2009 Ekim Anneleri

canlarım ben cıkıyorum kendimi cok halsiz hissediyorum zaten a.s. optm kocc byy

Osmanli , ve turk tarihini bende cok okudum , ve hala elime oyle bir bilgi gecince ilgimi cekiyor okuyorum , beni en cok etkileyen Tèrk tarihinde osmanli haric , çanakkale destani olmustur ve bence tüm türk gencleri bunu cok iyi ogrenmeli ben tarihimizle gurur duyuyorum gercekten muhtesem bir tarihimiz var

bende dans etmeyi severim artı ben sıkıldım mı kocişimi kaldırır dans ederiz ben ne bileyim çok renkliydim ama bu bebişş beni durulttu çok

Kalemıtı ıı geceler canım alah rahatlık versın gÖrÜrŞÜrÜk ÖptÜm dıkkatlı ol tatlım

evet hamile kalinca bir cok sey degisebiliyor hayatimizda dikkat etmemiz konulardan tut bizi ayrica kisisel olarak etkileyen psikolojik durum , ama hepsi geçici bu aninda tadi baska hayirlisi olsun saglik olsun yeterrr hayat yasadikca güzeldir , yarin nasil olacagini bilemeyiz mevlam neylerse guzel eyler ondan gelen herseye raziyiz ben çok inançli bir insanimdir , kapali bir bayan degilim ama ALLAH sevgisinin kiyafetle degil de kalp te oldugunu düsünenlerdenim ..

bende kapalı değilim tatlım önemli olan bence mahrem yerlerimizi kapatmak herkesin kendi inancı herşey allahtan allahım nasıl uygun örürse öle olacak herşey ama ben biraz fazla unalıma girdim tatlımnedenini kendimde bilmiyorum herşeyi zorla yapıyorum üçlü koltuktan kalkasın yok öle diyim sana tatlım sen ikinci hamişliğini yaşıyon ilkte böle şeyler yaşadınmı kendini yanlız hidssettinmi tatlım

Canim ben ilk hamileligimde henuz daha genctim , ustelik o dönemler hem okul hem is birlikte yürütüyordum ama tek derdim sabah erken kalkmakti hic sevmezdim erken kalkmayi hamile kalmadan once sabah 6 da kalkar dus alir makyaj falan derken 1 saat gecirirdim asiri kokos biriydim o dönem cok dikkat ederdim , ama kendimi yanliz hissetmeye zamanim bile yoktu stresten eve zor düsüyordum zaten , benim guzel bir hamileligim vardi ama 5 ayda ayaklarim sismeye basladi ve zaten beklenmedik bir anda erken dogum yaptim , oglum 6 aylik dogdu benim , simdi yine ayni riski tasiyorum ilk erken dogdugu icin hayirlisi olsun bakalim , simdi kendimi isten cekeli cok oldu artik stres yapmamaya karar verdim rahat bir hamilelik icin , bu hamileligimde iyi gidiyor simdilik tek fark bunda cok degisken olusum ruhsal olarak mesela ilk haftalar asiri sinirleniyordum oldum olasi esimin bile her hareketi beni sinir ediyordu simdi ise daha cok duygusalim ah deseler aglayabilirim , en uzucu bir haber veya tv de bile izledigim bir olay beni hungur hungur aglatmaya yetiyor , bazen gecmisteki yasadiklarim geliyor aklima daha cok agliyorum , esim sagolsun bana cok destek oluyor evde olunca birsey olacak korkusuyla surekli yanimda , ailem burda benim ama haftada bir gorebiliyorum , bir kac turk arkadasim var onlarla vakit geciriyorum bazen , onun disinda yanlizim bende , seni cok iyi anliyorum aslinda , ustelik sen simdi okuyorsun zaten boyle bir sorumluluk var uzerinde kendine baski yapiyorsun ve aslinda senin ailenle zaman gecirmen lazim esin yokken sana cok iyi olurdu canim

tatlım kendimi yanlız hissedyorum ama yanıma kimsenin gelmesinide istemiyorum herkes bana batıyo çünkü kimseyle konuşma istemiyorumanlatabiliyor muyum tatlım ama ne bileyim bu hamilelik beni çok değüiştirdi ben böle değildim ben çok mutlu ışıl ışıldım ama beni içime kapattı senağlamasenağlamasenağlama

yanliz kalma geregi hissediyorsundur bu geçici dir canim üzme kendini , ilk defa hamile kaliyorsun hem ruhsal hem bedensel degisime giriyorsun normal bunlar , seni anlayabilen birileriyle rahat edebilecegin biri olsa , cogul degile tek o zaman belki farkli olur ama gecer bu gunlerde , endiselenme ..

