artık bebiklerin kiloları yarışır kaydirigubbakcemile3 dandaann naap yap 10 gr da olsa daha tosununu doğur kaydirigubbakcemile3he ya dogurmadan yetiştim zuzumkaydirigubbakcemile3iiyim çok şükür dogurmak istiom artık ya ablamın bebişi görünce çok hevesslendim,saol cnm ablam tam bi tosuncuk dogurdu ya maşallah
üzülme zeynepçim sağlığı ii olsun da accık çıtı pıtı bi hanımcık olsun kuzun..sen onu büyütürsün hemencikmerhaba kızlar..aybikecim geçmiş olsun ...endişe etme çok önemli bişey olursa alırlar meleğini sende hemen kollarına almış olursun...hakkında hayırlısı olsun canım...
handancım hoşgeldin canım paşan nasıl...
bende nst ye girdim sabah bir kere sancı yükseldi ama dr a ben gün içinde böyle çok oluyorum dedim..o yüzden öğleden sonra tekrar nst ye giricem...bebeğimin kemikleri biraz zayıfmış yani haftasına göre geriden geliyormuş ....ufff napıyım bilmiyorum dr biraz zayıf doğar sadece dedi...sağlığı ve suyu iyimiş çok şükür...2920 olmuş kuşum...benden haberler bu kadar kızlar...birazdan çıkıcam tekrar...
güle güle canım.Alah yardımcınız olsun..ALLAH hepinizden razı olsun..
inanın düşünme yetilerim elimden alındı sanki beynim yok gibi donuk ve ifadesizim şuan ..
ben daha fazla duramicam hazırlanıp çıkıyoruz babasıda sabırsızlanıyo minikkuşun..
hepiniz selametle kalın..
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Aybikecim Allahın izniylee herşey yoluna girecek:Saruboceq:
Dandanım hoşgeldin nann telde konuşsaktaa burda adını görmeyi özlemişimzemuszemus
merhaba kızlar..aybikecim geçmiş olsun ...endişe etme çok önemli bişey olursa alırlar meleğini sende hemen kollarına almış olursun...hakkında hayırlısı olsun canım...
handancım hoşgeldin canım paşan nasıl...
bende nst ye girdim sabah bir kere sancı yükseldi ama dr a ben gün içinde böyle çok oluyorum dedim..o yüzden öğleden sonra tekrar nst ye giricem...bebeğimin kemikleri biraz zayıfmış yani haftasına göre geriden geliyormuş ....ufff napıyım bilmiyorum dr biraz zayıf doğar sadece dedi...sağlığı ve suyu iyimiş çok şükür...2920 olmuş kuşum...benden haberler bu kadar kızlar...birazdan çıkıcam tekrar...
ay kıslar ben bu laptopla beceremiom kocime mause aldırana kadar agır ilerlicem sanırım:)))
biz iiyiyiz çok şükür çarşamba günü çatı muanemiz var dogurmazsam o zamana kadar:) dogum haberlerini aldım elam saolsun:)) hepiniz iisiniz çok sevindim
elam hosgeldin tatlim günaydin opuyorumnanaktan
artık bebiklerin kiloları yarışır kaydirigubbakcemile3 dandaann naap yap 10 gr da olsa daha tosununu doğur kaydirigubbakcemile3
38i bitiriyosun kşum sen ne alemdesin sancılar filann
üzülme zeynepçim sağlığı ii olsun da accık çıtı pıtı bi hanımcık olsun kuzun..sen onu büyütürsün hemencik
güle güle canım.Alah yardımcınız olsun..
günaydınmış öğlen oldu :mymeka: hawaya bak telde konuşsa da burası ayrıymış haspamm naniknanik
canim sanada gecmis olsun , sanci bende de var ara ara ama benim doktor normaldir diye pek önemsemiyor , bence bebegin hicte zayif degil masallah gününe göre kilosu gayet iyi ve normal , bunu kafaya bile takma , sagligi suyuda iyimis sükür gerisi önemli degil ne zaman cani isterse gelsin :) umarim sende güzel haberlerle gelirsin tatlim
artık bebiklerin kiloları yarışır kaydirigubbakcemile3 dandaann naap yap 10 gr da olsa daha tosununu doğur kaydirigubbakcemile3
38i bitiriyosun kşum sen ne alemdesin sancılar filann
üzülme zeynepçim sağlığı ii olsun da accık çıtı pıtı bi hanımcık olsun kuzun..sen onu büyütürsün hemencik
güle güle canım.Alah yardımcınız olsun..
günaydınmış öğlen oldu :mymeka: hawaya bak telde konuşsa da burası ayrıymış haspamm naniknanik
, ayse_on, candyelif, ELALI, esma_memo_12, gulefsan, gulican, handan2546, ilkay..+, Kalemiti+, mgulec, nisannur, selina79, yasemin1984, ZuZuu+, zynp.ZEYNEP merhaba güzeller güzeli ekim annişleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
o koca göbekten bi 4 küsürlük performans bekliyoruz yawrum senden kaydirigubbakcemile3 göbükünü koy kıs topice almış başını gitmiştir kaç haftadır..karnın burnunda mı annem artıkın senin kaydirigubbakcemile3kıs zuzum 4140 dogurdu ablam yırtınsam o kadar çıkmaz benden imkansız hahahahah , sancım felan yok be kuşum kutum agrıo hala arada belşm agrıo öle bi belirtyim yok yani ablamın nişanı gelmiştibi hafta öncesinden bende tık yok ya
opuyorumnanaktan
hoşbuldum ilkayım günaydınopuyorumnanaktan
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
yaa sorma zuzum yaaa 11de uyandım kavaltı ettim daha masa duruyo, oturdum pcye:kedi:
, ayse_on, candyelif, ELALI, esma_memo_12, gulefsan, gulican, handan2546, ilkay..+, Kalemiti+, mgulec, nisannur, selina79, yasemin1984, ZuZuu+, zynp.ZEYNEP merhaba güzeller güzeli ekim annişleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
o koca göbekten bi 4 küsürlük performans bekliyoruz yawrum senden kaydirigubbakcemile3 göbükünü koy kıs topice almış başını gitmiştir kaç haftadır..karnın burnunda mı annem artıkın senin kaydirigubbakcemile3
kıs bu koca seni naapsın bööle yat kalk dua et naniknanik
hoşgeldin gizeemm nbrr..dora nasıı
benıde unutmayın bende varım doktor 1 ekim dıyor ama yarın tekrar nts gırıcem kızlar.sancılarımı kontrol edecek bebekte capraz duruyo ona gore karar verecek.belkide salı gunu falan dogurmaya gıderım ben.bu arada yarın ev tasıyorum kızlar..kendı evıme geciyorum şükür.kaynanamın evınden vınnnn
neyse kendınıze cok ıyı bakın gorusemezsek hayırlı dogumlar diliyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?