2009 Ekim Anneleri

bizde sürünmes o tatlılar kuzum..kocim tatlı delisi..sabah ewde çıkarken yalwarır akşama tatlı yap diye..bitek ramazanda da diil heeppp :))) dolapta pastayı filan görüncede çocuk gibi sewinir opuyorumnanaktan aslında akşamdan aklımda profiterol yapmak wardı..demin de kalktım onun için ama yemedi çok bitkinim bugün..bisküwili pasta yaptım 2 gün idare eder onu o:)) soora yine yaparıs:))

ha şööle nası da getirdim seni saçından sürükliye sürükliye naniknanik ay kocan ne annarmış bebek şekerinden:) sen beğendiysen boşwer cicim..hem onlar pembe yada mawi süslemeli olmuyomu sonuçta..hiiç götürme geri boşwer:))
:enbuyukkk: arkadaşlar ıyıyı kı varsınız yoksa sıkıntıden çatlardım.:1hug:

opuyorumnanaktan

aybikim çok mrk ettik seni..o görümcene de kayınwalidene de helal yani yangına körükle giidolar..onların aklına gelen kaç sene eğitim alan doktorların aklına gelmemiştir demi..Allahım ya..güzel hbrler bekliyorus sakin ol lütfen olurmu..

kız sen hala mı almadın kaydirigubbakcemile3 dourcan gulimm hala şeker diyo:))) kıs çantanı bari hazırla kaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar .

simdi actim zehra senin yazini okudum , sakin panik yapma bebegin kalp atislari rutin ise icini ferah tut , bebegin yeri daraldigi icin ve artik asagi indigi icin hareketleri azalmis olabilir , zaten 4 büklümler yavrucaklar suan karnimizda , gercekten bir ciddi sorun olsaydi doktor sana git yarin gel demezdi diye düsünüyorum , ALLAH im bebegini korusun hakkinda hayirlisini versin insallah iyi haberlerle gelirsin sen strese girince bebek cok rahatsizlanir bunuda unutma ALLAHA sigin yeter

aldılar ultrasyonda da baktık ama suyu iyi demekten başka bişey diyeemdi..
kordon dolanmasıda herzman görülmeyebilirmiş ultrasyonda bütün korkum bu.

yok cnm haberimis olmadı senden hiç..ondan çok mrk ettik
merhaba kıslarrr hepinizi çok özledim eve net aldık sonunda geri geldim neler var neler yok anlatın nasılsınız

anamm dandanım gelmişş..dourmadan yetiştin nihayet:))nbr koca göbüklümm..yawruş nası..ablan doum yapmış hayırlı olsunn:))

aybikecimm çok merak ettik seni cnm . Allahın iziniyle meleğine bişey olmucak sen içini ferah tut bebişinide üzme.. dualarımız seninle bizi haberdar etmeyi unutmaa...

keremim hicbir haber vermediklava: canim sen amazona yaz durumlari ...

merhaba kıslarrr hepinizi çok özledim eve net aldık sonunda geri geldim neler var neler yok anlatın nasılsınız

hosgeldin handanimmmm canim benim bizde seni özledik , cok iyi ettin geldin seni merak ediyordum , sahsim adina ben iyiyim daha dogurmadim :)))))))))) 4 arkadasimiz dogum yapti bazilarimiz haftaya dogum yapacak , herkes iyi bekleme modunda dogdu dogacak gibilerinden biraz endise biraz merak var , sen nasilsin bebegin nasil ?

Bissde seni össledik canım hoşşgeldinnn. Sen annat bakalım nası gidiyo naptın bu kadar zaman.
Burayı özetlemek biras uzun sürer de şincik.Kısaca 4 bebişimiz doğdu delikafadulden

yok cnm haberimis olmadı senden hiç..ondan çok mrk ettik

anamm dandanım gelmişş..dourmadan yetiştin nihayet:))nbr koca göbüklümm..yawruş nası..ablan doum yapmış hayırlı olsunn:))

he ya dogurmadan yetiştim zuzumkaydirigubbakcemile3iiyim çok şükür dogurmak istiom artık ya ablamın bebişi görünce çok hevesslendim,saol cnm ablam tam bi tosuncuk dogurdu ya maşallah

merhaba kızlar..aybikecim geçmiş olsun ...endişe etme çok önemli bişey olursa alırlar meleğini sende hemen kollarına almış olursun...hakkında hayırlısı olsun canım...

handancım hoşgeldin canım paşan nasıl...

bende nst ye girdim sabah bir kere sancı yükseldi ama dr a ben gün içinde böyle çok oluyorum dedim..o yüzden öğleden sonra tekrar nst ye giricem...bebeğimin kemikleri biraz zayıfmış yani haftasına göre geriden geliyormuş ....ufff napıyım bilmiyorum dr biraz zayıf doğar sadece dedi...sağlığı ve suyu iyimiş çok şükür...2920 olmuş kuşum...benden haberler bu kadar kızlar...birazdan çıkıcam tekrar...

ALLAH hepinizden razı olsun..
inanın düşünme yetilerim elimden alındı sanki beynim yok gibi donuk ve ifadesizim şuan ..
ben daha fazla duramicam hazırlanıp çıkıyoruz babasıda sabırsızlanıyo minikkuşun..
hepiniz selametle kalın..

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan

Aybikecim Allahın izniylee herşey yoluna girecek:Saruboceq:

Dandanım hoşgeldin nann telde konuşsaktaa burda adını görmeyi özlemişimzemuszemus

handancım hosgeldin oglusun nasıl sen nasılsın

aybike bizi merakta bırakma guzel haberlerini bekliyoruz canım benimm duamız Allaha emanet inş.

Yaa sorma işte herşeysi hazırda çantaya koyamadım daha. Yalnız eşyalar gittikçe artıyo iki çanta olcak sanırsam.
Şekeri de bilemedim yaw, kocik beğenmiyo simaysi gibi beni de sinireder sonradan diye alamadım işte. Olmassa ben doğumdayken kocik üstü bebekli çikolardan alcak napalım... buyrunnnnnnnnn

canim sanada gecmis olsun , sanci bende de var ara ara ama benim doktor normaldir diye pek önemsemiyor , bence bebegin hicte zayif degil masallah gününe göre kilosu gayet iyi ve normal , bunu kafaya bile takma , sagligi suyuda iyimis sükür gerisi önemli degil ne zaman cani isterse gelsin :) umarim sende güzel haberlerle gelirsin tatlim

ay kıslar ben bu laptopla beceremiom kocime mause aldırana kadar agır ilerlicem sanırım:)))

biz iiyiyiz çok şükür çarşamba günü çatı muanemiz var dogurmazsam o zamana kadar:) dogum haberlerini aldım elam saolsun:)) hepiniz iisiniz çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…