2009 Ekim Anneleri

merhaba zeynepciğim hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşş cnmm sağlıkla gelsin kızımız opuyorumnanaktan

kıslar bişey soracam szi pişik kremini ne marka aldınız szice chicco mu sebamed mi daha ii?

selduşum bana almanyadan kuzenler penaten gönderdiler çok memnunlarmış bi deniycem olmazsa başka alcam

suldus canım ben nıvea nınkini aldım...kızımada nıveanınkini kullanmıştım..ve hiç pişik olmadık...yerimseniben

selduscum ben pişik kremini sebamed aldımzemuszemus
bide bende senin gibi biberon ve emziklerini 5dk kaynattım cicim:hulya:

cnmm sebamed kullanım açısından daha iyi sürülebilir yönünden ve içeriği olarak, ben her ikisinide kullandım memnun kaldım yani, ama ilk sebamedin kullanırım miniğime

aybike halamı gelmedi kıslar..alam ya ...acaba doğuma filanmı aldıki dt.u..inşallah iyidirrrrrr

saolun kıslar karar veremedim hangisinden alsam diye bitek onu almadım aslında aydından arkadasım saf zeytinyağı gönderecekti ondan sürecektim ama hiçbir kargo almıyormus yagı gönderemedi....

lalim bende merak ettim aybikeyi, inşalah herşey yolunda gidiyodur...

yaa seldus ben kızıma kaşık falan almadım gereklimi diyosunuz alsammıki?
o zaman tabağını falanda almak gerekir dimi? ne marka önerirsiniz?

saolun kıslar karar veremedim hangisinden alsam diye bitek onu almadım aslında aydından arkadasım saf zeytinyağı gönderecekti ondan sürecektim ama hiçbir kargo almıyormus yagı gönderemedi....

nie almıolarmış bu kargocularda bi acaipp...kafamçokkarıştı

lalim bende merak ettim aybikeyi, inşalah herşey yolunda gidiyodur...

inşallah canım....herşey yolunda olsunda önemli değil gerisiii:Saruboceq:

bi ses seda gelmedi canim amazona mesaj atip sordum ondan da cevap gelmedi ins onemli bir durum yoktur...
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yaa seldus ben kızıma kaşık falan almadım gereklimi diyosunuz alsammıki?
o zaman tabağını falanda almak gerekir dimi? ne marka önerirsiniz?

bende almadım canım kaşık filan....ilk dönemler çok gerekli değil çünküüüyerimseniben
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…