2009 Ekim Anneleri

galiba bilgisayar olmazsa catlarım. bebişim gelince tek ilgim ona olcak artık

selam kizlar. iyisinizdir insallah. Benim midem bi tuhaf bugun. herzamanki gibi gerci. ara ara kasik agrilari oluyor. alistik artik :)))

evet bebişimiz olunca tek hayatımız o olcak ama eşlerimiz olmazsa hakkaten sıkılıyoruz benim canım kocişim ama genelde erken yatıyor zati işi çok yoğun ve çok yoruluyo bunun için ama needen aç kalıyosun tatlım bişiler atıştırsaydın tatlım

selam canım hosgeldin al benden de o kadar. midem cok kotu ya bende bu saatte hayatta mide bulantısı olmazdı :bbo:

selam kizlar. iyisinizdir insallah. Benim midem bi tuhaf bugun. herzamanki gibi gerci. ara ara kasik agrilari oluyor. alistik artik :)))

hoşgeldin canım bendede o var ama bebiş ypıyo galiba oynaşıyo içerde ondan oluyo
gibime geliyo nasılsın bugün tatlım a.s.

birazdan gelicekmiş kocişe hazırlatıcam tavuk attım fırana bişide yapamıorum zaten kokulardan gelince tekrar ısıtır fırını hazırlar kociş yoksa ben bişi yapamıcam daha da arttı benim mikserin calısması
bide uzerine afiyet bugun nezle oldum hapsurup tıksırıp duruyorum .

iyidir gizemcim iste her zamanki gibi. mide misafirim vardi bugun ogleden sonra geldiler 2 cocuk bide benim arkadas. Midem bulaniyor gibi bulanmiyor gibi. agzimin tadi yok. sabahtan beri bisey yememistim kalkip yaptim bisey. o da kar etmedi. ne bilem iste.

vallaha ben haftada bir insan gibi guzel yemek pisiriyorum esime. anlayisla karsiliyor cunku goruyor halimi. hep kuru seyler yiyor yazik bazende disardan aliyor. annem yok kayinvalidem yakin degil kimse yemek getiremez. boyle idare edicez.

çok geçmiş olsun tatlım ama fazla aç kalma mikser aç olunca daha da çalışıyo tuzluu bişiler yee bolbol portakal limon sık iç tatlım gribe ii gelir

valla kızlar benimde kayın validem olmasa halimiz harap kadın gelio yapıyo yemeğimizi gidiyo yada ona gidiyoz yemeğe zaten 1 er sokak arayla oturuyoz ondan sorun olmuyor

gizemcim cok sanslisin canim. kiymetini bil kayin annenin :)) Benimkiyle aramda arabayla 24 saat falan var ( cokta guzel yemek yapar ama uzak malesef. Bi turk arkadasim var burda sagolsun yaptikca sulu yemek gonderiyor bana. bunada sukur.

ben çok şanslıyım canım farkındatyım bunun her türlü işimi sağolsun yapıyor eşim tek çocuk olduğu için benide kızı gibi görüyor ve öle davranıyor bana

ne guzel canim. kiskanc olan kayinvalideler var okuyoruz forumda da sinir oluyorum. ne var sanki uyumlu bi sekilde davransalar yardimci olsalar. Annen yakin oturmuyor sanirim.

bu kayınvalidem
annemde yakın ama pek gelmiyor bana ondan genl olarak işimi manevi annem yapıyor tatlım

oh masallah ikinizede canim. gencmis sanirim kayinvaliden. allah mutlulugunuzu bozmasin. tatli dille guler yuzle hersey cozulur zaten anlasmayacak insan yoktur yani ben ona inaniyorum.

neyse seker ben simdi cikiiyorum. birazcik tirnaklarima oje falan sureyim. oyalanayim. malum daha burda saat 6:30 aksam.

tekrar merhaba arkadaslar , ben surekli gelip gidiyorum esim geldi birlikte yemek falan yedik o tv izliyor ben buraya geldim yine :))) belgesele bakiyor biz cok izliyoruz birlikle belgesel , veya siyasi programlar olunca arti benim dizilerim olunca gerci o pek sevmiyor dizileri kurtlar vadisi haric :)) siz neler yapiyorsunuz ?

kizlar siz neler yapmaktan hoslanirsiniz sosyal aktiviteleriniz oluyormu evde olunca neler yapiyorsunuz ?? okumayi severmisiniz , :)) ben cok severim okumayi ama hamile kaldigimdan bu yana hamilelikle ilgili sitelere bakmaktan baska birsey okuyamiyorum .:)) ben muzik dinlemeyi cok severim , özellikle siir dinlemeyi siirlerle aram cok iyidir , sosyal aktivite olarak kendim icin spor yapiyordum ama onuda biraktim simdilik :) ayrica burdaki Türk vatandaslarimizin temsiligini yapiyorum , onun disinda fazla bir ugrasim olmuyor , bol bol geziyorum hava guzel olunca , oglum okuldan gelince onunla oynamayi seviyorum uyuyana kadar özlüyorum bebegimi sabha gidiyor aksam uzeri geliyor zaten , benden bu kadar sanirim eeee simdi sira sizde :)))))))

canım valla bende kitap okumayı severim daha çok osmanlı tarihine dayalı kitaplar okumayı çok severim sonra gezmeyi tozmayı çok severim kendimle uğraşayım onuda çok severim bakım yapayım bayılırım alışveriş yapmayı çok severim sonra hamile kalmadan önce yemek yapmaya bayılırdım çeşit çeşit yemek yapayım ama şimdi midem yüzünden yapamıyom işte böle tatlım benden de bu

birde ben dans etmeyi cok seviyorum ama dans bile edemiyorum artik :)) gerci professiyonel anlamda degil sadece kendi kendime dans ediyordum :))))))) kendimi zihinde hissetmek icin ve ayrica strese bire bir dans , okul yillarimda dans kurslarina gidiyordum ama okul bitti daha sonra devam edemedim bende evde kendi kendime dans ediyorum muthis mutlu oluyordum :))))))))) dogumdan sonra tavsiye ederim hemende kilolari vermeye yardimci olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…