2009 Ekim Anneleri

nisancım kesinlikle haklıısın bende gıjık oluommm böle şeylere....özellikle çocukların benim yatak odama girmesine.....birde böyle duyarsız annelere...ne kadar samimi olursan ol düşünmeleri lazım...belki açıkta bişey var...ama düşünemiolar işte...
bende şuan bebişimin odasına biri girince ve ortalığı karıştırınca sinir oluyorum ve uyarıyorum...kırılan kırılır napıiimmm...

evet cnm, bende de oluyor ama son haftalarda normal, kramp ve ağrı için magnezyum veriyor dr, ama magnezyumu doğuma yakın (39-40 hf) kesiyor, çünkü doğumu geciktiriyormuş.

off yurudukce o baskı bende de oluyor

aynen llall cım bende birisi yatak odasına girdiginde sinir oluyorum en samimi akrabam bile olsada girilmesine karsıyım

kıslar hepinize iyi akşamlar eğer görüşemezsek hepinize iyi bayramlar bayramdan sonra giremeyebilirim doğumumu amazon ve ela ya haber veririm haber verirler sizlere hepinizi çok öptüm seveyrum sizleri opuyorumnanaktan

selam kızlar,magnezyumu uzun zamandır günde 1 defa kullanıyorum bende, hatta dr.um doguma kadar kullanmamm gerektiğini söledi.faydasını da görüyorum .içmediğim zamanlarda kalca kemiklerimin agrısında uyuyamıyorum .ama erken dogumu geciktirdigini bilmiyordum.

kızlar şimdi keremimle konuştum... aybike henüz hastanedeymiş.. doktor bebeişin kalp atışlarını çok beğenmemiş. ve kordon dolanmasından şüphe ediyomuş. bebek pazar günü doğabilirmiş... aybikenin morali baya bozukmuş... kızlar hepiniz dua edin... inşallah aybike de alya dua da iyi olsun... tabiyki hepimizin bebişleri iyi olsun... sadece şu anda onların durumu biraz daha zor diye öyle söyledim...

yapma bahar ya, ay nolur iyi haberle dönsünler. Allah yardımcıları olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah yardımcıları olsun umarım ikiside ii olur ve gülümseyerek hatırlar bu zor zamanı :Saruboceq:

off yurudukce o baskı bende de oluyor

aynen llall cım bende birisi yatak odasına girdiginde sinir oluyorum en samimi akrabam bile olsada girilmesine karsıyım

:lepi:al bendende o kadar canım....ben kimsenin odasına girmem kimsede benimkine girmesinnnnklava:

kıslar hepinize iyi akşamlar eğer görüşemezsek hepinize iyi bayramlar bayramdan sonra giremeyebilirim doğumumu amazon ve ela ya haber veririm haber verirler sizlere hepinizi çok öptüm seveyrum sizleri opuyorumnanaktan

iyi bayramlar canımmmopuyorumnanaktan

ya benim tickerim nereye kaybolmus anlamadım .hiç bi mudahale olmadan kaybolması normal mi sizce ?

canım tickerı yaptığın sitede problem olduğu için kaybolmuş olabilirrryerimseniben

off ya allah yardımcısı olsun aybikeninde alya duanında....:Saruboceq:inşallah sağlıkla bebişini kucağına alır aybikemiz....nasıl canım sıkıldı yaaa:çok üzgünüm:

aybikenin ve minik alyanın yardımcısı olsun rabbim merakla güzel haberlerini beliyoruz...

kıslar ya hani arzum86 die bi arkadaş vardı test yaptırmıştı ondan dahada haber yok dimi aklıma geldide artık girmiyo sanki topiğe hayırdır inşallah...

yapma bahar ya, ay nolur iyi haberle dönsünler. Allah yardımcıları olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
valla canım. benim de çok keyfim kaçtı ama inşallah iyi gelişmeler olur....
Allah yardımcıları olsun umarım ikiside ii olur ve gülümseyerek hatırlar bu zor zamanı :Saruboceq:
amin canım inşallah tüm zor durumda olan hamilelerin allah yardımcısıu olsun

amin lalim yaaaa... inşallah herşey yoluna girer...

Aybikeninde Alya duanında Allah yardımcısı olsun inşallah:Saruboceq:

elalım... elacık ne zaman katılacak aramıza varmı bi gelişme...

babası bayram tatiliyle izin birleştireyim diye kızıyla pazarlık yapıyo kızım 23ünde gel diyekaydirigubbakcemile3
gelişme yok kuzum belim ve karnım ağrıyo arada o kadar
sen nasılsın nil iyimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…