ilkay seni furucam:mymeka: hep yazıyom sen geçmişi okumuyon görmüyon:çok üzgünüm:
ay seldus yazcama ilkay yazdım yaaa seldus üstteki msjım sana canım:))
aman aman ii maasallah ozaman..sevindim bak şimdi biraz..insallah darısı diğer arkadaslarimizin basına... bi de benimki suan 10+ 5 ama ultrasyona göre 11+3 cıktı..seninkinde deişikcıktı mi..?cok soruyorum ama merak işte:))))
ay seldus yazcama ilkay yazdım yaaa seldus üstteki msjım sana canım:))
en büyügünüz biziz kıslarrrkaydirigubbakcemile3
Elam ben pazatesi gittim aslinda kontorle gitmistim cunku ben daha 10 hatama pazartesi girdim doktor bakiyordu bir anda dediki ben ikili testi yapacagim aaa dedim erken degilmi oda dedi bebek kipirdiyor siz 10 haftadasiniz ama 11 hafta olmus oluyor dedi yapabilirim dedi yapti ....... ayyyyyyyyyy cok mahcup oldum sana bir kac defa yazmissin özèr dilerim bazen beni mazur görün cevap veremeyince mutlaka pc basinda degilim gelincede önüme ne gelirse oyle devam edip gidiyorum gecmis sayfalara bakinda bir daha bulamiyorum nerde oldugumu :))))))))))
ŞenizŞenizŞeniza.s. elaaaaaaaaaaaaaam kiz nereye kayboldun kiz bak simdide ban sana sesleniyorum bak simdi sen kayip oldun ... kustun mu kusmeeeeeeeeeeeea.s.
kizlar bir ayagim hep lavoboda offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?