kızlar ikili test için ne kadar ödediniz?
kızlar bide arkadaşım 6. mı 7.mi ayında tam hatırlamıom bi video çekmişler isteyenler çektiriomuş renkli ulrasonda 1 saat bebişi çekmişler cdye bizede izletti ayy görseniz 1 saat bebişini izliosun ne hareketler yapıo böle şok oldum kocaman bebiş bende yaptırcam allah izin verirse hatıra büyüynce isletiriz
slm kıssslar ben geldim.. ilkaycım ya benim bebişim de zıpırdamaya baslayınca cekti resmini biraz zor oldu ama sonunda uyanıp zıpırdadi :))))) ense kalınlıgı 0,98 dedi.cok normal görünüyor maasallah dedi...seninkine ne dedi..diğer tahlilleri haftaya alacam..
Kıs bÜyÜmedİ dİe nİe korkuosun bÜnye meselesİ benİm bÜyÜdÜ ama Öle kocaman degİl aynı sÜtyenlerİmİ takıyorum yanİ rahatlıkla sadece daha Çok doluo sÜtyen daha sexİ oluo hahahahah
:)))) ben takamiyorum eski sütyenlerimi.. bi beden büyük aliyorum. uclarini elliyemiyorum cok karincalniyor.. yandanda aciyorlar. damarlar malum.. gögüslerimin yarisi mavi gibi gözüküyor damarlar cok fena gözüküyor
[ be doktora sorsam ayıp olurmuki benimki niye cok büyümedi diye :) prolaktinim düşüktü benim birazda ondan takıldım ama... rahatlattınız kızlar sagoluna.s.
Selduşcuğum gözün aydın canım darısı benim başıma artık yarın:)) ya bişey sorucam bebeğinin parmakları sayılıyor muydu? Merak ediyorum internette okuyorum gelişimlerini deCADIARZU
ilk kalp atisindan bu yana kadar hep cektik biz:) cok güzel oluyor kameradan izlemek. eve gidince durmadan izliyorum
jasminellam parmakları deil ama bacaklarını hareket ettirdiğini görüyorsun..kalp atısları daha belirgin pıt pıt atıyor maasallah..kolları daha küçücük bükmüs duruyordu..doktor cihazla vurunca ayklarını kaldırdı yukarı zıpırdamaya basladı kuzum..doktor bunlar da kolları diye gösterdi sadece kollarını görebildim kücücük böööle birbirine baglamıs gibi duruyordu..elleri tam belli deildi kuzumun.maasallah..insallah sen de sağ salim oldugunu görürüsün yarın..cok güzel bi duygu..gözlerim doldu doldu ama akıtamadım utandım:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?