dikkat et kendine esra..çok zor hamileyken taşınmak ama madem ki kaynanandan kendi ewine taşınıyosun çektiğin çile kutsaldır kaydirigubbakcemile3benıde unutmayın bende varım doktor 1 ekim dıyor ama yarın tekrar nts gırıcem kızlar.sancılarımı kontrol edecek bebekte capraz duruyo ona gore karar verecek.belkide salı gunu falan dogurmaya gıderım ben.bu arada yarın ev tasıyorum kızlar..kendı evıme geciyorum şükür.kaynanamın evınden vınnnn
neyse kendınıze cok ıyı bakın gorusemezsek hayırlı dogumlar diliyorum herkese
Şenizulenn niyeymişnaniknanik kociş çok memnun:1closedeyes:
naap yap hemen bağlat netini..kız durdun durdun en heycanlı zamanda taşınıyosun netsis kalıyosun..kızlar benim netim bugün kapanıyo ank gidince inş hemen bağlanır sizleri çok merak edicem ben ya bakalım tekrar dönünceye kadar kaç kişi fırtlatıcak:bbo:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şenizben biraz gideyimde evi toparlim sonrada akşama yemek yapim, kociş kızmasın demi zuzummlülülülülülü
öptük sizi kuzularropuyorumnanaktan
tam bilmiyorum da nalancım hemşireler bilgi weriyo hemen zatenkızlar bebişler ilk dogduklarında yarım saatte bir emmesi mi gerekiyor
kızlar hepiciğiniz burdayken tekrar sorayım dun aksam sormuştum ama fazla kımse yoktu paşama isim de kararsız kaldık
ÇINAR YILDIRIM _ KÜRŞAT YILDIRIM hangisi sizce yıldırım soyadımız
aybikecim inşallah hayırlısı sağlıklı haberlerle gel tatlım... ufff doğum yaklaştıkça herkes de bi sıkıntı ortaya çıkıyo... koskoca 7-8 ay herşey iyi diyolar son aya geldikmi herkese bişey buluyolar. yok kilosu az yok kilosu çok şeker olabilir yok suyu azalmış yok hareketi yavaşlamış... herkesde bi tedirginlik...
işte budur topic bilinci kaydirigubbakcemile2 gelip böle yoklama wercek herkes hergün :)) eferim kıs bulcuk:))) hayırlı cumalr...kolay gelsin yorma çok kendinitünaydın kızlarrr anca acabildim pc yi
ama hemen çıkıcam şu temizlik işini halledeyim akşama kadar anca yaparım yavaş yavaş
iyi olduğumu bildirmek için geldim geçmişede bakamadım umarım herkes iyidir
bi ara gelip okurum artık
hepinize hayırlı cumalar
var zuzucum babamızın seceneklerı arasında URAS ve ONGUN da var
kızlar hepiciğiniz burdayken tekrar sorayım dun aksam sormuştum ama fazla kımse yoktu paşama isim de kararsız kaldık
ÇINAR YILDIRIM _ KÜRŞAT YILDIRIM hangisi sizce yıldırım soyadımız
h.geldin canımm bence Ben çınar ı begendim :))evet naloşummmm
offf aynen bahar durduk yere sıkıntılar cıkıyor Allah a emanet diyorum hep bebişlerimizaybikecim inşallah hayırlısı sağlıklı haberlerle gel tatlım... ufff doğum yaklaştıkça herkes de bi sıkıntı ortaya çıkıyo... koskoca 7-8 ay herşey iyi diyolar son aya geldikmi herkese bişey buluyolar. yok kilosu az yok kilosu çok şeker olabilir yok suyu azalmış yok hareketi yavaşlamış... herkesde bi tedirginlik...
bugun kocişe soyledim ilk dogdunda yarım saatte bir emzirecekmişim gecedemi dedi eet sanırım dedim ee psikolojin kalmaz dedi Bana :)) didim sen manevi destegim olcaksınevet naloşummmmmmmmmm iştee emzirmek problemmm uykudan uyatın emzirinnn diyooo hemşire sarılık olayı olmasın diyeee
ben dünde söledim kürsat yıldırımmm
dikkat et kendine esra..çok zor hamileyken taşınmak ama madem ki kaynanandan kendi ewine taşınıyosun çektiğin çile kutsaldır kaydirigubbakcemile3
Şeniz
naap yap hemen bağlat netini..kız durdun durdun en heycanlı zamanda taşınıyosun netsis kalıyosun..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şeniz
tam bilmiyorum da nalancım hemşireler bilgi weriyo hemen zaten
üçüncü bi seçenek war mı :kedi:
Aybike inşallah iyi haberlerle gelirsin, Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?