şekilde gelecektir sezeryan olacağım diye kasma canım kendini yeterki sağlıkla gelsin :1hug:

nebiliyim bu konuyu kendime sorun ediyorum içim rahat olmuyo bi türlü

canım bence cok sorun yapma bunu daha belli olmaz o benim bebeğime de 4 kilo gibi dogar demişti doktor ama bu ay kilo almamıs kusucum ..ben de korkuyordum nasıl doguracam diye ama saglıklı olsun da gerisi bos ..sıkma canını kaydirigubbakcemile5

az kaldı yakında canını sıkılacağı vakit olmayacak

ayyy ne bilem yaaaa gelse artık YUSUF um sevsem ..babası maca gitti takim evde sıkılıyorum mafoldumben

evet canancım yaaaaa olsa şimdi yerdim ellerini ayakalrını biliyorum dogunca da keske karnımda kalsaydı dicem ama sabırsız karıyım napayım hayırlısıyla gelseler artık saglıklı sıhhatli....

allah hepimize kolay doğum nasip etsin canım allah bizim yardımcımız olsun .... öncesinde ve sonrasında.....

amiin insallah canım ...bence takma kiloyu falan yeterki saglıklı gelsinler...normal dogumu hepimz istiyoruz ama sezeryan olursa da korkmamak lazım herseyin acısını stresini unutacaz bence bebişlerimizi alınca kucagımıza...doktor bana öle dedi dünn..:asigim:

bi tek ben erken gelmesini istemiyormuşum demekki ah ahh geçsin günlerde kavuşalım kuzucuklarımızaa :1rolleyes:

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım...ben yarın sabah bebeğimi görmeye gidicem tabi nst yede giricez...bakalım sancılar ne durumda...ama bence çoğaldı...belkide bu sefer dr um bir tarih verebilir...inşallah 10 gün daha durur bebeğim..

arzucum hoşgeldinn şekerc,immm

zeynepcimm sağlıcakla al kucağına inş. hayırlı haberlerle gel şeker doktordan bizimde yarın doktor randevumuz var

hoşbulduk gizoşummm

zeynepcim hayırlısı hadi kızını göreceksin ne güzel opuyorumnanaktan iyi haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…