inş. tatlım teeşekkür ederim verdiğin bilgiler için ban müsade kalkıp yatayım yarın misfir gelecek bana yorulcam yeterince kalkıp dinleneyim biraz ii gecelr sizde saat kaç bilmiyorum ama allah rahatlık versin tatlım

gizemcim , suan en cok ilgiye ihtiyacin oldugu dönemlerden birini yasiyorsun destege ihtiyacimiz var herbirimizin ,ayni zamanda , bugunler aslinda gercekten zor degil her gecen gun anne olmaya bir adim daha atiyoruz anne olmak mutluluguna mutluluk katacak , hayatta insanin tek aski tek sevgilisi ve canini gözünü kirpmadan verebilecegi tek sey evladi olacaktir , bu bambasa bir sevgi ALLAH in izni ile onun yuzunu gordugunde bunu cok iyi anlayacaksin , bu gecirdigin dönemleri unutup gideceksin göreceksin ne yanlizlik ne baska sey olacak herseyin o olacak

çok korkuyorum aslında biliyor musun annelik fedakarlık ister ben çok korkuyorum ilkaycım yaaa karar sızım ben hala bebeğime meleğime nasıl sahip çıkacağım nasıl onu büyüteceğim ben

çok korkuyorum aslında biliyor musun annelik fedakarlık ister ben çok korkuyorum ilkaycım yaaa karar sızım ben hala bebeğime meleğime nasıl sahip çıkacağım nasıl onu büyüteceğim ben

bu konuda hic endiselenme kendini yetersiz gibi hissetme bende oyleydim ben cocuga bakamam diye dusunuyordum ama o dogunca varya inan bana sen hem okulunu hem onu idare edersin hic birsey olmaz ALLAH onu öylesine vermiyorki sana inan bana o kendi kismetiyle ve kendi sansliyla gelecek kucagina sen cok iyi bir anne olacaksin , bebekler cabuk buyur sana hic bir zararida olmaz akisine onun tek gulusune sen hayran olursun o duyguyu yasayinca ne demek istedigimi cok iyi anlayacaksin canim hayatta mucadeleyi birakmayacaksin onu sana veren Rabbim senin bu yuku tasiyacagini bildigi icin sana bu hediyeyi veriyor ona sahip cik rahat ol hersey yolunda gidecek dua et yeterki ALLAH seninle ondan sana yakin kimse yok canim optum hadi git yat tatim

gizem gittin mi bilmiyorum , ama sana birsey yazayim belki gelirsen okursun canim , benim hayatim hep mucadeleyle gecti , hayatta en buyuk acilari kendimce yasadim , bir cok insan tanidim bir cok cevrem oldu hem isim geregi hem kendi cevrem olmak kaydiyla cok basarili is hayatim oldu , yasamin her seklini ve insanlarin her turlusu gördüm avrupada gitmedigim ulke kalmadi ama yeri geldi cok caresiz anlarim oldu kalabaliklar icinde yanliz kaldigim zamanlar cok oldu , ama tek destekcim ve hayata tutunmamin tek sebebi oglum oldu hayatta hersey gecici canim kariyerde isde arkadasliklarda hersey gecici oluyor zamani gelince ama insanin tek sahip oldugu sey kendi cocugu oluyor hayatta birseye sahibim diyebildigi kendine ait tek sey cocugu oluyor , esin , ailen arkadaslarin vs.. artik onlar ikinci planda kaliyor

günaydın herkese bende bayağı yanlızım gerçi bende yanlız kalmayı seviyorum çünkü kimseyi çekicek pek halim yok akşama kadar evde oturmaktan kukuman kuşu oldum ben evde sürekli yatıyorum bir kere düşük tehlikesi atlattım o yüzden hep yatıyorum 3. ayım bir geçsede artık sokaklara çıkabilsem yoksa eşim izin vermiyor.

Günaydın gece kuşları kaynatmışsınız yine fokur fokur :)
Bende bu olayın tam tersi oldu. Hamile kaldığımdan beri yanlız kalmak istemiyorum. kaydirigubbakcemile3 Eşim sıkıldı artık off yeter diyor bir gecede evde oturalım ayaklarımı uzatıp tv izlemek istiyorum diyor mirmirmirmir Bense hergün başka bir planla gidiyorum eve kaydirigubbakcemile3

Canım benim kıyamam yaa... Allahım önce ikinizede sağlık sonrada sana sabır versin. 9. Haftandasın çok az kalmış. 3 haftacık dhaa idare et sonra baharda gelmiş olacak zaten. Kendinizi kırlara atarsınız bebişinle a.s.

yaaa uyanın hadi uykucularrr... mirmirmirmir
Yannıs kaldım ben benneyaptımki
haftasonu çalışan tek zavallı benim galibaa delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…