2009 Ekim Anneleri

günaydın ekim analarııı,naaperrr??? meleğimnen yürüdük yürüdük geldikk...hawa süper..yaşasın bahar geliooo...

yaaa uyanın hadi uykucularrr... mirmirmirmir
Yannıs kaldım ben benneyaptımki
haftasonu çalışan tek zavallı benim galibaa delikafadulden delikafadulden

galiba şekerim..dün kızların hepsi pzt görüşürüs diyip gittiler.. yazık sanaa:)))

bi zavallida benim :teselli:
günaydin kizlar a.s. nasilsiniz bugün? off yataktan kalkamadim ise gec geldim gene. bu gidisle beni kovarlar ama napim kalkamiyorum erken yattigim haldee erkenden uyuya kaliyorum sabahda kalkamiyorum :S. ehehehe artikk kovamazlar gercii:)). sizden naber ne var ne yok? nasil gidiyor hamislik bebeklerimizi nasil? zuzuuuuuuuuum kiskandim valla keske bende yürüyüse ciksam hava muhtesem ötesi cok gösel günes resmen yüzüme vuruyor :))))))))). saat 4 e kadar nasil kalacam ben burda yaaaaaaaaaaa :çok üzgünüm:

günaydın ekim analarııı,naaperrr??? meleğimnen yürüdük yürüdük geldikk...hawa süper..yaşasın bahar geliooo...

ohhh yarasın zuzuyla bebeğine :)
sizdede güneş görme ihtiyacı oluyormu kızlar. Yani temiz hava ihtiyacı. Beni duvarlar boğuyor sanki artık

kızlar tostlarınıza mayonez koymuyorsunuz değilmi?? içinde çiğ yumurta olduğu için zararlıymış bilginiz olsun

ayh fatoşum sölemeseydimkeşke,yürümeye aşerdin şimcik iimi:)) greenim mersi cicim..ayh ewet dışarı çıkmassam uyuz gibi oluyorum ewde..ama yürüyünce bi enerji bi enerji..mayonez konusunu hiç düşünmemiştim ewet ya yememek lazım demi..saol walla kuzum..ben nadrien de olsa yiodumçünkü

:)) allah iyiligini versin emi zuzuuumm. yok ben mayonezi biraktim tamamen. cok yerdim ama ekmege sürüp sürüp yerdim esiden :))). kizlar ben sabahlari kurt gibi acikiyorum. bu gidisle baya kilo alacam. ama en cok sabahlari acikiyorum

benim bir gunum bir gunumu tutmuyor canım :))) bugun evet bende kendimi ac hissediyorum
iyiyim bugun birde yuruyus yaparsam bugun daha da iyi hissedecem kendimi

netten bebek kıyafetlerine bakıyorum simdi cok guzel seyler varr :CüvCüv: acaba birazda onun etkisi olabilirmi ben alcam en kısa zaman bebişime kıyafetler yaa cok seker seyler varr Şeniz

selam anneler.......... ben halıszım... yine papatyalım kullandığın mide bulnatı hapı nedır cnm

şunların sekerligine bakın inş. bebişlerimiz geldiginde onların resimlerini ekleriz :))))))

bu bebek cok ilginc :)))))

doktor metpamid içebilirsin dedi ama bebeğe geçeceği için içmeye korkuyorum ya

doktor metpamid içebilirsin dedi ama bebeğe geçeceği için içmeye korkuyorum ya

hoşgeldin canım. ben hiç kullanmadım ama zararı varsa yani soylemesi kolay biliyorum ( biraz daha dayansan gececek inş. tuzlu cubuk felan atıştırsan yatışlır belki :teselli:

canım içme ... bende ıcecektm vazgectım başka bır hap için gebeler içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…