- 15 Aralık 2007
- 7.352
- 112
- 363
bizde sürünmes o tatlılar kuzum..kocim tatlı delisi..sabah ewde çıkarken yalwarır akşama tatlı yap diye..bitek ramazanda da diil heeppp :))) dolapta pastayı filan görüncede çocuk gibi sewinir opuyorumnanaktan aslında akşamdan aklımda profiterol yapmak wardı..demin de kalktım onun için ama yemedi çok bitkinim bugün..bisküwili pasta yaptım 2 gün idare eder onu o:)) soora yine yaparıs:))Günayydın Zuzum. Ne tatlısı yapcan bakalım, ya böle 2 kişiye tatlı yapınca hepsi kalıyo ya günlerce sürünüyo şu bebiler gelse de çoluklu çocuklu ev olsak bizde. Bütün tatlılar börekler yenir o zaman zemuszemus
ha şööle nası da getirdim seni saçından sürükliye sürükliye naniknanik ay kocan ne annarmış bebek şekerinden:) sen beğendiysen boşwer cicim..hem onlar pembe yada mawi süslemeli olmuyomu sonuçta..hiiç götürme geri boşwer:))Hopp ben geldim,aşkolsun zuzu niye gelmeyeyim,iki gündür giremedim,eşim laptopu götürüyoo,anca fırsat buldukça giriyorum,çok heyacanlıyım,canım bir o kadar da sıkılıyoo,taşındık bu kervan geçmez yere,dışarı çıksan araba kullanmam lazım,gerçi hala düne kadar adliyelerdeydim,ama valla çok zorlandım,dün adliyeden Erdoğan düğmeye yürüdüm bebek şekeri hazırlamak için küçük biblolar aldım,getirirken anam ağladı ,yavaş yavaş yürüdüm,eve getirdim,çok beğenerek aldım,kociş beğenmedi,ne bu dedi burdaki bebek kıza benziyormuş,öyle olsa adını Armağan koyardık dedi şakayla karışık,çok üzüldüm yaa,ben şimdi nasıl geri götürüyüm,hem 50 lira verdim,ne alıyım onun yerine bilmem ki...
:enbuyukkk: arkadaşlar ıyıyı kı varsınız yoksa sıkıntıden çatlardım.:1hug:
opuyorumnanaktan
aybikim çok mrk ettik seni..o görümcene de kayınwalidene de helal yani yangına körükle giidolar..onların aklına gelen kaç sene eğitim alan doktorların aklına gelmemiştir demi..Allahım ya..güzel hbrler bekliyorus sakin ol lütfen olurmu..merhaba kızlar,
sarhoş gibiyim dün öğlen 3te hastaneye gittik..
kan verdim kan değelerim düşük bulundu,nst ye girdim bebikte hiç hareket yok muayene oldum tekrar nst istedi bişiler ye dedi tekrar bağlandık gene tık yok gofret ye limonata iç tekrar bağlicaz dedi tekrar bağlandık tık yok bi sağ bi sola yatmak üzre denendi yok yok yok..hemşireler beni panikletti doktor
alla alla kalbi de çok rutin sen git sabaha gel dedi..
eve gel ağla ağla helak oldum kocik hava alalım dedi dışarda yedik fln ama benim kuzuda hala tık yok ki kıpır kıpır bi veletti..eve geldim görümcem ve annem iyce huzursuz ettiler kordon dolanmıştır git aldır bebeği diye ben başladım mı tir tir titremeye kocik başhekimi aradı oda hemen gelin dedi
gene gittik saatlerce nsttede bebeği dinledik 3 kere hafif kıpırdadı diye eve yolladılar gene hala çok fenayım çünkü istediğim gibi bi hareket hala hissetmedim ,birazdan gene hastaneye gidicez dua edin minik dua'ma anladım ki meğer canımdan öte geçmiş..
Hoşgeldin canım, ben de geçen hafta gittim erdoğan düğmeye daha önce gördüğüm şeylerden yoktu, hiçbişiy beğenemedim. 38 haftam bitcek nerdeyse ne şekerim ne kapı süsüm varr. Bebişin odasını da bitirmedim daha. Hatta Hastane çantamı da yerleştirmedim. Sonra da bebek gesin artık diyorum kaydirigubbakcemile3
Sen nasıl bişiy aldın canım, eşin beğenmediyse bence kendisine ver o götürsün geri, bi daha bu halde oralara kadar yürüme. Ama senin içine sindiyse değiştirme bence çünküm erkekler çok anlamıyo buişleri. Benimkide gösterdiğim hiçbişeyi beğenmedi...
kız sen hala mı almadın kaydirigubbakcemile3 dourcan gulimm hala şeker diyo:))) kıs çantanı bari hazırla kaydirigubbakcemile3