10 dk once konuştum..
keremim hicbir haber vermediklava: canim sen amazona yaz durumlari ...
Hopp ben geldim,aşkolsun zuzu niye gelmeyeyim,iki gündür giremedim,eşim laptopu götürüyoo,anca fırsat buldukça giriyorum,çok heyacanlıyım,canım bir o kadar da sıkılıyoo,taşındık bu kervan geçmez yere,dışarı çıksan araba kullanmam lazım,gerçi hala düne kadar adliyelerdeydim,ama valla çok zorlandım,dün adliyeden Erdoğan düğmeye yürüdüm bebek şekeri hazırlamak için küçük biblolar aldım,getirirken anam ağladı ,yavaş yavaş yürüdüm,eve getirdim,çok beğenerek aldım,kociş beğenmedi,ne bu dedi burdaki bebek kıza benziyormuş,öyle olsa adını Armağan koyardık dedi şakayla karışık,çok üzüldüm yaa,ben şimdi nasıl geri götürüyüm,hem 50 lira verdim,ne alıyım onun yerine bilmem ki...
merhaba kızlar,
sarhoş gibiyim dün öğlen 3te hastaneye gittik..
kan verdim kan değelerim düşük bulundu,nst ye girdim bebikte hiç hareket yok muayene oldum tekrar nst istedi bişiler ye dedi tekrar bağlandık gene tık yok gofret ye limonata iç tekrar bağlicaz dedi tekrar bağlandık tık yok bi sağ bi sola yatmak üzre denendi yok yok yok..hemşireler beni panikletti doktor
alla alla kalbi de çok rutin sen git sabaha gel dedi..
eve gel ağla ağla helak oldum kocik hava alalım dedi dışarda yedik fln ama benim kuzuda hala tık yok ki kıpır kıpır bi veletti..eve geldim görümcem ve annem iyce huzursuz ettiler kordon dolanmıştır git aldır bebeği diye ben başladım mı tir tir titremeye kocik başhekimi aradı oda hemen gelin dedi
gene gittik saatlerce nsttede bebeği dinledik 3 kere hafif kıpırdadı diye eve yolladılar gene hala çok fenayım çünkü istediğim gibi bi hareket hala hissetmedim ,birazdan gene hastaneye gidicez dua edin minik dua'ma anladım ki meğer canımdan öte geçmiş..
merhaba kızlar..aybikecim geçmiş olsun ...endişe etme çok önemli bişey olursa alırlar meleğini sende hemen kollarına almış olursun...hakkında hayırlısı olsun canım...
handancım hoşgeldin canım paşan nasıl...
bende nst ye girdim sabah bir kere sancı yükseldi ama dr a ben gün içinde böyle çok oluyorum dedim..o yüzden öğleden sonra tekrar nst ye giricem...bebeğimin kemikleri biraz zayıfmış yani haftasına göre geriden geliyormuş ....ufff napıyım bilmiyorum dr biraz zayıf doğar sadece dedi...sağlığı ve suyu iyimiş çok şükür...2920 olmuş kuşum...benden haberler bu kadar kızlar...birazdan çıkıcam tekrar...
kıs zuzum 4140 dogurdu ablam yırtınsam o kadar çıkmaz benden imkansız hahahahah , sancım felan yok be kuşum kutum agrıo hala arada belşm agrıo öle bi belirtyim yok yani ablamın nişanı gelmiştibi hafta öncesinden bende tık yok ya
benıde unutmayın bende varım doktor 1 ekim dıyor ama yarın tekrar nts gırıcem kızlar.sancılarımı kontrol edecek bebekte capraz duruyo ona gore karar verecek.belkide salı gunu falan dogurmaya gıderım ben.bu arada yarın ev tasıyorum kızlar..kendı evıme geciyorum şükür.kaynanamın evınden vınnnn
neyse kendınıze cok ıyı bakın gorusemezsek hayırlı dogumlar diliyorum herkese
kızlar benim netim bugün kapanıyo ank gidince inş hemen bağlanır sizleri çok merak edicem ben ya bakalım tekrar dönünceye kadar kaç kişi fırtlatıcak:bbo:
Ömer benim de kardeşimin adı ama kocik çok istiyo. Hatta ömer baran olsun diyo. Bi de biz anlaşmıştık erkek olursa o koycak diye. Sanırım öyle kalcak ismi
selam kızlar ben işten ayrıldım eve net bağlandı çok şükür. geçmişi okuyamadım ama fırsat bulduğum an okuyacağım.
