2009 Ekim Anneleri

he ya dogurmadan yetiştim zuzumkaydirigubbakcemile3iiyim çok şükür dogurmak istiom artık ya ablamın bebişi görünce çok hevesslendim,saol cnm ablam tam bi tosuncuk dogurdu ya maşallah
artık bebiklerin kiloları yarışır kaydirigubbakcemile3 dandaann naap yap 10 gr da olsa daha tosununu doğur kaydirigubbakcemile3

38i bitiriyosun kşum sen ne alemdesin sancılar filann

üzülme zeynepçim sağlığı ii olsun da accık çıtı pıtı bi hanımcık olsun kuzun..sen onu büyütürsün hemencik
güle güle canım.Alah yardımcınız olsun..
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan

Aybikecim Allahın izniylee herşey yoluna girecek:Saruboceq:

Dandanım hoşgeldin nann telde konuşsaktaa burda adını görmeyi özlemişimzemuszemus

günaydınmış öğlen oldu :mymeka: hawaya bak telde konuşsa da burası ayrıymış haspamm naniknanik

Hoşgeldin canım. Demek kemikleri de görebiliyolar ultrasondan. Ama kilosu iyi canım benimkide 37 de 3000 gr'dı. Sağlığı iyiymiş ya canım çok şükür...

aybikecim canım çok geçmiş olsun tatlım yaa öldüm merakrtan dünden berii ayy inş. alya duamın bişiciği yoktur tatlım bol bol duacıyız ona bende dora paşada allahın izniyle git gel doktora haberdar et bizi sizi çok seviyoruz üzülme sakın tatlımm meleğin allahın izniyle gayet sağlıklı ve en kısa zamanda kollarında

kıs zuzum 4140 dogurdu ablam yırtınsam o kadar çıkmaz benden imkansız hahahahah , sancım felan yok be kuşum kutum agrıo hala arada belşm agrıo öle bi belirtyim yok yani ablamın nişanı gelmiştibi hafta öncesinden bende tık yok ya

opuyorumnanaktan

elam hosgeldin tatlim günaydin opuyorumnanaktan

hoşbuldum ilkayım günaydınopuyorumnanaktan

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
yaa sorma zuzum yaaa 11de uyandım kavaltı ettim daha masa duruyo, oturdum pcye:kedi:

saolun teyzeleri evet bizim hanım kız çıtı pıtı olacak formunu koruycak sanırım...ne yapalım sağlığı iyi olsun yeterki...hepinizi öpüyorum çıkmam lazım şimdi...

, ayse_on, candyelif, ELALI, esma_memo_12, gulefsan, gulican, handan2546, ilkay..+, Kalemiti+, mgulec, nisannur, selina79, yasemin1984, ZuZuu+, zynp.ZEYNEP merhaba güzeller güzeli ekim annişleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gizoşum merhaba canım nasılsınız bakalımm doram nasıl keyfiyerindedir umarımmmopuyorumnanaktan

o koca göbekten bi 4 küsürlük performans bekliyoruz yawrum senden kaydirigubbakcemile3 göbükünü koy kıs topice almış başını gitmiştir kaç haftadır..karnın burnunda mı annem artıkın senin kaydirigubbakcemile3

kıs bu koca seni naapsın bööle yat kalk dua et naniknanik

hoşgeldin gizeemm nbrr..dora nasıı

merhaba şekerrrrhihoyyyt

gnydın kızlarrrrrr

aybıkım cok gecmış lsun tatlım içini ferah tut dualarımız senınle

handannnnnnnnnnnnn hoşgeldın kız özlettın kendını nasılsınız paşanla???? hayırlı olsun aBLn dogum yPMIŞ kac kıloyla bıtırdı hamişliği????

sen kac kılo aldın ??? paşanın kılosu ne kadar eeeee anlat hadı cnmopuyorumnanaktan

hoşbulduk kıslarrr valla dora paşanın bay akeyfi yerinde ama benim değil şekerler uykususzum yorgunum uyuşuğum öle böleyi valla sizler nasılsınız ne var ne yok sizin bebişler napıyolarr opuyorumnanaktan

naloşummmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

benıde unutmayın bende varım doktor 1 ekim dıyor ama yarın tekrar nts gırıcem kızlar.sancılarımı kontrol edecek bebekte capraz duruyo ona gore karar verecek.belkide salı gunu falan dogurmaya gıderım ben.bu arada yarın ev tasıyorum kızlar..kendı evıme geciyorum şükür.kaynanamın evınden vınnnn
neyse kendınıze cok ıyı bakın gorusemezsek hayırlı dogumlar diliyorum herkese

ulenn niyeymişnaniknanik kociş çok memnun:1closedeyes:

çok yorma cnm kendini hamiş hamiş, kaynananın yanından taşındına sevindim hayırlı olsun yeni evinizzemuszemus
sanada şimdiden hayırlı doğumlar cnm görüşemessekyerimseniben

esra benımde paşa capraz duruyo ayın 28 de bakacak eger hala donmemiş olursa 28 ile 2 arasında bı gun alacak bebişimi

bu arada kolay gelsın ve gozunaydın(kaynanın evınden tasınnacagın için) zemuszemus

kızlar benim netim bugün kapanıyo ank gidince inş hemen bağlanır sizleri çok merak edicem ben ya bakalım tekrar dönünceye kadar kaç kişi fırtlatıcak:bbo:

ben biraz gideyimde evi toparlim sonrada akşama yemek yapim, kociş kızmasın demi zuzummlülülülülülü

öptük sizi kuzularropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…