güzelmiş anlamı..ozaman ben urastan yana kullanıyorum oyumu:))internetten arastırdıgım kadarıyla mutluluk -talıh_şans demekmışşş cnm
Ayyh iki saattir telefonla konuşuyorum. Annemler geldi de Ankara'ya bayramı beraber geçircez inşallah hihoyyyt
Kaçırdım konuşmaları. Nisannur canım sizde bizim gibi hala isim bulmayanlardansınız galiba kaydirigubbakcemile3 Çınar ismi kulağa hoş geliyo canım
amazoncuuuummmm neden sesin çıkmıyo tatlımmm... uyuyamı kaldın ekran başında
güzelmiş anlamı..ozaman ben urastan yana kullanıyorum oyumu:))
çene işte:)) ne güsel ya çok sewindim senin için gulumcum..
ben yalnızım bu bayram burda..:gitme:kocimnen kuzumnan...
pcyi açmıştır ew işi yapıodur ööle açıkkalmıştır..benim de ööle oluyo
merhaba kızlar,
sarhoş gibiyim dün öğlen 3te hastaneye gittik..
kan verdim kan değelerim düşük bulundu,nst ye girdim bebikte hiç hareket yok muayene oldum tekrar nst istedi bişiler ye dedi tekrar bağlandık gene tık yok gofret ye limonata iç tekrar bağlicaz dedi tekrar bağlandık tık yok bi sağ bi sola yatmak üzre denendi yok yok yok..hemşireler beni panikletti doktor
alla alla kalbi de çok rutin sen git sabaha gel dedi..
eve gel ağla ağla helak oldum kocik hava alalım dedi dışarda yedik fln ama benim kuzuda hala tık yok ki kıpır kıpır bi veletti..eve geldim görümcem ve annem iyce huzursuz ettiler kordon dolanmıştır git aldır bebeği diye ben başladım mı tir tir titremeye kocik başhekimi aradı oda hemen gelin dedi
gene gittik saatlerce nsttede bebeği dinledik 3 kere hafif kıpırdadı diye eve yolladılar gene hala çok fenayım çünkü istediğim gibi bi hareket hala hissetmedim ,birazdan gene hastaneye gidicez dua edin minik dua'ma anladım ki meğer canımdan öte geçmiş..
biz kaçıyoruz kızlar..gizem güzel hbrlerle gel..görüşürüs...
ay ewet en azından kayınwalidemler filan gelmiyo:))) annem yalnız gelir doğuma yakın...bayramdan sonra bakalım doktorcum ne dicek..ona göre bi geliş tarihi belirliycizzOyy kıyamam :teselli: Ama iyi tarafından bakarsak kayınvalidenin bayram için gelmesinden daha iyidir kaydirigubbakcemile3
Bayramdan sonra gelcek ama dimi annenler. Ne kaldı şurda doğuma demi
kaydirigubbakcemile ay yok kız o ne işi yapacak.. anası yanınad o keyif yapıyodur....:)))))))))))
evet gulıcancım hala bı isim yok dıyet gıbı oldu her p.tesı bı tane var her cuma kayboluyo ndense karar veremıyoruz hıcbişeyler içimize sınmıyo artık paşamın adı bebek kalıcak sanırsam:gitme:
gordum canim biraz gerilere gidince...ben girememistim dun aksam bayadir gormeyince girmiyor sandim...mehay seldus dün akşam topikdeydi bildiğim kadarıyla bi durum yok
gordum canim saol....öle tabi naloşummmm kolaymı anne olmak bilsinn kocişte alışcalarr alışcaklarr zamanla
mehaycımm seldusla en son dün gece konuştuk buralardaydı gayet iyiydi
gülican gözün aydın canım ne güzel ohh annenlerle beraber geçireceksinn ohhhhhhhhhh
evet gulıcancım hala bı isim yok dıyet gıbı oldu her p.tesı bı tane var her cuma kayboluyo ndense karar veremıyoruz hıcbişeyler içimize sınmıyo artık paşamın adı bebek kalıcak sanırsam:gitme:
ayy beni heyecan bastı dörtte doktor randevumuz varya o bakımdan oğlumu görcemmm süper yaaaaaaaaaaaa zemuszemus
Hehehee bizimkinin de kod adı bebek. Hep ööle seviyoss. kaydirigubbakcemile3
Bizimde listemiz favori sıramıza göre
Ömer, baran, emre, kerem, emir
Bi de kayınpederin önerisi var Giray. Bakalım bu akşam kendi babama da sorcam sonra karar verriz heralde.
gizemcim hayırlı haberlerle gel inşallah bakalım tosuncugumuz ne kadar olmuşş??*
uyuyamayan arkadaslara nispet yapar gıbı olmasın ama benım uykyum geldı gıdım bıraz kestırım daha butun işler duruyo ama napım uykum varrrrr öpuyoruz hepinızıı....byyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?