SELAM GÜZEL nneler
geçmişi okumayı yeni bitirdim çok şükür bende bu gece uyuyamadım sanırım uykusuz gecelere alışmak lazım
doktora gidicek arkadaşlar hepinizden iyi hAberler bekliyoruz..
Selam kızlar ınternet yok komşudan girdim aybıkeyle haberleşiyorum sık sık şimdi size haber vereyim dedim.Şuan hastanedelermiş bebeğin hareketlerinde iyice azalma varmışkan sayımında düşme tespit ettmişler sabah doplere girceklermiş...Rabbim hakkında hayırlısını versin inşşş zamanında kucaklar yavrusuu...
peki napılacakmış? doktor ne diyo. neden kaynaklanıyomuş...
cnm o kadarını bılmıyorum...yıne haber alıp bıyerlerden ıntrenet bulursam girerim...
nurefşan ben ınternette sorun var diye dün yazmıştım ama sanırım gözünden kaçmış yoksa ınternnete giripte sizi haberdar etmeme gibi bişey sözkonusu olmaz ifade hiç hoş değil..şimdi sırf haber ver dedi diye aybık komşuya geldim sırf haberdar etmek için...
Kizlar kasiklariniza bicak saplanir gibi sanci girdigi oluyormu sizinde arada???
nurefşan ben ınternette sorun var diye dün yazmıştım ama sanırım gözünden kaçmış yoksa ınternnete giripte sizi haberdar etmeme gibi bişey sözkonusu olmaz ifade hiç hoş değil..şimdi sırf haber ver dedi diye aybık komşuya geldim sırf haberdar etmek için...
nurefsan kötü anlamada sölemedi canım hemen alevlenme ....yerimseniben
oluyor canim ozellikle yatakta...
keremim internetinde sorun oldugundan haberim yoktu olsaydi zaten yazmadim ...a.s.
sagol canim bizi bilgilendirdigin icin.biz burda birbirimize yol arkdasi olduk..diger arkdaslarimizi bilemem ama ben kendi adima b u tur durumlarda cok merak ediyorum aklim hep sizlerde oluyor surekli acip bakiyorum bi haber varmi diye .eger internete girme imkanin olmazsa bana veya amazonadurumu mesajla bildirirsen bizde burda paylasiriz...
Alevlenme değil...a.s.
hakılsının cnm bende merak ediyorum o yuzden dünden beri hep aybıkle konuşuyorum zaten sizlere haber vereyım dıe ınternet cafeye bıle gidicektım ama ağrılarım var gidemedım komşuya rica ettim kerem evde uyuyor ben size yazıyorummm neyse cnm bişey olursa giremessem ben telı olan birine mesdaj atarım...öptüm
dualarımda hepiniz aklımdasınız kızlar.. sizlerdee nille beni, unutmayın(((((
lalcim benim laptop da aynen kafayı yedi. yedeklemesini yapsam garantiye yollaycam. ama o kadar çok şey varki yedek harddisc almam lazım önce...
offf çok yedim gene oğluşumla karnımızı doyurduk geldik :kedi: hala benim gibi çalışanınız var mı yoksa ben burda mı doğurcamm neeee :hulya:
offf çok sıcak ya.... kızlar içinizde magnezyuma hala devam edenler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?