2009 Ekim Anneleri

inş. olmmuştur gülicannn büyüsün kusummmmm topak oğlummmmmmm benimmm opuyorumnanaktan

Saol mehaycım cevabın içinn sende olmasan kimse cevap vermiyecek öptüm kocamann....

zeytin, pardon ya, ben ara ara bakıyorum, görmemişim. şimdi bu mobilyacıya yaptırılan oda takımları için 1 ay bekletmek gerekiyor demişlerdi, fakat hazır mobilya aldıysan o zaten bir süre depoda mağazada vs. beklediğinden dolayı bence de 1-2 gün yeterli olur diye düşünüyorum. olmazsa odanın durumuna bakarsıni hala koku varsa biraz daha beklersin.

ne demek canim..gozumden kacmamissa her zaman veririm mutlaka..nasilsin??aldinmi bebisin odasini??

Saol canımopuyorumnanaktan iyi olmaya çalışıyorum hepimizde olan sıkıntılar işte tabi bide benim ekstradan şeker var :) ama minik meleklerimiz için katlanıyoruz işte...Ben oda takımını yaptırdım dün geldii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zeytinim sende ii haberlerle gel tatlım inş.

benim mobilyalar burda kuruldu ama ben 1 ay beklettim yerleştirmek için bilmiyom yaa evi kapattınmı eve girdinmi kokuyodu
anca iştee 1 ay sonra kendine geldi

resmini eklede gorelim yerlestirince..merak etim...yerimseniben

Saol canım opuyorumnanaktan ya ben yaptırdım direk eve geldi yanii adamın dediği kadar bekletiyim ozaman benn gerçi bana öle çok kokmuyo ama nebiliyimmm :1shok:

mehayım hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan biraz gec oldu ama canım arkadasla baya telefonda konustuk beni gormuş ruyasında bebişimi dogurmusum cok guzel tombiş bir bebekmiş :))
oglusumun tombiş oldugunu bilmeden tombiş gormuş ruyasında
yuzu aklımda gitmiyor cok guzel dedi sacları simsiyahmış ayy Allahım ansıl heycan yaptım
ayy beni heyecan bastı dörtte doktor randevumuz varya o bakımdan oğlumu görcemmm süper yaaaaaaaaaaaa zemuszemus

inş. olmmuştur gülicannn büyüsün kusummmmm topak oğlummmmmmm benimmm opuyorumnanaktan

guzel haberlerleeee gel gizoşummmmm kocaman olmustur simdi doram

merhaba annişler..bende gece uyuyamayanlardanım sabah 10 gibi yattım kalktımda bişiler yicem şimdi..geçmişi okudum anca selam verebildim..inşalahhhhh herkesler iyidir bebişlerimizde iyidir..bende kuaföre gideyim diyorum bayram öncesi azcık havam değişsin ama çok uzak yaw o kadar üşeniyorum eşime dedim yolda falan doğurmıyim beni bi ara almaya gel dedim :lepi:
aybikeye çok geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır iyi haberler alırız..:Saruboceq:
gizemcim inşallah dorada tosuncuk olmuştur artık..

zeytinğim sen haklısın tatlım doğru sölüyonnn 1 ay vakit yok odanın camını penceresini aç bide bütün çekmeceleri ve kapakları aç biraz ev toz oluyo ama öle daha kolay çıkıyo sonra içine sindiği gibi yerleştirr canımmm

naloşummmm canımm sağlıkla al kucağına tatlım meleğini imnş. tontiş olsun zayıf olsun hiç farketmezz öneli olan sağlıklı olması ama biraz yemeklik olsa kuzular ii olur dimi :))

hadi kıslar bizde kaçtık oğlum la önce kuaföre gitcez ordanda doktor teyzemize gitcez bakalımm hepinizi öpüyoruzz doktorA gidecek arkidişlerde hayırlı haberlerle gelirler inş.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kızlar ben işten ayrıldım eve net bağlandı çok şükür. geçmişi okuyamadım ama fırsat bulduğum an okuyacağım.

SELAM GÜZEL nneler
geçmişi okumayı yeni bitirdim çok şükür bende bu gece uyuyamadım sanırım uykusuz gecelere alışmak lazım
doktora gidicek arkadaşlar hepinizden iyi hAberler bekliyoruz..

Selam kızlar ınternet yok komşudan girdim aybıkeyle haberleşiyorum sık sık şimdi size haber vereyim dedim.Şuan hastanedelermiş bebeğin hareketlerinde iyice azalma varmışkan sayımında düşme tespit ettmişler sabah doplere girceklermiş...Rabbim hakkında hayırlısını versin inşşş zamanında kucaklar yavrusuu...

şeymacım ne zaman konuştun yenimi? sabah kendisi girip hareketlerde azalma olduğunu söylemişti zaten. durum aynımıymış yani.. yoksa dünki konuştuklarınızımı paylaştın,*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…