Saol mehaycım cevabın içinn sende olmasan kimse cevap vermiyecek öptüm kocamann....
ne demek canim..gozumden kacmamissa her zaman veririm mutlaka..nasilsin??aldinmi bebisin odasini??
Saol canımopuyorumnanaktan iyi olmaya çalışıyorum hepimizde olan sıkıntılar işte tabi bide benim ekstradan şeker var :) ama minik meleklerimiz için katlanıyoruz işte...Ben oda takımını yaptırdım dün geldii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zeytin, pardon ya, ben ara ara bakıyorum, görmemişim. şimdi bu mobilyacıya yaptırılan oda takımları için 1 ay bekletmek gerekiyor demişlerdi, fakat hazır mobilya aldıysan o zaten bir süre depoda mağazada vs. beklediğinden dolayı bence de 1-2 gün yeterli olur diye düşünüyorum. olmazsa odanın durumuna bakarsıni hala koku varsa biraz daha beklersin.
resmini eklede gorelim yerlestirince..merak etim...yerimseniben[/QUOT
Yerleştirince koyarım tatlım
resmini eklede gorelim yerlestirince..merak etim...yerimseniben[/QUOT
Yerleştirince koyarım tatlım
bekliyorummzemuszemusvereliniortak
ayy beni heyecan bastı dörtte doktor randevumuz varya o bakımdan oğlumu görcemmm süper yaaaaaaaaaaaa zemuszemus
inş. olmmuştur gülicannn büyüsün kusummmmm topak oğlummmmmmm benimmm opuyorumnanaktan
zeytinim sende ii haberlerle gel tatlım inş.
benim mobilyalar burda kuruldu ama ben 1 ay beklettim yerleştirmek için bilmiyom yaa evi kapattınmı eve girdinmi kokuyodu
anca iştee 1 ay sonra kendine geldi[/QU
Ama 1 ay zamanım yokki gizemim mecbur yerleştircem artık 1 hafta sonraa opuyorumnanaktan
geçmişi okuyodum yafrum anca bitirdim de ondan opuyorumnanaktan
Şeniz
sen de taktın kafayı bana, sen havuzlarda sefa yaparken biz bişey diyoz mu he söle :hulya:
Selam kızlar ınternet yok komşudan girdim aybıkeyle haberleşiyorum sık sık şimdi size haber vereyim dedim.Şuan hastanedelermiş bebeğin hareketlerinde iyice azalma varmışkan sayımında düşme tespit ettmişler sabah doplere girceklermiş...Rabbim hakkında hayırlısını versin inşşş zamanında kucaklar yavrusuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?