2009 Ekim Anneleri

selduscugum ölcmeyi herseyi alttan bakarakmi yapti yoksa normaldede oluyormu? karindan yapiliyormu?

canım benim doktorum daha bana hiç alttan bakmadı sükür...karnımdan baktı..ultrason cıhazıyla..hareket edince resmini cekip ölcüm yapıyor..ama aslında cok önemli bişeymiş o..doktorun yaptıgı en ufak mm.lik bi hata bile yanlıs sonuc cıkmasına sebepmiş..ben o yüzden baska bi doktora da gözükecem..test sonuclarım süpheli cıkarsa ama...temiz cıkarsa öle kalsın...Allah a emanet artık...

ben de dayanamadım sordum canım ama güldü..2 3 hafta daha bekle ozaman tam belli olur dedi...ben de cok takmadım ..suan için sonuclar temiz cıksın da insallah..cinsiyet işini sonra irdeleyecem:)))

amin tatlim amin.
altdan olmadim bende hic esim furur adami :S

hosgeldin canim senin randevun dun muydu ?? masallah bebegine annesi cok sevindim , insallah sonuclarida guzel cikar ALLAH in iznile , benimkide .80 cikmisti banada doktor iyi guzel demisti , sonuclarim pazartesi gunu normalde cikacak ben pazartesi gitmistim ya bir hafta sonra demislerdi , sorun cikarsa biz sizi arariz eger siz ogrenmek istersiniz pazartesi arayin demislerdi bende pazartesi arayacagim insallah hersey yolundadir kan sonuclarida

amin tatlim amin.
altdan olmadim bende hic esim furur adami :S

sanırım benimki de vurur :)))) ama ben alıstırıyorum yavas yavas dogumda söle yapıyorlarmıs mıncıklıyorlarmıs acıldı mı acılmadı mı diye..gülüyor sadece:))))

insallah yaaa..80 derken 0.80 mi oluyor..sanırım tam emin deilim ama 1.3 4 falan olunca sorun oluyormus..tam da bilmiyorum..baktım netten ama bulamdım normali nasılmıs..bilen var mıııııı?

bende bu doktoruma hiç alttan muane olmadım ama daha önce smear felan vermiştim o zamanda doktorum erkekti ama eşim saglık konusunda kesinlikle kıskançlık yapmaz normalde kıskançtır ama saglık dedinmi gıkı çıkmaz:))

napsın eli mahkum...:)))) ya aslında kocamdan cok ben cekiniyorum.o benim için bi işkence..ben de hemoroid den cok gittim doktora her seferinde gözyaslarıyla cıktım hastaneden..cok utanıyorum ya:))))

ben ilk gittigimde alttan bakmisti ama pazartesi gittigimde karnimdan bakti hatta ben esimle gittigim icin alttan bakarken benimki bir tuaf olmustu ve bana demisti sende sanki plaja gider gibi oyle nasil da rahatsin soyundun masallah diye ama benimkisi vurucu kirici biri degil , alttanda bakacak usttende doktor bu sonucta ne önemi var , esim bana demisti erkek olsaydin anlardin diye

insallah yaaa..80 derken 0.80 mi oluyor..sanırım tam emin deilim ama 1.3 4 falan olunca sorun oluyormus..tam da bilmiyorum..baktım netten ama bulamdım normali nasılmıs..bilen var mıııııı?

evet 0,80 di benimksi , doktorum bana 2 den fazla olursa sorun var demektir demisti

:))))) evet onların da bazı seyleri anlaması için kadın olaması gerektiği gibi:))))

ilkay seni furucam:mymeka: hep yazıyom sen geçmişi okumuyon görmüyon:çok üzgünüm:

benimde kalçamda çatlak var ya bende çok muane oldum ellerine eldiven takıp muane ediolar çok sinir bozucu bişey kabız olmamak için ekmek yemiyorum yıllardır

I]QUOTE=ELALI;5828804]ilkay seni furucam:mymeka: hep yazıyom sen geçmişi okumuyon görmüyon:çok üzgünüm:[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: patladi sonunda ahahahahhhah

evet 0,80 di benimksi , doktorum bana 2 den fazla olursa sorun var demektir demisti

aman aman ii maasallah ozaman..sevindim bak şimdi biraz..insallah darısı diğer arkadaslarimizin basına... bi de benimki suan 10+ 5 ama ultrasyona göre 11+3 cıktı..seninkinde deişikcıktı mi..?cok soruyorum ama merak işte:))))

kıs ilkay sana 11+3 kenmi 2li test yaptı doktor alla alal

ben en son gittigimde 10+5 idi ama ultrasonda 11+1 idi yapmadı

benimde kalçamda çatlak var ya bende çok muane oldum ellerine eldiven takıp muane ediolar çok sinir bozucu bişey kabız olmamak için ekmek yemiyorum yıllardır

bilmem mi kuzuuum bilmemmi bende de var aynı sorun..onun acısını bastırıyordu o muayene sekli :)))anladın sen onu :)))) ömrümden ömür gidiyordu:))) bi kalkıyordum surtım kıpkırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…