2009 Ekim Anneleri

kızlar hepiciğiniz burdayken tekrar sorayım dun aksam sormuştum ama fazla kımse yoktu paşama isim de kararsız kaldık

ÇINAR YILDIRIM _ KÜRŞAT YILDIRIM hangisi sizce yıldırım soyadımız

aybikecim inşallah hayırlısı sağlıklı haberlerle gel tatlım... ufff doğum yaklaştıkça herkes de bi sıkıntı ortaya çıkıyo... koskoca 7-8 ay herşey iyi diyolar son aya geldikmi herkese bişey buluyolar. yok kilosu az yok kilosu çok şeker olabilir yok suyu azalmış yok hareketi yavaşlamış... herkesde bi tedirginlik...

evet naloşummmmmmmmmm iştee emzirmek problemmm uykudan uyatın emzirinnn diyooo hemşire sarılık olayı olmasın diyeee

ben dünde söledim kürsat yıldırımmm

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nisannur, amazonn, ayse_on, bahair, candyelif, ELALI, engidi, esma_memo_12, gizem1986, gulefsan, gulican, haziran66, Kalemiti, mehay, selina79, yasemin1984, ZuZuu

napıyosunuzzzz kuzularrrrrrrrrrrrrrrr??

dikkat et kendine esra..çok zor hamileyken taşınmak ama madem ki kaynanandan kendi ewine taşınıyosun çektiğin çile kutsaldır kaydirigubbakcemile3

ulenn niyeymişnaniknanik kociş çok memnun:1closedeyes:
Şeniz
kızlar benim netim bugün kapanıyo ank gidince inş hemen bağlanır sizleri çok merak edicem ben ya bakalım tekrar dönünceye kadar kaç kişi fırtlatıcak:bbo:
naap yap hemen bağlat netini..kız durdun durdun en heycanlı zamanda taşınıyosun netsis kalıyosun..
ben biraz gideyimde evi toparlim sonrada akşama yemek yapim, kociş kızmasın demi zuzummlülülülülülü

öptük sizi kuzularropuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şeniz

kızlar bebişler ilk dogduklarında yarım saatte bir emmesi mi gerekiyor
tam bilmiyorum da nalancım hemşireler bilgi weriyo hemen zaten

kızlar hepiciğiniz burdayken tekrar sorayım dun aksam sormuştum ama fazla kımse yoktu paşama isim de kararsız kaldık

üçüncü bi seçenek war mı :kedi:

ay ewet baharım ya durduk durduk neler çıkıyo her yeni gün..Allah beterinden saklasın da sıkıntılar son anda ortaya çıkıyo böle bazen..

tünaydın kızlarrr anca acabildim pc yi
ama hemen çıkıcam şu temizlik işini halledeyim akşama kadar anca yaparım yavaş yavaş
iyi olduğumu bildirmek için geldim geçmişede bakamadım umarım herkes iyidir
bi ara gelip okurum artık
hepinize hayırlı cumalar

işte budur topic bilinci kaydirigubbakcemile2 gelip böle yoklama wercek herkes hergün :)) eferim kıs bulcuk:))) hayırlı cumalr...kolay gelsin yorma çok kendini

var zuzucum babamızın seceneklerı arasında URAS ve ONGUN da var

uras hoş geliyo kulağa..anlamı ne ki???

bahair, Bulcuk, candyelif, ELALI+, engidi, esma_memo_12, gizem1986, gulefsan, gulican, haziran66, Kalemiti, nisannur, selina79, yasemin1984 selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil???

evet naloşummmm
h.geldin canımm bence Ben çınar ı begendim :))
yaa ruyamda gordum emziriyordum bebişimii nasıl emiyordu cukcuuk .. yanlış hatırlamıyorsam gecen sene ameliyat oldugumda hastade kocaman yazı gormustum ilk dogduklarında yarım saatte bir emzirmek gerekmiş oyyy insallah emer bebişlerimiz

offf aynen bahar durduk yere sıkıntılar cıkıyor Allah a emanet diyorum hep bebişlerimiz

evet naloşummmmmmmmmm iştee emzirmek problemmm uykudan uyatın emzirinnn diyooo hemşire sarılık olayı olmasın diyeee

ben dünde söledim kürsat yıldırımmm
bugun kocişe soyledim ilk dogdunda yarım saatte bir emzirecekmişim gecedemi dedi eet sanırım dedim ee psikolojin kalmaz dedi Bana :)) didim sen manevi destegim olcaksın
Alıştırım kocişi simdiden :))) nasıl ama ogrensin oda anne olmak ne kadar zor :))

Yeni doğan bebekler neden sarılık olur? - UZMAN TV burda nasıl emiyor bebişler emdikce sarılıkta gidermiş inş.

Ayyh iki saattir telefonla konuşuyorum. Annemler geldi de Ankara'ya bayramı beraber geçircez inşallah hihoyyyt
Kaçırdım konuşmaları. Nisannur canım sizde bizim gibi hala isim bulmayanlardansınız galiba kaydirigubbakcemile3 Çınar ismi kulağa hoş geliyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…