2009 Ekim Anneleri

sandviç yedim geldim sandviçin içi boştu naniknanik hatta bayat ekmek aman canınız çekmesinde çok sık acıkıyorum birde kan şekerim düşüyor yemediğim zaman titremeye başlıyor elim ayağım

ayy inşallah kıs fatoş sölerse ilk işim size sölemek :)) ama bence sölemicek çok taciz edicem elimden geleni yapıcamdelikafadulden

bırak eşin yapsın canım yemegi ben yapıom kurmayı birlikte yapıoz toplamasını eşim yapıo nası paylaşım ama eheheh

valla ha yedim kafayi sersem gene bakiyom etrafa sey sey (sey sey genellikle mal mal diye) üff kim eve gidip simdi yemek yapacak masayi kuracak yiyecek masayi toplicak bulasik makinasina dolduracak

kim olcak kocaannnnkaydirigubbakcemile2

bari diyim sunu aseriyom diyede disarda yyielim masa kurmak yok toplamak yok yemek yapmak yok muahahahhahahaha zavalli kocam hicde kiyamiyo

bu cinsiyet işi çok korkutuyor beni benim ablama dr 6 ay boyunca erkek dedi net göstermiyordu bebiş hep gizliyordu sonra ablam doktorunu değiştirdi kız dedi sonuömu kızı oldu . net görmeden inananam herhalde iyiyce görmem lazım benim ekrana yapışırım herhalde görmek için

kısss ii fikir valla bendemi öle desem zaten canımın istedigi bişi var du bakım çok yorgun degilse bi çıtlatım :))

kızlar şimdi yiyodumda geldi aklıma...
siz ceviz, fındık yiyomusunuz?

kiz ahahahahah yapis ultrasona yakinlastirsin al seyide ne o mikirskop mu hani büyük gene gözüküyor ahahahah doktora de bide vallami yemin et bak :)))))))))

hergün olmasada bi gün arayla yiyorum elacım tv islerken yiyom ilk 7-8 hafta felan düzenli yedim

cnm ilk 7-8 haftada özellikle yemende bi nedenmi var?
bende çekmecemi doldurdum heran elimde bişey var, zorlada olsa yemeye çalışıyorum.
yarım saat önce zorla küçük sütlerden içtim, çıkarıyodum azkalsın((

bebeğin beyin fonksyonlarının gelişmi için çok önemli ceviz

ben hergün yiyyorum canım önümde duruyor şu andada hattaacokacimcoook

şerefe bacım:içelim:

samsundan finduk göndermisler gecenin bi yarisi canim feci cekti finduk kiracagi yoktu bizde benimki aldi kavonozu kirmaya basladi.. asagidan komsu yukari dogru furdu eheheheh

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…