2009 Ekim Anneleri

mafoldumben sanirim bugun aybike hastanede kalir..insaallah saglikli bir sekilde dua sini kucagina alir..hersey yolunda giderken birden boyle durumlar olmasi cok uzucu.herseyde vardir bir hayir.Allah yar ve yardimcilari olsun insaallah...

ancak okudum geçmişi sabahtan beri burdayım ama telaşlı bi günüm benimde. yasemin bende hala çaşışıyorum. bugün son günüm. çıkıcam birazdan. işten temelli ayrılıyorum ben ama. 9 yıl oldu çok özliycem ama bebşimi için değer napalım hayırlısı hepimiz için artık. handan gelmiş bi ara.. aybike ye de çok üzüldüm bayramda net e giremiycem yeni haberleri göremem.. bayram bebikleri olacak mı acaba topiğimizde... herkese iyi bayramlar diliyorum kendinize çok dikkat edin lütfen...

mafoldumben sanirim bugun aybike hastanede kalir..insaallah saglikli bir sekilde dua sini kucagina alir..hersey yolunda giderken birden boyle durumlar olmasi cok uzucu.herseyde vardir bir hayir.Allah yar ve yardimcilari olsun insaallah...

amin canım, allah hepimizin yardımcısı olsun... keşke duası sağlıkla biraz daha beklese...

canlarım ben doktordan geldim .
gelir gelmez yattım hemen tansiyonum düşük çıktı bugün
keyfim pek yok .
gözlerim kararıyo bayıllcak gibi oluyorum .
nohutum çok iyi teyzeleri
kocaman olmuş sıpam .
ay sonu yada ekimin ilk haftası doğum olacak .hayırlısı baklaım .
haftaya son kontrolümüz var o zaman duruma göre gün verecek.ama aşağı yukarı 12 gün falan var

maaşallah beryalcim. havalar hala çok sıcak belki tansiyonun ondan kaynaklanıyodur ama dikkat et kendine...

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah

berrin iyi bayramlar canım...yerimseniben
engidicim doğuma kadar bol bol dinlen canım yerimsenibne
solstice hoşgeldin......iyi bayramlar canım...yerimseniben
beryalcım maşallah bebişinekendinede dikkat et canımm..........

maaşallah beryalcim. havalar hala çok sıcak belki tansiyonun ondan kaynaklanıyodur ama dikkat et kendine...
sağol canım benim
evet hala çok sıcak var burda hele bugün bunaltıcı
canım sen doğum için doktor ve hastane buldunmu

sağol canım .
öpüyorum bebişini ve seniopuyorumnanaktan

kızlar hepinize şimdiden iyi bayramlar Rahmana emanetsiniz sizlerde meleklerinizdeopuyorumnanaktan şimdilik hoşçakalın eğer doğurursam amazoncuğuma bildiririm hepinizi çok seviyorum:a015:

kızlar hepinize şimdiden iyi bayramlar Rahmana emanetsiniz sizlerde meleklerinizdeopuyorumnanaktan şimdilik hoşçakalın eğer doğurursam amazoncuğuma bildiririm hepinizi çok seviyorum:a015:

hoşcakal canım ....sanada iyi bayramlar...........:asigimpuyorumnanaktan

slm herkese. benim bir sorum var. kızım iyice ağırlaştı yürüdkçe baskı yapıyor kasıklarıma bi süre oturup kalktığımda kalçamda ağrı oluyor. var mı bu sorunu yaşayan aranızda. acaba doğum mu yakınlaştı laelaelaelaelae

Bebeğin baskı yapıyo olması doğum habercisi hatta nst de sancı şeklinde çıkıyo,kalçandaki ağrı magnezyum eksikliğinden muhtemelen,bende de çok oluyo :sinifsinif:
Kaç haftalıkssın ?

ben 35 hafta 1 günlüğüm. gercekten dogum habercisi olabilir miiii :) ama erken dimi cok da sevinmeyeyim. magnezyum kullanmıyorum epeydir başlasam mı gene

asaga dogru cok baskin varsa ve sancilarin varsa bence doktorunla konus. Belki ilac kullanman gerekir. Ben ögle yaptim ve hap kullandim bir hafta. Dinlendim ve bol su ictim, bebek biraz yukara geldi, ve sancilarim cok suan sükür. Cok ayakta dolanmamak gerekiyor, bol dinlen.

kizlar su magnezyum benimde kafami mesgul ediyor bir kac gundur...Turkiyedeyken doktor kontrolune gittigimde bacaklarima giren kramp icin magnezyum yazmisti ve ben onu kullanmaya basladim..Hollandaya geldim burdada ilac bitene kadar kullandim sonra elimde olan ilac bitti..
burdaki doktora soyledim kramplarim icin magnezyum vitamini yazarmisiniz diye Yazmadi..hollandada magnezyumu kabizlik icin yaziyorlarmis sadece..bende Turkiyedeki aileme rica ettim onlar bana yolladilar..
Fakat magnezyum birde erken dogum onleyici olarak kullaniyor kasilmalri onluyormus..
36.haftaya girecegim bu haftalarda kullanirsam acaba dogumu erteler mi?sonucta yavas yavas sancilarin baslamasi gerekiyor kafam karisti ..
varmi hala magnezyum kullanan merak ediyorum...

slm kızlarrr nabersınız????

kızlar ya bişey sorucam içim daralıyor resmen sınırden bugun 2 farklı anda misafırım geldı tamam gelsınler zaten cok sevdıgım insanlarda ya insan hıç mı cocuguna bı dur demez oğlumun beşiğini falan kurdum parkyatak olanlardan heryerını ellıyolar içine gırmek istıyolar en son gelen uyky setının kurdalesını koparmış nasıl sınır oldum anlatamam bişey de dıyemıyosun ya cocuk basımdan gıtsın dıye gıt obur odalara gez gel dıyolar belkı benle olan samımıyetlerındendır ama ben odadaylen cocugun benım yatak odamda ne işi var bide demezlermı cocuklara bebek dogunca sende yatarsın yanına veya altına dıye offfff cok sınır oldum ya haksızmıyım söyleyın bıde bunlar kesın dogumdada gelecek ya öfffff bende mi böyle bı anne olacagım dıye dusunuyorum dogrusu.....

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
nisannur, elvoscan, keremim, kuzularim, leptap, samyeli26, yasemin1984

kızlar ya napıyonuzzzzzzzz uyudunuz mu yoksam?***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…