- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
slm herkese. benim bir sorum var. kızım iyice ağırlaştı yürüdkçe baskı yapıyor kasıklarıma bi süre oturup kalktığımda kalçamda ağrı oluyor. var mı bu sorunu yaşayan aranızda. acaba doğum mu yakınlaştı laelaelaelaelae
kıslar hepinize iyi akşamlar eğer görüşemezsek hepinize iyi bayramlar bayramdan sonra giremeyebilirim doğumumu amazon ve ela ya haber veririm haber verirler sizlere hepinizi çok öptüm seveyrum sizleri opuyorumnanaktan
kızlar şimdi keremimle konuştum... aybike henüz hastanedeymiş.. doktor bebeişin kalp atışlarını çok beğenmemiş. ve kordon dolanmasından şüphe ediyomuş. bebek pazar günü doğabilirmiş... aybikenin morali baya bozukmuş... kızlar hepiniz dua edin... inşallah aybike de alya dua da iyi olsun... tabiyki hepimizin bebişleri iyi olsun... sadece şu anda onların durumu biraz daha zor diye öyle söyledim...
kızlar şimdi keremimle konuştum... aybike henüz hastanedeymiş.. doktor bebeişin kalp atışlarını çok beğenmemiş. ve kordon dolanmasından şüphe ediyomuş. bebek pazar günü doğabilirmiş... aybikenin morali baya bozukmuş... kızlar hepiniz dua edin... inşallah aybike de alya dua da iyi olsun... tabiyki hepimizin bebişleri iyi olsun... sadece şu anda onların durumu biraz daha zor diye öyle söyledim...
off yurudukce o baskı bende de oluyor
aynen llall cım bende birisi yatak odasına girdiginde sinir oluyorum en samimi akrabam bile olsada girilmesine karsıyım
kıslar hepinize iyi akşamlar eğer görüşemezsek hepinize iyi bayramlar bayramdan sonra giremeyebilirim doğumumu amazon ve ela ya haber veririm haber verirler sizlere hepinizi çok öptüm seveyrum sizleri opuyorumnanaktan
ya benim tickerim nereye kaybolmus anlamadım .hiç bi mudahale olmadan kaybolması normal mi sizce ?
valla canım. benim de çok keyfim kaçtı ama inşallah iyi gelişmeler olur....yapma bahar ya, ay nolur iyi haberle dönsünler. Allah yardımcıları olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım inşallah tüm zor durumda olan hamilelerin allah yardımcısıu olsunAllah yardımcıları olsun umarım ikiside ii olur ve gülümseyerek hatırlar bu zor zamanı :Saruboceq:
:lepi:al bendende o kadar canım....ben kimsenin odasına girmem kimsede benimkine girmesinnnnklava:
iyi bayramlar canımmmopuyorumnanaktan
canım tickerı yaptığın sitede problem olduğu için kaybolmuş olabilirrryerimseniben
off ya allah yardımcısı olsun aybikeninde alya duanında....:Saruboceq:inşallah sağlıkla bebişini kucağına alır aybikemiz....nasıl canım sıkıldı yaaa:çok üzgünüm:
Aybikeninde Alya duanında Allah yardımcısı olsun inşallah:Saruboceq:
elalım... elacık ne zaman katılacak aramıza varmı bi gelişme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?