2009 Ekim Anneleri

kızlar o kadar hızlı yazıyorsunuz ki benim sorular güme gidiyor
ikili teste ne kadar ödediniz? özel mi devlet mi yazarsanız çok sevinirim

Ayy ablamınkılerde bomba gıbı patlıcak sankı heheh bÜnyeden bÜnyeye degıŞıo ıŞte benım Çok kaŞınıo uÇları delı gıbı

tsk ederim canlarım beniiim ama kafama takılan 0,98 normalmi gercekten..ya doktora güveniyorum tabii ama baskalarının kiyle de kıyaslamak istiyorum..ilkay da baktırmıs ona kac dedi acaba?

selduscum bende merak ediyorum ense kalınlığı aralıklıklarının normalinin kaç olduğunu...

Harika bir olay bu. Bebeğimiz biraz daha büyüyüp şekillensin bende istiyorum mutlaka:)
Ben birde aylık kontrolleri yaptırırkende kendim kameraya almak istiyorum görüntülerini. Hem bizim heyecanlarımızıda görür ileride gamyoncuiremsu

Tebrik ederim selduş. İnşallah sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder gebeliğin. Darısıda başımıza inşallah a.s.

Kıs bÜyÜmedİ dİe nİe korkuosun bÜnye meselesİ benİm bÜyÜdÜ ama Öle kocaman degİl aynı sÜtyenlerİmİ takıyorum yanİ rahatlıkla sadece daha Çok doluo sÜtyen daha sexİ oluo hahahahah

:)))) ben takamiyorum eski sütyenlerimi.. bi beden büyük aliyorum. uclarini elliyemiyorum cok karincalniyor.. yandanda aciyorlar. damarlar malum.. gögüslerimin yarisi mavi gibi gözüküyor damarlar cok fena gözüküyor

[ be doktora sorsam ayıp olurmuki benimki niye cok büyümedi diye :) prolaktinim düşüktü benim birazda ondan takıldım ama... rahatlattınız kızlar sagoluna.s.

bir arkadasıma doktoru yazık bebeğin saglıklı neden rahatsız edeceksın ayrıntılı ultrasonda demiş.rahatsız olurmuki? ben zaten bundna sonra kamerayla gideceğim. kontrollere:)

[ be doktora sorsam ayıp olurmuki benimki niye cok büyümedi diye :) prolaktinim düşüktü benim birazda ondan takıldım ama... rahatlattınız kızlar sagoluna.s.

Rahat ol bence tatlım. Herkeste aynı olmuyor herşey.
Benimde çok büyümediler. ama eskiden bit kadardı. Şimdi gözle görülüyorlar çok şükür delikafadulden

Selduşcuğum gözün aydın canım darısı benim başıma artık yarın:)) ya bişey sorucam bebeğinin parmakları sayılıyor muydu? Merak ediyorum internette okuyorum gelişimlerini deCADIARZU

fatoşcum ne güzel en iyisini yapmısın..benim eşim son gidişimizde heyecandan çekmeyi bılemedı ama bu sefer olmaz artık..

amiiin canlarıııım benim darısı hepinizin basına insallah..ama sonucları tam almadım haftaya alacam..sedece doktrum normal görünüyor maasallah dedi..insallah testler de ii cıkar..o zaman cok rahatlıcam..insallah hepimiz güzel haberler veririz buraya :))))

Selduşcuğum gözün aydın canım darısı benim başıma artık yarın:)) ya bişey sorucam bebeğinin parmakları sayılıyor muydu? Merak ediyorum internette okuyorum gelişimlerini deCADIARZU

jasminellam parmakları deil ama bacaklarını hareket ettirdiğini görüyorsun..kalp atısları daha belirgin pıt pıt atıyor maasallah..kolları daha küçücük bükmüs duruyordu..doktor cihazla vurunca ayklarını kaldırdı yukarı zıpırdamaya basladı kuzum..doktor bunlar da kolları diye gösterdi sadece kollarını görebildim kücücük böööle birbirine baglamıs gibi duruyordu..elleri tam belli deildi kuzumun.maasallah..insallah sen de sağ salim oldugunu görürüsün yarın..cok güzel bi duygu..gözlerim doldu doldu ama akıtamadım utandım:)))))

kızlar benim de gögüslerim cok büyü dü gerci benim karnım da büyüdü.belirgin yani..hatta gecenlerde okulda bilmeyen birisi kız sen hamilemisin bu ne karın böööle dedi..cok sevindim..eskiden olsa göbegim mi cıktı diye üzülürdüm:)))) gögüslerim damar damar ama onlar sütdamarlarıymıs gelisiyorlar işte..insallah bol bl süt olur da bebişlerimize cok cok süt veririz..valla ben 2 yasına kadar emzirmek istiyorum :))))

İnşallah canım yaa hayırlısıyla şu testi ve detaylı ultrasonu atlatsak daha bir şey istemiyorum :)) cinsiyetiyle ilgili bir şey demedi heralde?? Bazı arkadaşlar 12. haftada öğrendiklerini söylemişlerdi ya ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…