selduscugum ölcmeyi herseyi alttan bakarakmi yapti yoksa normaldede oluyormu? karindan yapiliyormu?
İnşallah canım yaa hayırlısıyla şu testi ve detaylı ultrasonu atlatsak daha bir şey istemiyorum :)) cinsiyetiyle ilgili bir şey demedi heralde?? Bazı arkadaşlar 12. haftada öğrendiklerini söylemişlerdi ya ondan sordum
canım benim doktorum daha bana hiç alttan bakmadı sükür...karnımdan baktı..ultrason cıhazıyla..hareket edince resmini cekip ölcüm yapıyor..ama aslında cok önemli bişeymiş o..doktorun yaptıgı en ufak mm.lik bi hata bile yanlıs sonuc cıkmasına sebepmiş..ben o yüzden baska bi doktora da gözükecem..test sonuclarım süpheli cıkarsa ama...temiz cıkarsa öle kalsın...Allah a emanet artık...
slm kıssslar ben geldim.. ilkaycım ya benim bebişim de zıpırdamaya baslayınca cekti resmini biraz zor oldu ama sonunda uyanıp zıpırdadi :))))) ense kalınlıgı 0,98 dedi.cok normal görünüyor maasallah dedi...seninkine ne dedi..diğer tahlilleri haftaya alacam..
amin tatlim amin.
altdan olmadim bende hic esim furur adami :S
hosgeldin canim senin randevun dun muydu ?? masallah bebegine annesi cok sevindim , insallah sonuclarida guzel cikar ALLAH in iznile , benimkide .80 cikmisti banada doktor iyi guzel demisti , sonuclarim pazartesi gunu normalde cikacak ben pazartesi gitmistim ya bir hafta sonra demislerdi , sorun cikarsa biz sizi arariz eger siz ogrenmek istersiniz pazartesi arayin demislerdi bende pazartesi arayacagim insallah hersey yolundadir kan sonuclarida
bende bu doktoruma hiç alttan muane olmadım ama daha önce smear felan vermiştim o zamanda doktorum erkekti ama eşim saglık konusunda kesinlikle kıskançlık yapmaz normalde kıskançtır ama saglık dedinmi gıkı çıkmaz:))
insallah yaaa..80 derken 0.80 mi oluyor..sanırım tam emin deilim ama 1.3 4 falan olunca sorun oluyormus..tam da bilmiyorum..baktım netten ama bulamdım normali nasılmıs..bilen var mıııııı?
ben ilk gittigimde alttan bakmisti ama pazartesi gittigimde karnimdan bakti hatta ben esimle gittigim icin alttan bakarken benimki bir tuaf olmustu ve bana demisti sende sanki plaja gider gibi oyle nasil da rahatsin soyundun masallah diye ama benimkisi vurucu kirici biri degil , alttanda bakacak usttende doktor bu sonucta ne önemi var , esim bana demisti erkek olsaydin anlardin diye
ilkay seni furucam:mymeka: hep yazıyom sen geçmişi okumuyon görmüyon:çok üzgünüm:
evet 0,80 di benimksi , doktorum bana 2 den fazla olursa sorun var demektir demisti
benimde kalçamda çatlak var ya bende çok muane oldum ellerine eldiven takıp muane ediolar çok sinir bozucu bişey kabız olmamak için ekmek yemiyorum yıllardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?