2009 Ekim Anneleri

ilkay seni furucam:mymeka: hep yazıyom sen geçmişi okumuyon görmüyon:çok üzgünüm:

Elam ben pazatesi gittim aslinda kontorle gitmistim cunku ben daha 10 hatama pazartesi girdim doktor bakiyordu bir anda dediki ben ikili testi yapacagim aaa dedim erken degilmi oda dedi bebek kipirdiyor siz 10 haftadasiniz ama 11 hafta olmus oluyor dedi yapabilirim dedi yapti ....... ayyyyyyyyyy cok mahcup oldum sana bir kac defa yazmissin özèr dilerim bazen beni mazur görün cevap veremeyince mutlaka pc basinda degilim gelincede önüme ne gelirse oyle devam edip gidiyorum gecmis sayfalara bakinda bir daha bulamiyorum nerde oldugumu :))))))))))

ay seldus yazcama ilkay yazdım yaaa seldus üstteki msjım sana canım:))

evet tatlım..sana neden yapmamıs ki?benimkiyaptı valla bilmem.amanormalde 11-14 haftalar arasında yapılıyor..yapması lazımdı bence ama bi dahaki randevun ne zamandı.belki ozaman yapacaktır.

haftaya çarşamba canım o zaman yapacak öle dedi 12+3 oluo o zaman ama bizim bebek hareket etmedi bekli ondan yapmamıştır

seldus benîmki 11 gozuktu ama 10 haftadasiniz dedi , normal dedi 10+0 10+6 hafta 11 ci haftaya baslamis oluyoruz ya mesela sen suan normalde 11 ci haftandasin yani normal

hımm tamam ozaman..doktor bana dediki normalde son adat tarihine göre 10 +3 olması lazım ama önden gidiyor 11+1 görünüyor dedi..maasallah ..öle işte.amaan saglıklı sıhhatli olsun da baska bişey istemiyorum ya!

ŞenizŞenizŞeniza.s. elaaaaaaaaaaaaaam kiz nereye kayboldun kiz bak simdide ban sana sesleniyorum bak simdi sen kayip oldun ... kustun mu kusmeeeeeeeeeeeea.s.

neysee affedildinnyerimseniben
kuşum olduğun yeri niye kaybediyon anlamadım ben sayfa numaralarından takip etyerimseniben
bide yazdıklarımı görmediğini şurdan anladım ben doktordan geldiğimin ertesi günü yazmıştım neler oldunu, sen beni sordunkaydirigubbakcemile3
neyse kuşum yavaş yavaş takip etmeyide öğrenirsinŞeniz

ŞenizŞenizŞeniza.s. elaaaaaaaaaaaaaam kiz nereye kayboldun kiz bak simdide ban sana sesleniyorum bak simdi sen kayip oldun ... kustun mu kusmeeeeeeeeeeeea.s.

delüü küsermiyim kızzzŞeniz başım döndü yazdıklarınızı takip etcem diyee-tatlicadiarzu-

kizlar bir ayagim hep lavoboda offfff

fatos bende geceleri özellikle senin gibiyim en cok yatinca surekli kalkiyorum yat kalk yata kalk cokda birsey olsa bari damla olsa hop wc ye kos , esim diyor ilerde fortum takalim wc ye kadar kalkmadan hallederdin diyor cunku her kalkisimda oda kalkiyor yazik kaydirigubbakcemile3 vana falan olsada gece bari kapatsak diyorum bende kaydirigubbakcemile3

ben de aynen öle..ama en cok gece sinir oluyorum..uykulu uykulu cok sinir bozucu :))) en az 3 kere kalkıyorum o da en az 3 yatarken ve kalktıgımda gittiğimi saymıyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…