2009 Ekim Anneleri

kızlarr meyve yemek çook kilo yapar mı ben acayip meyve yiyorum devamlı şişermiyim acaba çook

kızlarr meyve yemek çook kilo yapar mı ben acayip meyve yiyorum devamlı şişermiyim acaba çook

benim doktorum meyve için gizli kalori demişti. normal yiyince bir şey olmaz ama oturup 1 kilo mandalina yersen 500 kalori alırsın demişti. bir de üzüm, muz, incir gibi şekeri yüksek meyveleri dikkatli tüket demişti. gebelik şekerine karşı :)

iyi geceler kızlar ya bende ara ara kasık ağrısı gibi bişey oluyor bacağıma vuruyor ağrı çok şiddetli değil fakat rahatsız edecek derecede sizdede böle bişey var mı.pek fazla katılamıyorum muhabbetlerinize çalıştığım için ama okumaya çalışıyorum.rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip esin.

bende de oluyor kasılmalar ama normalmiş diye okudum. hiç sormadım doktora. rahim genişlemesinden oluyormuş. internette bununla ilgili yazılar var. çok ani hareket etmezsen ağrıların azalır. ben de öyle oluyor.

bu gece kendimi bilirkişi gibi hissettim :)

yaa benim canım yemek yemek istemiyo ama müthiş meyve yiyorum fazla yemeyim bari şişcemm duba gibi olcam aman yarebbimmdelikafadulden

valla paniklemedim desem yalan olur niye erken vermiş diyee
iki guncu içiyorum canım ama midem mahvolduu normalde sabahları az bişi bulanırdı sarı su cıkıyordum simdi sabahtan aksama kadar midem fenaa

gizemcim ac karnına meyva yendiginde o zaman meyva direk yaga donusuyor oda kiloya aldırıyor die bir kulak dolgunlugum var

gizemm senle ben varız sadece topicte sanırım benim kocişin işi uzamıs halaaa gelmedii evde tekim oldum sıkıntıdann senağlama

sıkılma canım ben varım benim eşimde çok yorgun geldi hemen yattı uyudu ben varın konuşalım canım anlat bakalım tatlım nası gidiyo hamişlik sende kokoş bi hamilemisin

canım ben 19.3 haftalık hamileyim dr 20. haftadan sonra veriyor demir hapını

canım benim dr hakan sabırlı eşrefpaşa hastanesinde senin hım bu rada benim kızım olucakmış

canımmm :))) sana yazdım baktım altta ismin yok kimse yoktu hatta geri uzanmaya gitmiştim.. kokoşmuyumm herzaman degil ama arada kendimle ilgilenmeyi severim sadece kendim için özellikle :))
senii sormalı bitanemm
eve gelsin benim kociş bak napcam klava: benim cokkk ilgiye ihtiyacım var cok :)))))

canım ben 19.3 haftalık hamileyim dr 20. haftadan sonra veriyor demir hapını

ama bana verdii ben simdiden kullanıyorum anlamadım kii fisfisfis kullanmasammı acaba tahlillerde hersey normal dedi ama genede demir ilacı verdi sabah kızlara tekrar sorarım ben yaa kafamçokkarıştı

olsun o haftalar zor bende kafamı kaldıramıyordum şimdi iyiyim am birza ağırlaştım bu arada izmirin neresinde oturuyorsun

valla canım ben kokoşum gene aynı manikürlü eller fönlü saçlar full makyaj hepimizin ihtiyacı var ilgiye ama napcan kuzumm onlarda yazık yoruluyolar

sabah ac içiyorum 5 ml sise
gebelik.org da
Anne adaylarının gebeliğin ilk yarısından sonra düzenli olarak günde 30-60 mg elementer demir almaları önerilir.
Gebelik esnasında kullanılan demir ilaçları bazı anne adaylarında bulantı, mide yanması, ishal ya da kabızlığa neden olabilir. Bu yan etkilerin daha hafif yaşanması için demir ilaçlarını yatarken almak gerekir. Demir ilaçları bazı anne adaylarında dışkının siyaha boyanmasına neden olabilir.

Demirden zengin gıdalar karaciğer, ve diğer sakatatlar, kırmızı et, yumurta sarısı, kuru meyveler, elma suyu, bezelye, ıspanak (Temel Reis'i hatırlayınız), fasulye, mercimek, istiridye, badem, ceviz gibi gıdalardır. Ancak yine de bu gıdalar gebelikteki günlük demir ihtiyacını tam olarak karşılayamadıklarından gebelikte demir tedavisi önerilir.
hmm ben doktora tekrar sorayım onceden bu kadar bulantı yasamıyordum simdi cok daha kotu benim mikserr (((

evet kızarımıyorum canım ama cok duygusal oluyor insan bu gunlerde sevgiye ilgiye daha cok muhtac oluyor. kızamam cunku bizim icin yoruluyor oda ne diim

sende çalışmıyorsun demi tatlım bende çalışmıyorrum ondan da zaten bişeylere daha fazla ihtiyacımız var evde yanlızlık çekiyoruz tatlım ben acayip kendimi yanlız hissediyorum ondan sarıyorum saçıma başıma ojelerime ve tabiki bilgisayar tek arkadaşım bilg.. gibi

evet canım calısmıyorum malesef.bir yandan evde oturmak kotu bir yadan çalışmak kötü .çalışan kızlarda yeteri kadar kendilerine vakit ayıramadıgı için dinlemedigi için dert yanıyorlar Eşimde cok calısınca kendimi gercekten cok yanlız hissediyorum evde.. midem bulanıyor diye tekim diye aksam yemegide yemedim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…