2009 Ekim Anneleri

nesse kıslar size doyumolmaz ben kactımmm..herifim gelecek birazdan her gelişinde pc basında buluyor beni bari bugüb bi süpriz yapayım:))))öptüm hepinizi cok cok bebişlerinizi de :)))ŞenizŞeniz:1hug:

ilkay bi önceki sayfada yazdıklarımı okudunmu kuşummm :)))

kızlar toparlanıyorum ben, yarın çalışmıyoruz...
haftasonu evden giremeyebilirim çok şeyler yazmayın haaaaa :)))
kendinize ve bebişlere iyi bakın iyi akşamlar, iyi hafta sonları...
hepiniz öpüldünüz...

Kendine iyi bak RABBIM emanet ol öptüm hayirli aksamlar a.s.

Hadıyın ıyı akŞamalr kıslar bende toparlanım yarın ÇalıŞmıom pazartesı gÖrÜŞmek Üzere melek annelerııı meleklerınıze ıyı bakınnnn

Arkadaşlar ben de yavaş yavaş kaçar çok şükür hafta sonuuuukaydirigubbakcemile5
Yarın size haber veririm test sonuçlarımızııı herkes kendine dikkat etsinŞeniz

slm kızlarr ben geldimm....
bugün ikili test için dr.gittim herşey ii bebeişim iii....test sonuçları perşembe sabahı alacağımm...inşlah değerlerde ii çıkarr.......

sen hoşgeldin lalcim bana güle güle :))
seni çok merak ettik, iyi olduğuna çok sevindim...
hadi gözün aydın darısı başımıza...

sen hoşgeldin lalcim bana güle güle :))
seni çok merak ettik, iyi olduğuna çok sevindim...
hadi gözün aydın darısı başımıza...

bitanem kızımın acaip çok ödevi vardı artı evde temizllik vardı giremedimmm nete.........inşlah hepimizin ikili üçlü test sonuçları süper olurrrrrr:Saruboceq:

okudum canim :)) tesekkür ederim opuyorum seni , tamam sen gelene kadar cok yazmayiz guzel bir hafta sonu diliyorum sana ALLAHA emanetsin canim

slm kızlarr ben geldimm....
bugün ikili test için dr.gittim herşey ii bebeişim iii....test sonuçları perşembe sabahı alacağımm...inşlah değerlerde ii çıkarr.......

a,selam canim hosgeldin seni merak etmistim ,herseyin yolunda olmasina sevindim msallah bebegine , insallah hayirlisi ile hepimizin test sonuclari guzel cikar

simdilik banada musade oglum geldi okuldan onunla ilgilenmem lazim sonra tekrar gelirim görüsürüz ALLAHA emanetsiniz öpüyorum hepinizi

kızlar ben geldim ii akşamlar dolanım biraz geldim nesıl gidiyo canım hamişlerim

gizemcim mesailer bitti herkesler ewlerine gitti..nerelerdesin sen,ders mi çalışıyodunn..lalcim gözün aydın canım..darısı başımıza

a,selam canim hosgeldin seni merak etmistim ,herseyin yolunda olmasina sevindim msallah bebegine , insallah hayirlisi ile hepimizin test sonuclari guzel cikar
sağol bitanemmmmm...Şenizevet cnm inşlah hepimiizn sonucu iyi çıkarrr:Saruboceq:....
gizemcim mesailer bitti herkesler ewlerine gitti..nerelerdesin sen,ders mi çalışıyodunn..lalcim gözün aydın canım..darısı başımıza

sağol cnmmmmmmŞeniz

sabahtan ders çalışıyodum da canım sonra çıktım biraz dolandım yürüyüş yaptım kendime bir iki bişi aldım geldim bütün gün evde oturunca bunalıma giriyom akşam ondan sonra eşime sarıyorum bende yolunu buldum işte çıkıyorum şöle bi yürüyüp geliyorum hava alıyorum şu sınavlarım bi bitse hayırlısı ile rahatlayacağım

rokwell şekerim akşam konuşuyoduk ama yarım kaldı eşim gel allah gel yanıma diye tutndu muhabbet ederken uyuya kalmışım bende kaydirigubbakcemile3

iyi aksamlar kıslarr nasılsınız bakim
selam verim arkadaki sayfaları sonra okumaya devam ederim =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…