2009 Ekim Anneleri

internetten arastırdıgım kadarıyla mutluluk -talıh_şans demekmışşş cnm
güzelmiş anlamı..ozaman ben urastan yana kullanıyorum oyumu:))

çene işte:)) ne güsel ya çok sewindim senin için gulumcum..
ben yalnızım bu bayram burda..:gitme:kocimnen kuzumnan
...

öle tabi naloşummmm kolaymı anne olmak bilsinn kocişte alışcalarr alışcaklarr zamanla

mehaycımm seldusla en son dün gece konuştuk buralardaydı gayet iyiydi

gülican gözün aydın canım ne güzel ohh annenlerle beraber geçireceksinn ohhhhhhhhhh

evet gulıcancım hala bı isim yok dıyet gıbı oldu her p.tesı bı tane var her cuma kayboluyo ndense karar veremıyoruz hıcbişeyler içimize sınmıyo artık paşamın adı bebek kalıcak sanırsam:gitme:

ayy beni heyecan bastı dörtte doktor randevumuz varya o bakımdan oğlumu görcemmm süper yaaaaaaaaaaaa zemuszemus

güzelmiş anlamı..ozaman ben urastan yana kullanıyorum oyumu:))

çene işte:)) ne güsel ya çok sewindim senin için gulumcum..
ben yalnızım bu bayram burda..:gitme:kocimnen kuzumnan
...

Oyy kıyamam :teselli: Ama iyi tarafından bakarsak kayınvalidenin bayram için gelmesinden daha iyidir kaydirigubbakcemile3
Bayramdan sonra gelcek ama dimi annenler. Ne kaldı şurda doğuma demi

biz kaçıyoruz kızlar..gizem güzel hbrlerle gel..görüşürüs...

aybikecim yeni gordum cok uzuldum ( insallah bebisin iyidir aklina kotu seyler getirmemeye calis canim..dogumun yaklastigi icin hareketleri azalmistir belki ...insallah eskisi gibi kipirdanmaya baslar bebisin canim..:1hug:a.s.

Oyy kıyamam :teselli: Ama iyi tarafından bakarsak kayınvalidenin bayram için gelmesinden daha iyidir kaydirigubbakcemile3
Bayramdan sonra gelcek ama dimi annenler. Ne kaldı şurda doğuma demi
ay ewet en azından kayınwalidemler filan gelmiyo:))) annem yalnız gelir doğuma yakın...bayramdan sonra bakalım doktorcum ne dicek..ona göre bi geliş tarihi belirliycizz
kaydirigubbakcemile ay yok kız o ne işi yapacak.. anası yanınad o keyif yapıyodur....:)))))))))))

kaydirigubbakcemile3

Hehehee bizimkinin de kod adı bebek. Hep ööle seviyoss. kaydirigubbakcemile3
Bizimde listemiz favori sıramıza göre
Ömer, baran, emre, kerem, emir
Bi de kayınpederin önerisi var Giray. Bakalım bu akşam kendi babama da sorcam sonra karar verriz heralde.

mehay seldus dün akşam topikdeydi bildiğim kadarıyla bi durum yok
gordum canim biraz gerilere gidince...ben girememistim dun aksam bayadir gormeyince girmiyor sandim...
gordum canim saol....

:roflol::roflollsun bebekte guzel....

gizemcim hayırlı haberlerle gel inşallah bakalım tosuncugumuz ne kadar olmuşş??*

uyuyamayan arkadaslara nispet yapar gıbı olmasın ama benım uykyum geldı gıdım bıraz kestırım daha butun işler duruyo ama napım uykum varrrrr öpuyoruz hepinızıı....byyyyyyy

bende emre koymaya karar verdim sonunda ..karar vermek cok zor oldu ama aramaktan biktik en sonunda emre olsun dedik..guzel isim emrede...

:dilcikar::dilcikar:

Selam kızlarr umarım herkes iyidir bugün minik kuzumu görmeye gidicez umarım herşey yolundadır..
Kızlarr size bişey sorucam oda takımları geldikten sonra kaç gün beklediniz boya kokusu çıksın diyee bize 1hafta dediler biraz fazla gibi geldide bende size sorayım dedim öptüm minik kuzularınızı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…