Selam kızlar ınternet yok komşudan girdim aybıkeyle haberleşiyorum sık sık şimdi size haber vereyim dedim.Şuan hastanedelermiş bebeğin hareketlerinde iyice azalma varmışkan sayımında düşme tespit ettmişler sabah doplere girceklermiş...Rabbim hakkında hayırlısını versin inşşş zamanında kucaklar yavrusuu...
mafoldumben sanirim bugun aybike hastanede kalir..insaallah saglikli bir sekilde dua sini kucagina alir..hersey yolunda giderken birden boyle durumlar olmasi cok uzucu.herseyde vardir bir hayir.Allah yar ve yardimcilari olsun insaallah...
Kızlar ben yeniyim aranızda.Herkeze ii bayramlar.Umarım bu bebişlerimiz olmadan geçireceğimiz son bayram olurhihoyyyt
canlarım ben doktordan geldim .
gelir gelmez yattım hemen tansiyonum düşük çıktı bugün
keyfim pek yok .
gözlerim kararıyo bayıllcak gibi oluyorum .
nohutum çok iyi teyzeleri
kocaman olmuş sıpam .
ay sonu yada ekimin ilk haftası doğum olacak .hayırlısı baklaım .
haftaya son kontrolümüz var o zaman duruma göre gün verecek.ama aşağı yukarı 12 gün falan var
mafoldumben sanirim bugun aybike hastanede kalir..insaallah saglikli bir sekilde dua sini kucagina alir..hersey yolunda giderken birden boyle durumlar olmasi cok uzucu.herseyde vardir bir hayir.Allah yar ve yardimcilari olsun insaallah...
sağol canım benimmaaşallah beryalcim. havalar hala çok sıcak belki tansiyonun ondan kaynaklanıyodur ama dikkat et kendine...
berrin iyi bayramlar canım...yerimseniben
engidicim doğuma kadar bol bol dinlen canım yerimsenibne
solstice hoşgeldin......iyi bayramlar canım...yerimseniben
beryalcım maşallah bebişinekendinede dikkat et canımm..........
kızlar hepinize şimdiden iyi bayramlar Rahmana emanetsiniz sizlerde meleklerinizdeopuyorumnanaktan şimdilik hoşçakalın eğer doğurursam amazoncuğuma bildiririm hepinizi çok seviyorum:a015:
slm herkese. benim bir sorum var. kızım iyice ağırlaştı yürüdkçe baskı yapıyor kasıklarıma bi süre oturup kalktığımda kalçamda ağrı oluyor. var mı bu sorunu yaşayan aranızda. acaba doğum mu yakınlaştı laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?