2009 Ekim Anneleri

keremim hicbir haber vermediklava: canim sen amazona yaz durumlari ...

nurefşan ben ınternette sorun var diye dün yazmıştım ama sanırım gözünden kaçmış yoksa ınternnete giripte sizi haberdar etmeme gibi bişey sözkonusu olmaz ifade hiç hoş değil..şimdi sırf haber ver dedi diye aybık komşuya geldim sırf haberdar etmek için...

simay bebekim nasılsın....canım inanıomki güzeldir bebiş şekerlerin...zaten hepsi birbirine benziyor sadece pembe ve mavi boyayla ayrılıyorlarrr....canım bence hiç canını sıkma ve maviş tüllerle kombine et inanıomki çok şeker olacaklarrrryerimseniben

aybikecim seni acaip merak ettim....canım dualarım seninle ve dua bebişle....inşalalh herşey düzelir ve duayı sağlıkla kucağına alırsın....:Saruboceq:canım iyi haberlerini bekliyoruz...ne olur iyi haberlerle gellllll:Saruboceq:

zeynepcim maşallah prensesine..çıtı pıtı çok güzel bir kız olacak prensesinnnnnnopuyorumnanaktan

dandanım hoşgeldin...seni görmek ne güzel....ablanın bebişinede maşallah canımmm

canım dikkat et kendine ...sanada hayırlı doğumlarrropuyorumnanaktan

kızlar benim netim bugün kapanıyo ank gidince inş hemen bağlanır sizleri çok merak edicem ben ya bakalım tekrar dönünceye kadar kaç kişi fırtlatıcak:bbo:

canım artık senide ank.buluşmasında yanımızda görürüzzyerimsenibenank.gelince görüşürüz artık....opuyorumnanaktan

Ömer benim de kardeşimin adı ama kocik çok istiyo. Hatta ömer baran olsun diyo. Bi de biz anlaşmıştık erkek olursa o koycak diye. Sanırım öyle kalcak ismi

gülicanım bencede ömer ismi çok hoş...ve ömer barannn gayet uyumlu ismiyle yaşasın oğluşunnnopuyorumnanaktan
selam kızlar ben işten ayrıldım eve net bağlandı çok şükür. geçmişi okuyamadım ama fırsat bulduğum an okuyacağım.

netiniz hayırlı olsun canım.....opuyorumnanaktan

SELAM GÜZEL nneler
geçmişi okumayı yeni bitirdim çok şükür bende bu gece uyuyamadım sanırım uykusuz gecelere alışmak lazım
doktora gidicek arkadaşlar hepinizden iyi hAberler bekliyoruz..

slm canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

off yaa içim daraldı...allah yardım etsin ve aybike sağlıkla bebişini kucaklasınnnn:Saruboceq:

dr.gidecek fıstıklar iyi haberlerle gelirsiniz inşallahhh:Saruboceq:

nurefsan kötü anlamada sölemedi canım hemen alevlenme ....yerimseniben

oluyor canim ozellikle yatakta...
Kizlar kasiklariniza bicak saplanir gibi sanci girdigi oluyormu sizinde arada???

keremim internetinde sorun oldugundan haberim yoktu olsaydi zaten yazmadim ...a.s.
sagol canim bizi bilgilendirdigin icin.biz burda birbirimize yol arkdasi olduk..diger arkdaslarimizi bilemem ama ben kendi adima b u tur durumlarda cok merak ediyorum aklim hep sizlerde oluyor surekli acip bakiyorum bi haber varmi diye .eger internete girme imkanin olmazsa bana veya amazonadurumu mesajla bildirirsen bizde burda paylasiriz...

alınma değilde dün o kadar söyledimm internetim yok dıeee yanı üzüldüm sanki hebr vermıyo gibi oldum ...
Neyse ben çıkıyorum ne zamn gireceğim belli olmaz...Şimdiden bayramınızıda kutluyorum bayramın namzazından sonra bende doktorda olacağım dualarınızda bnide unutmayın...

laptopum kafayı yedi sanırımmmmkafamçokkarıştı
diğer pc dede yazamıom belim ağrıoo biraz başında oturuncaa:çok üzgünüm:....
ne oldu buna yaaaaaaakafamçokkarıştı

nurefsan kötü anlamada sölemedi canım hemen alevlenme ....yerimseniben

Alevlenme değil...a.s.

hakılsının cnm bende merak ediyorum o yuzden dünden beri hep aybıkle konuşuyorum zaten sizlere haber vereyım dıe ınternet cafeye bıle gidicektım ama ağrılarım var gidemedım komşuya rica ettim kerem evde uyuyor ben size yazıyorummm neyse cnm bişey olursa giremessem ben telı olan birine mesdaj atarım...öptüm

dualarımda hepiniz aklımdasınız kızlar.. sizlerdee nille beni, unutmayın(((((
lalcim benim laptop da aynen kafayı yedi. yedeklemesini yapsam garantiye yollaycam. ama o kadar çok şey varki yedek harddisc almam lazım önce...

şeymacım özelden cebini yolla bana. uzun süre giremezsen nete aybikeden de haber alamazsak ben seni ararım... ben de yolluyorum cep numaramı

offf çok yedim gene oğluşumla karnımızı doyurduk geldik :kedi: hala benim gibi çalışanınız var mı yoksa ben burda mı doğurcamm neeee :hulya:

kablosunda sorun var sanırım...bataryayı çıkarınca kendiliğinden kapanıo belli bi süre sonra....bataryaylada çalışıncada perfonmansla ilgili bişeyler yazıoo...anlamadım gitti...artık kojam gelinceye kadar idare etsinde o gelince halleder....:1rolleyes:gıjık lapto ne olacakkk:dilcikar:

offf çok yedim gene oğluşumla karnımızı doyurduk geldik :kedi: hala benim gibi çalışanınız var mı yoksa ben burda mı doğurcamm neeee :hulya:

yasemincim ben çalışmıyorum ama ablam son güne kadar çalışmıştı bide benim yeğenim 9 ay 16 günlük doğmuştu o yzüden ekstradan da çalışmıştı ama merak etme işyerinde doğurmadı...:) sen de doğurmazsın herhalde:)

selam arkadaslar bi sure benım evde net yok kusura bakmayın bu ara gıremem..
HERKEZIN BAYRAMI MUBAREK OLSUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…