2009 Ekim Anneleri

kısalr siz aldıgınız biberon emzik vs.temizledinizmi ben bugün hepsini dezenfekte edip hazırladım hastaneye de emzik kaşık falan da götürecem ya hazır olsun diye...ben 5 dakika kaynattım..siz nasıl yaptınız ya da yapacaksınız?

arzucum gecmiş olsun
canancım sonuclarım temiz cıktı cok sukurr bende ask-ı memnuyu izliyorm kızlar
sok gelişmee :)) beşir gormuş olanları
kociş gıcık oluyor bu diziye oyaladıgım yere kadar izleyecem :))

naloşum sağol canım... kız benim koca benden beter bu diziyi izliyo kaydirigubbakcemile3

selduşum ben hastaneye gitmeden bir iki gün önce kaynatcam...

nalanım çok sevindim canım hadi gözümüz aydın
ben anlamıştım beşirin gördüğünü yoksa ortalık çoktan karışmıştılmaz:

selduş her ihtimale karşı biberon götürmek gerekir değilmi anam ben ne biberon aldım ne emzik yarın alayım bari canım ya iyiki hatırlattın ama nasıl biberon alacağım bir dünya çeşit var sen nasıl aldın

canım ben dr.browns un dar agızlı biberonunu aldım nuk unda emziğini..sonra biberon cok büyük olur diye küçük bitane daha aldım ama herkes dediki bebek ilk dogdugunda oldu da sütünü sagıp vermen gerekirse biberonla verme kasıkla ver biberonun akısına alısırsa seni emmez dediler kasık aldım ben de slikon uçlu..bence sen de b emzik ve kasık al..zaten midesi küçücük iki kasık süt versen doyar kuzucuk yeterki ememezse midesine ana sütü girsin..:asigim:

naloşum sağol canım... kız benim koca benden beter bu diziyi izliyo kaydirigubbakcemile3

selduşum ben hastaneye gitmeden bir iki gün önce kaynatcam...
bizimkii deli oluyorr oyle boyle degil zor dayanıyor :)) reklam arasında hemen mac acıyor
tam aile yapısını bozan diziymiş
nalanım çok sevindim canım hadi gözümüz aydın
ben anlamıştım beşirin gördüğünü yoksa ortalık çoktan karışmıştılmaz:

cok sagol bitanem Allah razı olsun nasıl uzulmustum mecnun gibiydim kendime geldim valla Allahım saglık versin herseyden o kadar onemlikii

beşir olduguna ben cok şaşırdım canım ya :)) soylermi acaba
bihter herkese fırca atıyor hep tedirgin deli laelaelaelaelae nasıl bakıyorlar adamın yuzunee :tomato:

selduşum mama kaşığım var zaten ablam hediye almıştı birde emzik alayım öyleyse
silikon aldın değilmi emziği şimdi baktım bir sürü emzik çeşiti var onu nasıl alacağım akannehir ay cahillik çok zorrr

canım ben nuk aldım herkes ona cok ii dedi..slikon aldım kaucuk ilerleyen zamanlarda şimdi slikon uclu al bak benimkinin resmini koyayım ben sana..

sana dedim herşey güzel çıkacak diye boşuna üzdü seni o saf dr :mymeka: bu tokat doktoraydı

Sorma ya devre arasında baktım bihter herkese bağırıyordu üzülüyorum adnancığıma beşir söylesinya saklamasın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…